Oikea vakuutusturva suojaa liiketoimintaa

Liiketoiminnassa hyvä vakuutusturva on olennainen asia heti yrityksen alkumetreiltä asti. Liiketoiminnan muuttuessa vakuutusturva on hyvä pitää oikean kokoisena ja näköisenä, jotta se todella suojaa toimintaasi riskeiltä.

Söderberg & Partners on yritysvakuutusmeklari, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä hankkimaan vakuutusturvaa liiketoiminnalleen. Vakuutusmeklareillamme on useiden vuosien, jopa vuosikymmenten, kokemus vakuuttamisesta ja riskienhallinnasta.

Autamme kartoittamaan sinun toimialaasi ja liiketoimintaasi liittyvät riskit ja turvaamaan ne vakuutuksilla. Varmistamme, että saat vakuutusmaksuillesi todellista katetta.

Yrityksen tilanne muuttuu - niin myös vakuutusturva

Liiketoiminnassa, yrityksissä ja markkinoilla tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Siksi myös vakuutusturvaa on pidettävä silmällä säännöllisesti.

Kun kasvava yritys palkkaa lisää työntekijöitä, kehittää uusia innovaatioita tai ottaa käyttöön uusia järjestelmiä, on usein ajankohtaista muuttaa vakuutusturvaa.

Katso myös: Vakuutusmeklarin valintaopas

Tukea mietintään ja neuvotteluun ammattilaiselta

Työtapaturma, oikeusprosessi kilpailijan kanssa, kalliiksi käyvä tuotantovirhe – nämä ja monet muut ikävät tilanteet voivat osua kohdallesi yhtäkkiä.

Vaikka riskienhallinta olisi hoidettu hyvin ja yrityksesi vakuutusturva kunnossa, voit silti tarvita ammattilaista pitämään puoliasi esimerkiksi vahinkoneuvotteluissa.

Anna meidän hoitaa vakuutusturvasi, niin sinä voit keskittyä bisnekseen.

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.