Julkisyhteisön vakuuttaminen

Vakuutusasiat, julkisyhteisöt ja hankinta­laki… ei ongelmaa! Paitsi, että joskus ongelmia tulee. Laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeus­sopimuksista sekä vakuutukset eivät ole helppo yhtälö. Onnistunut hankinta vaatii korren kantamista kekoon niin asiakkaalta kuin vakuuttajaltakin - vakuutus­meklarina sovitamme työtä pelkäämättä tämän kokonaisuuden yhteen. Vaikka vakuutusmeklari­palveluiden ajatellaan huipentuvan vakuutus­kilpailutuksessa, niin erityisesti julkis­yhteisölle palvelu on usein hyvin paljon muutakin.

julkisyhteisöiden vakuuttaminen vaatii erityisosaamista

Hanki paras vakuutusturva parhaaseen hintaan ison tiimin tuella

Söderberg & Partnersin asiakkaina on satoja julkis­yhteisöitä. Tiimissämme työskentelee kymmenittäin julkis­yhteisöitä palvelevia vakuutus­meklareita ja erityisasian­tuntijoita. Näistä syistä olemme Suomen johtava julkis­yhteisöiden vakuutus­meklari.

Palvelemme kuntien, kaupunkien ja niiden konserneihin kuuluvien tahojen lisäksi korkeakouluja, kuntayhtymiä, hyvinvointialueita, seurakuntia ja monia muita julkisyhteisöitä. Olemme mukana suurissa julkisissa hankkeissa, kuten allianssihankkeissa. Avustamme myös vahinkoasioissa sekä kertaluonteisesti että jatkuvan palvelun mallina ja neuvomme organisaatioita riskienhallinnassa.

Tarjoamme julkisyhteisöille käytännössä samoja meklaripalveluita, joita tarjoamme myös yksityisille yrityksille. Vakuutusanalyyseissa, vakuutuskilpailutuksissa, jatkuvassa hoitopalvelussa sekä vahinkopalveluissa huomioimme kuitenkin aina julkisten hankintojen ja julkisen toiminnan erityispiirteet, joita vakuutusasioissa riittää.

Suurin osa julkisyhteisöasiakkaistamme käyttää jatkuvaa vakuutusten hallinnointipalveluamme. Sen avulla saat aina meiltä luotettavaa ja laadukasta asiakaspalvelua tuttujen yhteyshenkilöiden kautta, vaikka vakuutusyhtiöt taustalla vaihtuisivatkin. Myös kaikki vakuuttamiseen liittyvät päivittäiset toimet, kuten vakuutusdokumenttien ja -laskujen hallinnointi ja tarkistus, tarvittava henkilöstön koulutus sekä vahinkoasioiden hoito sujuvat jouhevasti.

Jouni Perttula Tampereen kaupunki
Paras meklarin tuoma hyöty on asiantuntemus. Meillä ei ole mahdollisuutta perehtyä oman työn ohessa vakuutuksiin yhtä hyvin kuin vakuutusasiantuntijat. Säästämme paljon aikaa ja vaivaa, kun saamme aina selkeät ohjeet siihen, miten minkäkin vakuutus- tai vahinkoasian kanssa kannattaa edetä.
Jouni Perttula
riskienhallinta- ja turvallisuusjohtaja, Tampereen kaupunki
Lue lisää

Varaa maksuton kartoitus!

Haluaisitko keskustella organisaatiosi riskienhallinnasta, vakuutusturvasta ja niiden kehittämisestä vakuutusasiantuntijan kanssa? Varaa aika maksuttomalle kartoitukselle sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Tapaaminen ei sido sinua vielä mihinkään.
Varaa tapaaminen

Suomen suurin julkisyhteisö­vakuutusten ostaja

Kun valitset vakuutus­meklariksesi Söderberg & Partnersin, saat käyttöösi markkinoiden suurimman ja kokeneimman julkisyhteisö­tiimin.

Tarjoamme käyttöösi lajiasiantuntijamme, markkinoiden parhaat sähköiset järjestelmät, valmiit mutta tarpeidesi mukaan joustavat palvelumallit sekä ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimimme - vieläpä kilpailukykyiseen hintaan!

Kun valitset vakuutusmeklaria, kannattaa ehdottomasti huomioida hinnan lisäksi myös palvelun taso ja se kuuluisa hartioiden leveys. Meiltä saat samalla rahalla suuremman tiimin ja enemmän osaamista.

Asiakaspalvelutiimimme palvelee nopeasti ja sujuvasti koko organisaatiotasi ja tarkastelet organisaatiosi koko vakuutusturvaa  kätevästi verkkopalvelustamme S&P Onlinesta vakuutusyhtiöiden määrästä riippumatta.

Ota yhteyttä 

Julkisyhteisöiden vakuuttamisen asiantuntijamme

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.