HR-konsultointi

Autamme turvaamaan henkilöstöäsi, houkuttelemaan uusia osaajia sekä tarjoamaan henkilöstöllesi parhaan mahdollisen työntekijä­kokemuksen. Tarjoamme monipuolista HR-konsultointia mm. henkilöstön vakuutusten, työterveys­huollon ja muiden etujen hankinnassa ja kilpailutuksessa. Neuvomme myös, mitä tehdä kun lähetät työn­tekijöitä ulkomaille tai haluat mahdollistaa etä­työn ulkomailta käsin.

HR-konsultointi voi olla keskustelua ja sparrausta asiantuntijan kanssa.

Olemme tukenasi, kun maailma muuttuu

Henkilöstöhallinto tai johto voi tarvita ulkopuolista apua esimerkiksi uutta yritystä perustettaessa tai yrityksen laajentuessa ulkomaille. HR-konsultti voi olla avuksi myös muutostilanteissa, kuten yritysfuusioissa. Fuusioiden yhteydessä on usein tarpeellista ja järkevää vertailla ja arvioida mm. fuusioituvien yhtiöiden työterveyspalveluita, henkilöstöetukokonaisuuksia ja työntekijöiden vakuutusturvaa.

Autamme mm.

  • henkilöstön vakuuttamisessa
  • työsopimus- ja työehtosopimusasioissa
  • henkilöstöetujen suunnittelussa, hankinnassa ja kilpailuttamisessa
  • henkilöstöetuihin liittyvien veroasioiden selvittelyssä ja hallinnoinnissa
  • Kelaan ja eläkevakuutusyhtiöihin liittyvien asioiden selvittelyssä ja hallinnoinnissa
  • työntekijöiden ulkomaankomennuksiin liittyvissä asioissa
  • työterveyshuollon palveluiden hankinnassa, hallinnoinnissa ja kilpailuttamisessa.

Teemme henkilöstöhallinnon konsultointia sekä tuntiveloituksella että projektikohtaisella palkkiolla. Keskustellaan yhdessä, mikä toimintamalli sopii teidän tapaukseenne parhaiten.

Ulkomaille etätöihin?

Moni haaveilee nyt etätyöstä ulkomailta käsin. Kansainvälisissä organisaatioissa työskennelleet HR-konsulttimme auttavat mielellään kansainvälisen vakuuttamisen kiemuroiden kanssa. Varmistamme, että yrityksesi täyttää paikalliset lakisääteiset velvollisuutensa myös henkilöstön vakuuttamisen osalta.
Lue lisää 

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.