Henkilöstö­etu­analyysi

Henkilöstöetuanalyysi antaa kokonaiskuvan siitä, millaisia henkilöstö­etuja on käytössä, kuinka paljon henkilöstö niitä hyödyntää ja miten paljon edut maksavat yritykselle. Huomioimme analyysissä sekä henkilöstölle vakuutus­turvan kautta tarjotut edut että muut työsuhde-edut, kuten virike- ja lounasedut.

Henkilöstöetuanalyysi tuo selkeyttä henkilöstöetuihin.

Analyysi

Lähtökohtana on analyysi yrityksesi tilanteesta. Teemme perusteellisen analyysin sinun yrityksesi tarpeista käsin. Käymme huolellisesti läpi koko olemassa olevan henkilöstöetukokonaisuutesi hyvine ja huonoine puolineen sekä havainnoimme mahdolliset puutteet ja heikkoudet.

Henkilöstö­etuohjelma

Suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin henkilöstöetuohjelman. Hyvä henkilöstöetuohjelma huomioi myös mm. yrityksen ulkomaankomennukset ja muut henkilöstön kansainvälisen vakuuttamisen tarpeet.

Kilpailutus ja hankinta

Kilpailutamme puolestasi niin henkilöstösi vakuutusturvan, työterveyshuollon kuin muut henkilöstöetuihin liittyvät palveluntarjoajat. Halutessasi hankimme koko kokonaisuuden yritystäsi varten sekä huolehdimme siihen liittyvistä liikkuvista osasista.

Henkilöstö­etu­analyysi tuo säästöjä

Henkilöstöedut voivat olla merkittävä kilpailutekijä työntekijöiden valitessa uutta työnantajaa, erityisesti silloin, kun työntekijä valitsee kahdesta samankaltaisesta työnantajasta.

Toisaalta työnantaja voi huomaamattaan käyttää merkittäviä summia rahaa henkilöstöetuihin, jotka eivät todellisuudessa paranna työhyvinvointia tai työtyytyväisyyttä ollenkaan.

Erityisen tärkeää henkilöstöetuanalyysi on erilaisten yritysjärjestelyiden ja -kauppojen yhteydessä. Erityisesti tämä koskee tilanteita, joissa henkilöstöetu on poikkeuksellisesti muodostunut työsuhteen ehdoksi. Työsuhteen olennaisia ehtoja ei voida työsopimuslain mukaan heikentää myöskään vastaanottavan yhtiön vanhoilta työntekijöiltä.

Anna meidän auttaa

Halutessasi hankimme koko kokonaisuuden yritystäsi varten sekä huolehdimme siihen liittyvistä liikkuvista osasista.

Voit jättää meidän huoleksemme mm. veroasioiden selvittelyn ja hoitamisen, laskujen tarkistamisen, vakuutuspostien lukemisen ja monet muut juoksevat asiat.

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.