Ryhmäratkaisu on ryhmävakuutus, jonka ostaa moni yritys samanaikaisesti

Ryhmäratkaisu - parempaa turvaa edullisemmin

28 marrask. 2023

Onko yrityksesi käytössä jo vakuutusmeklarin neuvottelemia ryhmäratkaisuja? Tiesitkö, että hankkimalla ryhmäratkaisun saat merkittäviä etuja vakuutusturvaan verrattuna siihen, että hankkisit vakuutusturvan suoraan vakuutusyhtiöstä. 

Mikä ryhmäratkaisu?

Ryhmäratkaisu on vakuutusmeklarin etukäteen kilpailuttama ja neuvottelema vakuutus, jossa useampi organisaatio ostaa saman ratkaisun isompana joukkona. Tämä tarjoaa vakuutusyhtiölle mahdollisuuden hajauttaa riskiä, jonka vuoksi yhtiö pystyy tarjoamaan parempaa turvaa edullisempaan hintaan.

Meklarin parempi ostovoima perustuu siihen, että meillä on iso joukko asiakkaita, jotka ostavat samankaltaisen vakuutuksen. Keskittämällä vakuutushankintoja saamme neuvoteltua asiakkaillemme paremmat tuotteet, kuin mitä yksittäiselle asiakkaalle olisi tarjolla edes vakuutusmeklarin avulla. Vakuutusyhtiö myös vähentää omaa riskiään, kun ostavan yrityksen riskikartoituksen on tehnyt vakuutusalan ammattilainen.

Ammattiostaja osaa etsiä paremman ratkaisun

Ryhmäratkaisuja neuvotellessa käytämme hyväksemme paitsi ostovoimaamme myös kokemustamme vakuutustuotteiden hankinnasta ja neuvotteluista vakuutusyhtiöiden kanssa. 

Yritysvakuutusten ja julkishallinnon vakuutusten ammattiostajina tiedämme, millaista turvaa tarvitsemme asiakkaillemme ja mitä on mahdollista pyytää. Siksi saamme neuvoteltua asiakkaillemme vakuutustuotteet, joissa turva on vakuutusyhtiöiden katalogituotteita kattavampi, hinta kilpailukykyisempi ja vakuutuksen käyttöön liittyvä palvelu parempaa. 

Ryhmäratkaisu tukee myös kansainvälistä liiketoimintaa

Ryhmäratkaisut ovat hyödyllisiä myös silloin, kun yritys toimii kansainvälisesti ja tarvitsee vakuutusturvaa eri maissa. 

Hyödynnämme laajaa kansainvälistä verkostoamme ja pyrimme hankkimaan yhtenäisiä vakuutusratkaisuja, jotka kattavat kaikki markkinat, joilla asiakkaillamme on toimintaa. Ratkaisumme ottavat luonnollisesti huomioon paikalliset lainsäädäntöön liittyvät vaatimukset.

Ryhmäratkaisuiden kohdalla seuraamme jatkuvasti vakuutusmarkkinoiden kehitystä ja päivitämme ratkaisuja tarvittaessa. Näin huolehdimme, että käytössäsi on aina paras mahdollinen vakuutusturva kilpailukykyiseen hintaan.

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.

Lataa vakuutus­meklariopas

Mistä tunnistaa hyvän vakuutusmeklarin? Millaisia sopimusmalleja meklareilla on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen oppaastamme!
Lataa opas