Visio ja arvot

Söderberg & Partnersin visio on ennakoida tänään, jotta asiakkaamme menestyvät huomenna. Työmme perustuu perusarvoihin, joiden kulmakiviä ovat henkilökohtaisuus, analyyttisyys ja avoimuus. Asiakkaanamme pääset käsiksi kaikkiin markkinoilla oleviin ratkaisuihin ja hallitset riskejä oman tilanteesi mukaan.

Näin työskentelemme

Avoimuus

  • Ansaintamallimme on avoin.

Meillä avoimuus ja luottamus kulkevat käsi kädessä. Tämä tarkoittaa, että olemme avoimia ansaintamallimme suhteen. Pidämme erittäin tärkeänä saatavilla olevien vaihtoehtojen analysointia ja arviointia, jotta voimme löytää kustannustehokkaimmat ja parhaimmat tuotteet sinun tarpeidesi perusteella.

Analyyttisyys

  • Suosituksemme perustuvat analyysiin.

Pidämme itsemme ajan tasalla koko markkinatarjonnasta. Sen perusteella voimme arvioida, mikä ratkaisu soveltuu parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Vertailemme eri ratkaisuvaihtoehtoja ja teemme sen perusteella suosituksen.

Henkilökohtaisuus

  • Panostamme henkilökohtaiseen neuvontaan.

Sinun tarpeesi ja olosuhteesi ovat aina suositustemme lähtökohta. Tämä pätee riippumatta siitä, edustatko pörssilistattua suuryritystä vai toimitko pk-sektorilla. Saat meiltä henkilökohtaisen vakuutusmeklarin, joka kuuntelee sinun yrityksesi tavoitteita ja toiveita.

Arvot tulevaisuutta varten

Selkeän strategian ja tavoitteiden lisäksi yrittäjähenkisyys on meille tärkeää. Arvostamme ja vaalimme johtajiemme ja työntekijöidemme kykyä ylläpitää kulttuuriamme. Peloton asenne ja vastuumme asiakasta kohtaan ovat luoneet tämän päivän kulttuurin. Työntekijämme ovat määrittäneet arvomme, jotka muodostavat kulttuurimme perustan. Söderberg & Partnersilla olemme rohkeita, vastuullisia, avuliaita ja sisukkaita.

Työ arvojen kanssa ei lopu koskaan, eivätkä sanat koskaan saa varmaa tulkintaa, sillä ei ole oikeaa tai väärää. Kannustamme niin työntekijöitä kuin asiakkaita pohtimaan, mitä arvot heille merkitsevät, ja yhdistämään ne sitten omaan tilanteeseensa.

Koko liiketoimintamme ja suhteemme asiakkaidemme kanssa perustuvat luottamukseen. Meille on välttämätöntä, että kaikki työntekijät ymmärtävät ja jakavat arvomme ja perusnäkemyksemme siitä, miten käyttäydymme ja kohtelemme toisiamme. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tuottavat myös tyytyväisiä asiakkaita.

Söderberg & Partners on perustamisestaan ​​lähtien pyrkinyt kehittämään, uudistamaan ja mullistamaan finanssialan perinteistä työskentelytapaa. Meille tämä ei tarkoita vain sitä, että olemme liikkeelle paneva voima markkinoiden kehittämisessä, vaan myös liikkeelle paneva voima tasa-arvoon liittyvissä asioissa.

Meille työntekijöidemme monimuotoisuus on tärkeää. Uskomme, että erilaisten työntekijöiden palkkaaminen on valtavan arvokasta. Olemme vakuuttuneita siitä, että jatkuvasti kasvavan, monipuolisen, osallistuvan ja persoonansa peliin laittavan henkilökunnan avulla onnistumme parhaiten.

Liity joukkoomme

Monet Söderberg & Partnersin vakuutusmeklareista ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka hoitavat liiketoimintaansa ryhmämme puitteissa. Useilla heistä on ollut itsenäisiä yrityksiä tai he ovat työskennelleet yrityksessä, joka on päättänyt liittyä meihin. Esimerkkejä Söderberg & Partners -ryhmään liittyneistä yrityksistä ovat Rewenda, Meklaritalo, Semita ja MSR Finser.

Söderberg & Partners -brändin käyttöoikeuden lisäksi konserniimme kuuluvilla yrityksillä on pääsy myös neuvontatyökaluihimme ja analyyseihin. Heillä on myös käytössä asiantuntemuksemme liittyen muun muassa säännösten noudattamiseen ja hallintoon.

Näiden yritysten meklarit voivat tarjota asiakkailleen kattavampaa analyysitietoa, laajemman tuotevalikoiman sekä enemmän digitaalisia työkaluja ilman, että asiakkaiden kustannukset kasvavat. Asiakkaat säilyttävät pienyrittäjien henkilökohtaisen ja läheisen asiakassuhteen samalla kun pääsevät hyödyntämään suuren yrityksen tuotteita ja resursseja.

Toinen tärkeä näkökohta on, että kun yritykset liittyvät joukkoomme, niiden yksittäiset asiakkaat ovat yhtä tärkeitä osakkuusyrityksen menestykselle ja tulokselle, mikä auttaa varmistamaan parhaan mahdollisen neuvonnan, palvelun ja asiakkaiden hallinnan.

Käytännössä tämä kaikki tarkoittaa, että meklari voi käyttää enemmän aikaa asiakkaidensa parissa. Hän voi keskittyä ydintoimintaamme – auttamaan yrityksiä tekemään tietoisia päätöksiä vakuuttamiseen liittyvissä asioissa.

Ura Söderberg & Partnersissa