Uusia vastuullisia tapoja ja 104 638 euroa Pelastakaa Lapset -järjestön hyväksi

Tämä oli Söderberg & Partnersin toukokuun vastuullisuuskuukauden tulos. Tavoitteena oli kouluttaa ja kannustaa työntekijöitä tekemään vastuullisempia valintoja arjessaan. Työntekijöiden oli kerättävä pisteitä suorittamalla vastuullisuushaasteita Deedster-sovelluksessa, ja pisteet muunnettiin lahjoitukseksi Pelastakaa Lapset -järjestön koulutushankkeelle Ukrainassa.

Vastuullisuus keskiössä

Tänä vuonna toukokuu oli kansainvälinen vastuullisuuskuukausi kaikille Söderberg & Partnersin työntekijöille Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Alankomaissa. Kuukauden tarkoituksena oli innostaa ja kouluttaa työntekijöitä taloudellisesta, sosiaalisesta ja ekologisesta vastuullisuudesta. Tavoitteena oli saada työntekijät ymmärtämään vastuullisuuden laajuus ja miten voimme vaikuttaa siihen yrityksenä sekä yksilöinä pienillä arjen teoilla.

Kuukauden aikana työntekijöille järjestettiin inspiroivia luentoja ja työpajoja. Lisäksi kaikki kutsuttiin kilpailemaan Deedsterin tiimeissä, joissa he oppivat lisää vastuullisuudesta ja suorittivat erilaisia haasteita.

”Matkamme kohti vastuullisuutta on maraton, ei sprintti. Jokainen askel vie meitä lähemmäs tavoitettamme. Vastuullisuuskuukausi on loistava tapa sitouttaa työntekijämme ja saada heidät mukaan vastuullisuusmaratonillemme, jotta voimme yhdessä kulkea pidemmälle," sanoo Lingyi Lu, Söderberg & Partnersin vastuullisuusjohtaja.

Tukea Pelastakaa Lapset -järjestön koulutushankkeelle Ukrainassa

Deedsterin vastuullisuushaasteiden tavoitteena oli pienentää hiilijalanjälkeämme. Jokainen haaste tuotti pisteitä, jotka muutettiin lahjoitukseksi Pelastakaa Lapset -järjestölle. Tänä vuonna työntekijät onnistuivat keräämään 104 638 euroa, jotka tukevat Pelastakaa lapset -järjestön tärkeää koulutushanketta Ukrainassa. Lahjoitus auttaa:

  • tarjoamaan psykososiaalista tukea oppilaille, opettajille ja muulle opetushenkilöstölle
  • perustamaan turvakoteja kouluihin, mikä mahdollistaa useampien koulujen pysymisen auki
  • tukemaan sodan aikana opinnoissa jälkeen jääneitä lapsia kertaustuokioiden merkeissä.

"Kiitos Söderberg & Partnersille lasten tulevaisuuden edistämisestä Ukrainassa. Koulutukseen investoiminen hätätilanteissa ei ole vain välitöntä apua, vaan sijoitus lasten ja yhteisöjen kestävyyteen ja hyvinvointiin nyt ja tulevaisuudessa," sanoo Denis Puzhalin, Pelastakaa lapset -järjestön Ukrainan ohjelmien kehittämisestä ja laadusta vastaava varajohtaja.

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat vastuullisuuskuukauteen, innoittivat muita ja haastoivat itsensä luomalla uusia vastuullisia tapoja.

Pysy ajan tasalla!

Haluaisitko ajankohtaista tietoa vakuuttamiseen, riskienhallintaan ja henkilöstöetuihin liittyen? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimman tiedon suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.