Sitoutuneet työntekijät

Haluamme tarjota henkilöstöllemme mahdollisuuden toimia vastuullisesti. Tuemme ja kannustamme työntekijöitämme vastuullisuustyöhön tarjoamalla sekä koulutusta vastuullisuusaiheista että konkreettisen mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa.

Vapaaehtoistyö

Teemme yhteistyötä avustusjärjestö Hope ry:n kanssa. Järjestö toimii eri puolilla Suomea paikallisten vapaaehtoistiimien kautta ja sen päätavoitteena on mahdollistaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen.

Söderberg & Partnersissa henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää työaikaa Hopessa auttamiseen.

”Halusimme, että jokainen henkilöstömme jäsen pääsisi osallistumaan ja kokemaan auttamisen iloa”, kertoo Söderberg & Partnersin toimitusjohtaja Joakim Seeberg

”Olemme sopineet, että jokainen työntekijä voi halutessaan käydä konkreettisesti auttamassa vaikkapa lahjoitettujen tuotteiden lajittelussa paikallisessa Hopen toimipisteessä työajallaan”, hän mainitsee.

Lue lisää yhteistyöstämme Hopen kanssaTutustu Hopen toimintaan

Vastuullisuuskoulutus ja -tapahtumat

Yksi tärkeimmistä vastuullisuusteoistamme on tietoisuuden lisääminen. Pyrimme jatkuvasti kouluttamaan henkilöstöämme vastuullisuusaiheisiin liittyen.

Tämän lisäksi olemme useana vuonna järjestäneet henkilöstöllemme koko konsernin yhteisen vastuullisuusviikon.

Vuonna 2024 järjestämme kokonaisen vastuullisuuskuukauden, jonka aikana tarjolla on vastuullisuuteen liittyviä luentoja, työpajoja ja koulutuksia sekä sisäisiä kilpailuja, joiden avulla otetaan vastuulliset toimintatavat osaksi jokaisen omaa arkea.