Vakuutus­meklari­palvelut

Haluatko säästää rahaa ja aikaa vakuutuksissa? Silloin vakuutusmeklari on paras ystäväsi. Autamme varmistamaan, ettet maksa turhista vakuutuksista tai jätä aukkoja vakuutusturvaan. Oma vakuutusasiantuntijasi auttaa minimoimaan toimintasi riskejä ja hankkii parhaat vakuutusratkaisut turvaksesi - joskus poimimalla ne useasta yhtiöstä. Saat meiltä myös valmiiksi kilpailutettuja ryhmävakuutuksia

Vakuutusmeklari on aina käytettävissäsi

Ajan säästö

Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse itse etsiä ja vertailla vaihtoehtoja tai perehtyä eri yhtiöiden vakuutusehtoihin. Saat käyttöösi laajemman valikoiman vakuutuksia, kun voit hankkia vakuutusratkaisuita monesta eri yhtiöstä käyttämättä yhtään enempää aikaa vakuutusten hallinnointiin.

Kustannusten säästö

Säästät rahaa, kun et maksa turhista, liian kalliista tai päällekkäisistä vakuutuksista. Voit hankkia kustannustehokkaita ratkaisuita myös kansainvälisistä vakuutusyhtiöistä, joiden ainoa myyntikanava ovat vakuutusmeklarit.

Laadukkaampi vakuutusturva

Vakuutusturvasi ei ole valmis pakettiratkaisu, vaan tehty juuri sinun organisaatiosi tarpeita ajatellen, yhdistellen tarvittaessa eri vakuutusyhtiöiden ratkaisuita. Vakuutusturvasi rakentaa vakuutusten ammattiostaja, jolla on hyvä neuvotteluasema.

Vakuutusmeklari pitää puoliasi

Vakuutusmeklari on sinun puolellasi vakuutusasioissa. Vertailemme puolestasi eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia ja etsimme sinulle sopivimman, laadukkaimman ja edullisimman vakuutusratkaisun. Meklareina tunnemme eri toimialojen erityispiirteet vakuuttamiseen liittyen ja pystymme hyödyntämään kokemustamme neuvotteluissa.

Käymme huolellisesti läpi toimintasi riskit, autamme suojautumaan riskeiltä vakuutusten avulla parhaalla mahdollisella tavalla sekä pienentämään ja vähentämään riskejä hyvän riskienhallinnan avulla. Neuvomme myös milloin kannattaa ottaa kohtuullinen riski ja milloin hankkia mieluummin laadukas vakuutusturva.

Vakuutusmeklariasiakkaanamme autamme sinua kaikissa vakuutus- ja vahinkoasioissa sekä neuvomme sinua ja kollegoitasi eteen tulevissa pulmissa.

Ota yhteyttä 
Olemme uniikki organisaatio ja ulkopuolisen voi olla vaikea ymmärtää toimintamme kokonaisuus. Meklari on kuitenkin onnistunut tässä ja osaa auttaa ja opastaa oikeaan suuntaan.
Palvelu tuntuu henkilökohtaiselta ja aidosti välittävältä.
Meklarin asiantuntemus sekä poikkeuksellisen asiakaslähtöinen palveluasenne ilahduttavat. Asiat hoituvat erittäin hyvin.

Vakuutusmeklari on vakuutusten ammattiostaja

Tuntuuko joskus, että vakuutusyhtiöistä ei löydy organisaatiollesi sopivaa vakuutusturvaa tai, että ehdot ovat kohtuuttomia? Erityisesti tällaisissa tilanteissa kannattaa käyttää vakuutusmeklarin apua. 

Meklarisi voi neuvotella vakuutusyhtiöiden kanssa erikoisehtoja, täsmennyksiä ja muita tarvittavia muutoksia vakuutusturvaan. Meillä Söderberg & Partnersilla on yhtenä Suomen suurimmista vakuutuksenostajista erinomainen lähtökohta neuvotella vakuutussopimusten sisällöstä.

Osana laajaa pohjoismaista konsernia, meillä on kattavat kansainväliset vakuutusverkostot.  Tämä tarkoittaa paitsi oman kansainvälisen toimintasi asiantuntevaa turvaamista myös mahdollisuutta etsiä vakuutusturvaa kansainvälisiltä markkinoilta silloin, kun Suomesta ei löydy sopivia vakuutuksia.

Usein kysyttyä

Vakuutus­meklari­opas

Mitä hyötyä vakuutusmeklarista on ja millaiselle organisaatiolle? Mistä tunnistaa hyvän vakuutusmeklarin? Millaisia sopimusmalleja meklareilla on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen oppaastamme!
Lataa opas

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.

Tyytyväisiä asiakkaitamme