Vakuutusmeklari auttaa vakuuttamaan oikein

Vakuutusmeklari on paras ystäväsi, kun haluat säästää aikaa ja rahaa vakuutusasioissa. Autamme varmistamaan, ettet maksa turhista vakuutuksista tai jätä aukkoja vakuutusturvaan. Oma vakuutusasiantuntijasi auttaa minimoimaan toimintasi riskejä ja hankkii parhaat vakuutusratkaisut turvaksesi - joskus poimimalla ne useasta yhtiöstä. Saat meiltä myös valmiiksi kilpailutettuja ryhmävakuutuksia

Vakuutusmeklari on aina käytettävissäsi

Ajan säästö

Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse itse etsiä ja vertailla vaihtoehtoja tai perehtyä eri yhtiöiden vakuutusehtoihin. Saat käyttöösi laajemman valikoiman vakuutuksia, kun voit hankkia vakuutusratkaisuita monesta eri yhtiöstä käyttämättä yhtään enempää aikaa vakuutusten hallinnointiin.

Kustannusten säästö

Säästät rahaa, kun et maksa turhista, liian kalliista tai päällekkäisistä vakuutuksista. Voit hankkia kustannustehokkaita ratkaisuita myös kansainvälisistä vakuutusyhtiöistä, joiden ainoa myyntikanava ovat vakuutusmeklarit.

Laadukkaampi vakuutusturva

Vakuutusturvasi ei ole valmis pakettiratkaisu, vaan tehty juuri sinun organisaatiosi tarpeita ajatellen, yhdistellen tarvittaessa eri vakuutusyhtiöiden ratkaisuita. Vakuutusturvasi rakentaa vakuutusten ammattiostaja, jolla on hyvä neuvotteluasema.

Vakuutusmeklari auttaa vakuutusasioissa

Ammattilainen sinun puolellasi

Vakuutusmeklari on sinun puolellasi vakuutusasioissa. Vertailemme puolestasi eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia ja etsimme sinulle sopivimman, laadukkaimman ja edullisimman vakuutusratkaisun. Meklareina tunnemme eri toimialojen erityispiirteet vakuuttamiseen liittyen ja pystymme hyödyntämään kokemustamme neuvotteluissa.

Perusteellinen riskianalyysi

Käymme huolellisesti läpi toimintasi riskit, autamme suojautumaan riskeiltä vakuutusten avulla parhaalla mahdollisella tavalla sekä pienentämään ja vähentämään riskejä hyvän riskienhallinnan avulla. Neuvomme myös milloin kannattaa ottaa kohtuullinen riski ja milloin hankkia mieluummin laadukas vakuutusturva.

Apua vahinko- ja vakuutusasioihin

Vakuutusmeklariasiakkaanamme autamme sinua kaikissa vakuutus- ja vahinkoasioissa sekä neuvomme sinua ja kollegoitasi eteen tulevissa pulmissa.

Varaa maksuton kartoitus 

Tältä yhteistyö meklarin kanssa näyttää

 1. Vakuutusanalyysi

  Suosittelemme aloittamaan meklarin kanssa vakuutusanalyysilla, jossa nykyistä vakuutusturvaasi tarkastellaan suhteessa vakuutustarpeisiin ja vakuutusmarkkinaan. Keskustelemme myös siitä onko organisaatiosi kannalta oikea ajankohta kilpailuttaa vakuutuksia. Analyysin tuloksena tunnet toimintasi riskit sekä hahmotat miten riskejä vastaan on tällä hetkellä suojauduttu vakuutuksilla. Tunnistat vakuutusratkaisusi vahvuudet sekä heikkoudet ja sinulla on kirjallinen suunnitelma, jonka avulla voit kehittää vakuutusturvaa.

  Lue lisää vakuutusanalyysista
 2. Vakuutusten kilpailutus

  Pyydämme vakuutusyhtiöistä vertailukelpoiset tarjoukset, teemme suosituksen soveltuvimmasta vakuutusturvasta ja saatamme puolestasi uuden vakuutusturvan voimaan. Kilpailutuksen tuloksena toimintasi on vakuutettu vakuutussuunnitelman mukaisesti ja vakuutukset hankittu parhaaseen mahdolliseen hintaan.

  Lue lisää vakuutusten kilpailutuksesta
 3. Vakuutusten hallinnointi

  Suosittelemme useimmille vakuutusanalyysi- ja kilpailutusasiakkaillemme jatkuvaa vakuutusten hallinnointia. Kun ammattilainen hallinnoi organisaatiosi vakuutuksia, voit olla varma, että vakuutusasiat ovat aina kunnossa. Hoidamme puolestasi mm. vakuutusuudistukset, -muutokset ja -laskujen tarkistukset. Hallinnoimme kaikkia asiakkaitamme uniikissa S&P Online -palvelussamme, jossa koko vakuutusturva on nähtävissä yhdellä silmäyksellä vakuutusyhtiöiden määrästä riippumatta.

  Lue lisää vakuutusten hallinnoinnista
Söderberg & Partnersin kanssa meidät on vakuuttanut ennen kaikkea meklarimme ammattitaito. Hän on oikeasti ajatellut juuri meidän vakuutuksiamme.
Elina Spillane
Hallinto- ja talousjohtaja, Suomen Konetalot
Lue referenssitarina
Kaikki annetut lupaukset on lunastettu. Meklari on meillä vakuutus- ja riskienhallinta-asioiden kasvot. Vakuutusyhtiö voi taustalla vaihtua, mutta meidän kontaktimme pysyy aina samana.
Harri Vainionpää
Toimitusjohtaja, Honkatalot
Lue referenssitarina
Huomasimme, että vakuutusmeklaria käyttäessä ei tarvitse mennä vakuutusyhtiöiden kiinteillä katalogeilla, vaan hinnoista ja tuotteiden sisällöistä pystyy neuvottelemaan paremmin tilannekohtaisesti.
Juhani Lehti
Toimitusjohtaja, Tampereen Konepajat
Lue referenssitarina

Vakuutusmeklari on vakuutusten ammattiostaja

Tuntuuko joskus, että vakuutusyhtiöistä ei löydy organisaatiollesi sopivaa vakuutusturvaa tai, että ehdot ovat kohtuuttomia? Erityisesti tällaisissa tilanteissa kannattaa käyttää vakuutusmeklarin apua. 

Meklarisi voi neuvotella vakuutusyhtiöiden kanssa erikoisehtoja, täsmennyksiä ja muita tarvittavia muutoksia vakuutusturvaan. Meillä Söderberg & Partnersilla on yhtenä Suomen suurimmista vakuutuksenostajista erinomainen lähtökohta neuvotella vakuutussopimusten sisällöstä.

Osana laajaa pohjoismaista konsernia, meillä on kattavat kansainväliset vakuutusverkostot.  Tämä tarkoittaa paitsi oman kansainvälisen toimintasi asiantuntevaa turvaamista myös mahdollisuutta etsiä vakuutusturvaa kansainvälisiltä markkinoilta silloin, kun Suomesta ei löydy sopivia vakuutuksia.

Pyydä tarjous meklaripalvelusta 

Varaa tapaaminen meklarin kanssa

Usein kysyttyä

Vakuutus­meklari­opas

Mitä hyötyä vakuutusmeklarista on ja millaiselle organisaatiolle? Mistä tunnistaa hyvän vakuutusmeklarin? Millaisia sopimusmalleja meklareilla on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen oppaastamme!
Lataa opas

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.

Tyytyväisiä asiakkaitamme