Palvelut

Työskenteletkö yrityksessä, järjestössä tai julkisyhteisössä? Autamme sinua turvaamaan toimintaasi riskienhallinnan ja vakuuttamisen avulla toiminnan luonteesta ja toimialasta riippumatta. Varmistamme, että sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista vakuutus- ja vahinkoasioista, mutta saat silti parhaan turvan kustannustehokkaaseen hintaan.

Miksi palkata vakuutusmeklari?

Mietitkö, miksi yrityksesi pitäisi palkata vakuutusmeklari? Yrityksen vakuutusten ostaminen ja optimointi saattaa olla monimutkaista ja voi olla vaikeaa tietää, mikä on oikea kustannustaso. Toisinaan kohtuullinen riskinotto ja riskin toteutuminen saattaa olla edullisempaa kuin liian kallis vakuutus. Kokeneen vakuutusmeklarin käyttäminen säästää rahan lisäksi myös aikaasi, mikä on vielä tärkeämpää.
Lue lisää

Lataa vakuutus­meklariopas

Mistä tunnistaa hyvän vakuutusmeklarin? Millaisia sopimusmalleja meklareilla on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen oppaastamme!
Lataa opas

Olemme aina sinun puolellasi

Vakuutusmeklari edustaa aina asiakastaan, eikä mitään vakuutusyhtiötä. Varmistamme, että asiakkaamme etu toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa tilanteissa. Jutellaanko lisää siitä, voisimmeko olla avuksi sinun organisaatiollesi?
Ota yhteyttä

Pysy ajan tasalla!

Haluaisitko ajankohtaista tietoa vakuuttamiseen, riskienhallintaan ja henkilöstöetuihin liittyen? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimman tiedon suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.