Media­kontaktit

Etsitkö haastateltavaa?

Asiantuntijamme jakavat mielellään näkemyksiään omaan osaamisalueeseensa liittyen sekä kommentoivat ajankohtaisia aiheita medialle. Jos et ole varma keneen olla yhteydessä, ohjaamme sinut mielellämme eteenpäin oikealle asiantuntijalle.

Jenni Saarinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
jenni.saarinen@soderbergpartners.com
+358 440 061 4399

Joakim Seeberg
Toimitusjohtaja
joakim.seeberg@soderbergpartners.com
+358 40 143 1724

Asiantuntijoita

Meillä on laaja-alaista osaamista ja tietämystä monista vakuuttamisen, riskienhallinnan ja henkilöstön sitouttamisen osa-alueista. Ole rohkeasti yhteydessä, kun tarvitset tietoa tai haluat kuulla alan ajankohtaisista trendeistä.

Henkilöstön sitouttaminen 

Helén Hägglund
helen.hagglund@soderbergpartners.com
+358 40 189 7740

Helén Hägglund on Söderberg & Partnersin henkilöstövakuuttamisen ja henkilöstöetujen erityisasiantuntija. Hänellä on vuosien kokemus kotimaisesta sekä kansainvälisestä vakuuttamisesta sekä henkilöstöeduista. Helén kuuluu globaaliin IBN-verkostoon, joka edistää henkilöstöetujen standardeja maailmanlaajuisesti.

Hannu Rosenqvist
hannu.rosenqvist@soderbergpartners.com
+358 40 703 5162

Hannu Rosenqvist on kokenut vakuutusalan ammattilainen, jolla on erityisosaamista henki- ja eläkevakuuttamisesta. Hän on työskennellyt eri vakuutusyhtiöissä ennen vakuutusmeklarin uraa. Hannu auttaa asiakkaitamme optimoimaan työeläkeratkaisujaan sekä löytämään tarpeisiin sopivat ratkaisut henki- ja eläketurvien osalta. 

Vakuuttaminen ja riskienhallinta

Kalle Mattila
kalle.mattila@soderbergpartners.com
+358 50 411 2304

Kalle Mattila on Söderberg & Partnersin työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen asiantuntija. Hän on auttanut lukuisia yrityksiä ja julkisyhteisöjä löytämään parhaat ratkaisut vakuutusturvaansa. Kalle myös jakaa mielellään osaamistaan ja kokemuksiaan vakuutusasioista.

Hannu-Pekka Mäkinen
hannu-pekka.makinen@soderbergpartners.com
+358 40 137 1335

Hannu-Pekka Mäkinen kehittää ja neuvottelee Söderberg & Partnersin ryhmäratkaisuita, jotka ovat vakuutusmeklarialan erikoisuus. Hänellä on pitkä kokemus sekä vakuutusyhtiöissä työskentelystä että vakuutusmeklarin työstä. Hannu-Pekka on myös kuljetusvakuuttamisen syväasiantuntijamme ja jakaa mielellään tietoa kuljetusvakuuttamiseen liittyen.

Timo Laakso
timo.laakso@soderbergpartners.com
+358 44 337 1371

Timo Laakso on Söderberg & Partnersin kansainvälisen vakuuttamisen asiantuntija. Hän auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat vakuutusturvat ulkomailta ja neuvoo kaikissa kansainvälisiin vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Timo on innostunut ja kokenut asiantuntija, joka pitää haasteista ja uusista tilanteista. Hänellä on laaja kansainvälinen vakuutusalan kontaktiverkosto.

Ville Partanen
ville.partanen@claimslink.fi
+358 41 526 9700

Ville Partanen on juristi ja vahinkojen hoidon erityisasiantuntija. Villellä on vuosien kokemus vahinkoasioista niin vakuutusyhtiöjuristin tehtävistä kuin vakuutusmeklarina toimimisesta. Villellä on kattava osaaminen myös vastuuvahingoista.

Anu Ruotsalainen
anu.ruotsalainen@soderbergpartners.com
+358 50 409 1991

Anu Ruotsalainen on kokenut ja asiantunteva vakuutusjuristi, joka on erikoistunut vastuuvakuutuksiin. Hän tuntee vastuuvakuutuksen eri osa-alueet, kuten tuotevastuun, ympäristövastuun, rakennusvastuun ja ammattivastuun. Anu neuvoo asiakkaitamme mm. vastuuvakuutuksen sopimusehdoissa ja vastuuvahinkoasioissa. 

Tapani Toppi
tapani.toppi@soderbergpartners.com
+358 400 388 565

Tapani Toppi on on kokenut riskienhallinnan asiantuntija, joka hallitsee aiheen monipuolisesti ja yksityiskohtaisesti. Hän osaa arvioida ja ennakoida erilaisia riskejä sekä suunnitella ja toteuttaa tehokkaita toimenpiteitä niiden hallitsemiseksi. Tapani myös jakaa mielellään tietoaan ja osaamistaan riskienhallinnasta muille. Vakuutusmeklaritehtävissään hän on erikoistunut erityisesti julkisyhteisöiden vakuuttamiseen.

Pysy ajan tasalla!

Haluaisitko ajankohtaista tietoa vakuuttamiseen, riskienhallintaan ja henkilöstöetuihin liittyen? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimman tiedon suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.