S&P Online

Tervetuloa modernin vakuutusten hallinnoinnin aika­kauteen. On aika unohtaa vakuutus­asiakirjojen lähettely sähkö­postilla. Tarjoamme kaikkien asiakkaidemme käyttöön verkko­palvelun, josta näet koko vakuutus­kokonaisuutesi yksityis­kohtineen kerralla - vakuutus­yhtiöiden määrästä riippumatta. Vaivatonta vakuutusten hallinnointia 24/7.

Kaikki yhtiöt, kaikki vakuutukset

Hajauta vakuutusturvaa vaivatta

S&P Onlinessa näet kaikki konsernisi yhtiöt ja niiden vakuutukset samalla kertaa - vakuutusyhtiöiden määrästä riippumatta

Unohda pdf-tiedostot

Jokaisen konsernin yhtiön kohdalla näet koko vakuutusturvan hintoineen, omavastuineen ja sisältöineen. Halutessasi pääset tutkimaan myös vakuutusehtoja, jotka on liitetty kätevästi vakuutuksen tietojen yhteyteen.

Tarkista 24/7 mistä tahansa

S&P Online ei vaadi erillisiä sovellusasennuksia, vaan se toimii selainversiona sekä tietokoneessa että matkapuhelimessa. Tarkistat helposti missä ja milloin vain yksityiskohtia mistä tahansa organisaatiosi vakuutuksesta.

Uniikki verkkopalvelu

 

Haluatko nähdä lisää?

Esittelemme mielellämme uniikkia S&P Online -verkkopalveluamme, joka on kaikkien hallinnointiasiakkaidemme käytössä. Löydät palvelusta aina ajantasaiset vakuutustiedot sekä raportit mm. vakuutusanalyyseista ja vuositarkastuksista. Varaa aika kalenteristamme niin näytämme palvelua tarkemmin!
Varaa demo

Vakuutus­meklariopas

Mitä hyötyä vakuutusmeklarista on ja millaiselle organisaatiolle? Mistä tunnistaa hyvän vakuutusmeklarin? Millaisia sopimusmalleja meklareilla on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen oppaastamme!
Lataa opas

Pysy ajan tasalla!

Haluaisitko ajankohtaista tietoa vakuuttamiseen, riskienhallintaan ja henkilöstöetuihin liittyen? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimman tiedon suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.