Tapahtumajärjestäjä – turvaa selustasi erikoisvakuutuksilla

Suomessa järjestetään vuosittain suuri määrä tapahtumia ja festivaaleja - erityisesti kesäaikaan. Mediassa ovat olleet esillä erityisesti lisääntyneet tilanteet, joissa tapahtuma ei ole sujunut odotusten mukaan. Moni tapahtumajärjestäjä ei tiedä, että näitä tilanteita varten on olemassa erikoisvakuutusturvaa.
Timo Laakso
Timo Laakso 
Senior Account Executive

Moniin poikkeuksellisiinkin skenaarioihin on mahdollista varautua erityisvakuutusturvalla, joka on ostettavissa kansainvälisiltä vakuutusmarkkinoilta vakuutusmeklarin kautta.

Esittelemme seuraavassa muutamia Söderberg & Partnersin kautta tarjolla olevia erikoisvakuutusturvia, jotka soveltuvat monipuolisesti erilaisiin urheilu-, messu ja viihdetapahtumiin.

Tilaisuuden peruutusvakuutus on kattava ratkaisu tapahtumajärjestämiseen. Vakuutus tuo taloudellista turvaa sellaisten asioiden varalta, joita et pysty kontrolloimaan ja ennakoimaan. Vakuutettavia kohteita voivat olla mm. vakavat luonnonkatastrofit, siviilirauhattomuudet kuten mielenosoitukset tai kyberhyökkäykset.

Säävakuutus tuo tuo turvaa, jos tilaisuutesi on sään armoilla. Voit hankkia kauttamme säävakuutuksen kattamaan erikseen määriteltyjä riskejä varten, kuten rankkasade, liian kylmä / kuuma lämpötila tai tuulenvoimakkuus. Lähes mikä tahansa liiketoiminta-alue voi kärsiä taloudellisesti säämuutoksista, joten säävakuutus on hyvä turva monenlaisille toimijoille.

Saapumattajättämisvakuutus korvaa kuluja tilanteissa, joissa sovittu esiintyjä ei pääsekään paikalle esimerkiksi sairastumisen vuoksi. Korvattavia kuluja ovat mm. tilaisuuden peruuttamisesta koituvat liikevaihtomenetykset tai tapahtuman siirtämisestä aiheutuvat lisäkustannukset.

Mediatuotantovakuutus suojaa tuotantobudjettia arvaamattomien keskeytysten, kuten laiterikkojen tai kolmannelle osapuolelle aiheutettujen esine- tai henkilövahinkojen varalta. Vakuutus voidaan laajentaa kattamaan mm. stunttityötä, onnettomuuksia, laiminlyöntejä tai sijaintikohtaisia erikoisriskejä, kuten poliittisen väkivallan uhka tai luonnonkatastrofit.

Poliittisen väkivallan vakuutuksella voi suojautua poliittisen väkivallan varalta. Uhka on yhä todellisempi riski tapahtumajärjestäjille. Erityisesti suuret tapahtumat ovat houkuttelevia kohteita saada maailmanlaajuista julkisuutta. Suorien seurausten lisäksi poliittinen väkivalta voi aiheuttaa moninkertaisia välillisiä kustannuksia mm. lentokentillä tai liikenteen solmukohdissa.

Oletko järjestämässä tapahtumaa tai messutilaisuutta ja haluaisit varautua ennalta-arvaamattomiin tilanteisiin? Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää eri vaihtoehdoista.

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.