Ryhmä­ratkaisut

Ryhmäratkaisu on vakuutusmeklarin etukäteen kilpailuttama ja neuvottelema vakuutus, jossa useampi asiakas ostaa yhdessä samansisältöisen vakuutusratkaisun osana isompaa joukkoa. Tämä tarjoaa vakuutusyhtiölle mahdollisuuden saada useita uusia asiakkaita kerralla sekä hajauttaa riskiä. Siksi yhtiö pystyy tarjoamaan parempaa turvaa edullisempaan hintaan.

Ryhmäratkaisu on ryhmävakuutus, jonka ostaa moni yritys samanaikaisesti

Ryhmäratkaisut ovat kustannus­tehokkaita

Olemme neuvotelleet useita ryhmäratkaisuita asiakkaidemme käyttöön. Ryhmäratkaisut soveltuvat hyvin niin yrityksille, järjestöille, yhdistyksille kuin erilaisille julkisyhteisöillekin.

Ryhmäratkaisuja neuvotellessa käytämme hyväksemme paitsi ostovoimaamme myös kokemustamme vakuutustuotteiden hankinnasta ja neuvotteluista vakuutusyhtiöiden kanssa. Ryhmäratkaisut ovat hyödyllisiä myös silloin, kun asiakas toimii kansainvälisesti ja tarvitsee vakuutusturvaa eri maissa.

Usein kysyttyä

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.