Skip to main content Skip to main navigation
Söderberg & Partners

Meistä

Organisaatio

Tarjoamme erityisen laajan kansainvälisen verkoston ja pääsyn suuremmille markkinoille. Vastapainoksi tarjoamme myös paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Meillä on runsaasti paikallisia toimipisteitä.

Lue lisää

Kestävyys

Yritysten sosiaalisesta vastuusta ja sitoutumisesta tulee jatkuvasti tärkeämpää. Söderberg & Partners on tukenut Toivon tähti -järjestöä (Star of Hope) jo jonkin aikaa. Kaksi muuta järjestöä, jotka ovat lähellä sydäntämme ja joihin olemme sitoutuneet, ovat Ruotsin lastensyöpäjärjestö (Barncancerfonden) ja Children of Single Mothers.

Lue lisää

Osa Söderberg & Partnersia

Söderberg & Partners perustettiin Ruotsissa vuonna 2004, kun ryhmä kokeneita vakuutusasiantuntijoita perusti uuden meklariyhtiön. Laadukkaalla palvelullaan ja vankalla kokemuksellaan Söderberg & Partnersista tuli nopeasti yksi Ruotsin suurimmista meklaritoimistoista. Nyt S&P:llä on toimipisteitä kaikissa Pohjoismaissa sekä Hollannissa ja Espanjassa.

Lue lisää

Henkilötiedot ja evästeet

Henkilötietojen käsittelyvastuu vaihtelee Söderberg & Partners Groupiin kuuluvissa yhtiöissä. Suhteesi Söderberg & Patnersiin ratkaisee sen, millaisia henkilötietoja sinusta käsittelemme.

Lue lisää
Ota yhteyttä