Analyysit, Tiedotteet, Vastuullisuus

Miltä näyttää vahinkovakuutusyhtiöiden vastuullisuuden kärki Suomessa - Katso tuore raportti!

5 kesäk. 2024
Söderberg & Partners julkaisee tänään järjestyksessä toisen "Vastuullinen vahinkovakuuttaminen Suomessa" -raportin. Raportissa kahdeksan vahinkovakuutusyhtiötä on analysoitu ja arvioitu sen perusteella, kuinka vastuullisia yhtiöt ovat korvauskäsittelyssä, hankinnoissa, vahinkojen ennaltaehkäisyssä, sijoituksissa, tietoisuuden ja yhteistyön lisäämisessä sekä työntekijöidensä vastuullisuuskoulutuksessa.
Lue lisää
Artikkelit, Vakuutukset, Riskienhallinta

Yritysvakuutusten kilpailutus ei aina kannata - asiantuntijat kertovat miksi

9 huhtik. 2024
Vakuutusmeklarimme kertovat tässä artikkelissa, millaisia uhkia liian tiheään tai väärin tehtyyn kilpailutukseen liittyy.
Lue lisää
Artikkelit, Työhyvinvointi, Vakuutukset, Henkilöstöedut, Henkilöriskit

Taloudellista hyvinvointia työterveyspalvelujen optimoinnilla

29 huhtik. 2024
Työterveyspalveluiden ja vakuutusten analysointi yhtäaikaisesti voi tuoda merkittäviä säästöjä sekä parannuksen palveluihin.
Lue lisää

Varaa tapaaminen meklarin kanssa

Pysy ajan tasalla!

Haluaisitko ajankohtaista tietoa vakuuttamiseen, riskienhallintaan ja henkilöstöetuihin liittyen? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uusimman tiedon suoraan sähköpostiisi.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.