Skip to main content Skip to main navigation

Yrityksen vakuutukset

Yrityksen vakuutukset muodostuvat suuresta kokonaisuudesta, johon kuuluvat yrityksen lakisääteiset vakuutukset eli yrityksen pakolliset vakuutukset. Yrityksen vapaaehtoiset vakuutukset taas ovat yritysvakuutuksia, joita voi lisätä kokonaisuuteen.

Mitä vakuutuksia yritykselle kannattaa ja pitää ottaa?

Laadultaan ja hinnaltaan parhaaseen vakuutusturvaan ei useinkaan päästä vakuutusyhtiöiden listatuotteilla, vaan parhaat ratkaisut syntyvät neuvottelemalla. Tässä me vakuutusmeklareina voimme auttaa sinua. Käymme kanssasi läpi yrityksesi vakuutukset sekä mahdolliset puutteet ja päällekkäisyydet. Tunnistamme liiketoimintasi riskit sekä lakisääteiset vakuutusvelvoitteesi. Tarvittaessa hyödynnämme kansainvälistä verkostoamme parhaan vakuutusturvan löytämisessä.

Vakuutussuunnitelma ja -politiikka

Vakuutussuunnitelman laatiminen alkaa riski- ja vakuutuskartoituksella. Asiantuntijamme käy läpi yrityksesi toimialaan liittyvät riskit sekä sen mikä on mahdollista vakuuttaa ja miten. Tämän perusteella hän laatii kattavan vakuutussuunnitelman yritystoiminnallesi.

Lue lisää vakuutussuunnitelmasta ja -politiikasta
riskienhallinta tuo merkittäviä säästöjä

Riskienhallinta

Käymme läpi kaikki yrityksesi riskit, jotka ovat katettavissa vakuutuksin. Tarvittaessa voimme arvioida yrityksesi riskinhallinnan tasoa laajemmin ja hakea kriittiset riskit kattavasti eri osa-alueilta: taloudelliset, strategiset ja operatiiviset riskitekijät. Tuloksena on kokonaisvaltainen riskiprofiili.

Lue lisää riskienhallinnasta
riskienhallinta tuo merkittäviä säästöjä
yrityksen vakuutusten kilpailutus

Yrityksen vakuutusten kilpailutus

Oletko epävarma vakuutusturvasi kattavuudesta tai mietityttääkö hinta? Käytyämme vakuutusturvasi läpi pystymme arvioimaan onko kilpailuttaminen ajankohtaista, tarpeellista ja kannattavaa yrityksellesi juuri nyt. Itse kilpailutuksessa hoidamme koko prosessin alusta loppuun saakka. 

Lue lisää yrityksen vakuutusten kilpailutuksesta
yrityksen vakuutusten kilpailutus

Vakuutusasioiden jatkuva hoito

Toiminta muuttuu jatkuvasti ja sen myötä myös vakuutustarpeet muuttuvat. Usein vakuutusten ajan tasalla pitäminen saattaa jäädä kovan kasvun tai muiden liiketoimintakiireiden jalkoihin. Mitä jos me huolehtisimme vakuutusturvasi ajantasaisuudesta ja arjen vakuutuspostista puolestasi?

Lue lisää vakuusten jatkuvasta hoidosta

Vahinkojen hoito

Autamme monipuolisesti vahinkoasioiden kanssa. Vakuutusyhtiöiden ensimmäinen korvausratkaisu ei ole aina lopullinen. Kokemuksemme mukaan vahingonkorvaukset voivat muuttua paljon neuvottelujen myötä. Seuraamme myös yrityksesi vahinkokehitystä ja autamme sinua mm. vähentämään tapaturmia.

Lue lisää vahinkojen hoidosta
hallinnon vastuuvakuutus on ehdoton etu

Hallinnon vastuuvakuutus

Johdon tai hallituksen jäsenen tehdessä virheen tai laiminlyödessä tehtävänsä, vahingonkorvausvastuu voi olla henkilökohtainen. Hallinnon vastuuvakuutus tuo tällaisessa tilanteessa merkittävää taloudellista turvaa.

Lue lisää hallinnon vastuuvakuutuksesta
hallinnon vastuuvakuutus on ehdoton etu

Kansainvälinen vakuuttaminen

Onko yrityksesi aika siirtyä kurkottelemaan kohti kansainvälisiä markkinoita, mutta et oikein tiedä, miten vakuutusturva pitäisi hoitaa? Ei hätää - autamme mielellämme.

Lue lisää kansainvälisestä vakuuttamisesta
Kybervakuutus korvaa kyberrikollisuuden sekä henkilöstön inhimillisten virheiden aiheuttamien vahinkojen kustannuksia.

Kybervakuutus

Kybervakuutus korvaa taloudellisia vahinkoja, jotka aiheutuvat erilaisista yrityksen tietoverkoissa tapahtuvista rikoksista sekä huolimattomuudella aiheutetuista vahingoista. Kyberriskit ovat kasvava tulevaisuuden uhka lähestulkoon jokaisella toimialalla. 

Lue lisää kybervakuutuksesta
kybervakuutus on nykyisin välttämätön kaikille yrityksille
luottovakuutus tuo turvaa luottotappioiden varalta

Luottovakuutus

Luottovakuutus suojaa myyntisaataviasi. Se varmistaa tulosta ja kassavirtaa luottotappioiden ja asiakkaiden konkurssien varalta. Vakuutus kattaa sekä asiakkaiden maksukyvyttömyydestä että -haluttomuudesta johtuvat menetykset, ja sillä voidaan kattaa sekä kotimaan että ulkomaan saatavia. Ulkomaankaupassa vakuutus suojaa myös poliittisten riskien varalta.

Lue lisää luottovakuutuksesta
luottovakuutus tuo turvaa luottotappioiden varalta
takausvakuutus on hyvä vaihtoehto pankkitakaukselle

Takausvakuutus

Takausvakuutuksessa saat takauksen vakuutusyhtiöltä pankin sijaan. Tämä vapauttaa pankin takauslimiittiä esimerkiksi yrityksesi kasvuinvestointeihin. Takausvakuutusta käytetään paljon mm. rakennusalalla ja investointitavaroiden valmistuksen yhteydessä. Takausvakuutus toimii tilanteissa, joissa esimerkiksi sopimusehdoissa vaaditaan vakuuksia tai takauksia.

Lue lisää takausvakuutuksesta
takausvakuutus on hyvä vaihtoehto pankkitakaukselle

Työtapaturmavakuutus

Autamme löytämään yrityksellesi sopivimman riskitason ja maksujärjestelmän. Etsimme vakuuttajat, jotka vastaavat parhaiten yrityksesi tarpeisiin. Pidämme myös huolta, etteivät vakuutusmaksut karkaa liian korkeiksi, ja että veloitus on linjassa valitun maksujärjestelmän kanssa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että säilytämme yhteystietosi niin kauan kuin voimme ottaa sinuun yhteyttä, kuitenkin enintään 6 kuukautta. Käytämme yhteystietojasi vain yllä mainittuun tarkoitukseen konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.finland@soderbergpartners.fi.

Ota yhteyttä