Skip to main content Skip to main navigation

Yrityksen vakuutukset

Autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi parhaat yrityksen vakuutukset parhaaseen hintaan. Voit keskittyä kehittämään liiketoimintaasi, eivätkä riskit kasva liian suuriksi.

Erinomaisessa yritusvakuutusratkaisussa on huomioitu yrityksesi yksilölliset tarpeet ja löydetty laajasta vakuutustarjonnasta juuri sopiva ratkaisu oikeaan hintaan. Tähän ei useinkaan päästä listatuotteilla, vaan parhaat ratkaisut syntyvät neuvottelemalla. Tässä me voimme auttaa sinua.

Aloitamme käymällä kanssasi läpi yrityksesi nykyisen vakuutusturvan. Keskustelemme kanssasi liiketoiminnastasi ja etsimme mahdolliset puutteet ja päällekkäisyydet.

Kokemuksemme avulla tunnistamme, mitkä asiat ovat todellisia riskejä liiketoiminnallesi, mitä on huomioitava lakivelvoitteiden suhteen ja mitä voit halutessasi jättää vähemmälle huomiolle.

Koska olemme tehneet yhteistyötä Suomen jokaisen vakuutusyhtiön kanssa vuosien ajan, tunnemme markkinoilla tarjolla olevat ratkaisut hyvin. Tarpeen vaatiessa hyödynnämme myös erittäin laajaa kansainvälistä verkostoamme.

Tyytyväisimmät asiakkaamme nauttivat siitä, että hoidamme jatkuvasti heidän vakuutusasioitaan, eikä heidän tarvitse paneutua vakuutusasioihin. Haluaisitko sinä liittyä mukaan tähän joukkoon?

Yrityksen riskikartoitus

Riskikartoitus antaa kokonaiskuvan nykyisestä vakuutusturvastasi sekä toimintaasi liittyvistä riskeistä. Riskikartoituksemme jälkeen:

  • sinulla on kokonaiskuva siitä, miten hyvin nykyiset vakuutuksesi kattavat liiketoimintaasi liittyvät riskit
  • tiedät mitkä riskit voit vakuuttaa ja miten
  • tunnet nykyisten vakuutustesi hinta-laatusuhteen.

Kun vakuutusturvasi on hoidossamme, sinulla ei ole päällekkäisiä vakuutuksia tai aukkoja vakuutusturvassa. Varmistamme, että sinulla on hyvä ja kattava vakuutusturva kustannustehokkaaseen hintaan. Asiantuntijoillamme on kattava kokemus myös mm. kuntayhtymien, kaupunkien sekä sairaanhoitopiirien avustamisesta.

Vakuutussuunnitelma ja -politiikka

Vakuutussuunnitelman laatiminen alkaa riski- ja vakuutuskartoituksella. Asiantuntijamme käy läpi yrityksesi toimialaan liittyvät riskit sekä sen mikä on mahdollista vakuuttaa ja miten. Tämän perusteella hän laatii kattavan vakuutussuunnitelman yritystoiminnallesi.

Hyvin laadittu vakuutussuunnitelma varmistaa, että yritykselläsi on kattava vakuutusturva. Tällöin vahinkoriskit jäävät vakuutusyhtiön huoleksi.

yrityksen vakuutusten kilpailutus

Yrityksen vakuutusten kilpailutus

Oletko epävarma vakuutusturvasi kattavuudesta tai mietityttääkö hinta? Käytyämme vakuutusturvasi läpi pystymme arvioimaan onko kilpailuttaminen ajankohtaista, tarpeellista ja kannattavaa yrityksellesi juuri nyt. Itse kilpailutuksessa hoidamme koko prosessin alusta loppuun saakka. 

Lue lisää
yrityksen vakuutusten kilpailutus

Riskienhallinta

Käymme läpi kaikki yrityksesi riskit, jotka ovat katettavissa vakuutuksin. Tarvittaessa voimme arvioida yrityksesi riskinhallinnan tasoa laajemmin ja hakea kriittiset riskit kattavasti eri osa-alueilta: taloudelliset, strategiset ja operatiiviset riskitekijät. Tuloksena on kokonaisvaltainen riskiprofiili.

Vakuutusmeklari edustaa aina asiakastaan, ei vakuutusyhtiötä. Valitse parempi riskienhallinta – palvelujemme avulla voit varmistua yrityksesi jatkuvuudesta ja kannattavuudesta.

Vakuutusasioiden jatkuva hoito

Toiminta muuttuu jatkuvasti ja sen myötä myös vakuutustarpeet muuttuvat. Usein vakuutusten ajan tasalla pitäminen saattaa jäädä kovan kasvun tai muiden liiketoimintakiireiden jalkoihin. Mitä jos me huolehtisimme vakuutusturvasi ajantasaisuudesta ja arjen vakuutuspostista puolestasi?

Lue lisää

Vahinkojen hoito

Autamme monipuolisesti vahinkoasioiden kanssa. Vakuutusyhtiöiden ensimmäinen korvausratkaisu ei ole aina lopullinen. Kokemuksemme mukaan vahingonkorvaukset voivat muuttua paljon neuvottelujen myötä. Seuraamme myös yrityksesi vahinkokehitystä ja autamme sinua mm. vähentämään tapaturmia.

Lue lisää

Luottovakuutus

Luottovakuutus suojaa myyntisaataviasi. Se varmistaa tulosta ja kassavirtaa luottotappioiden ja asiakkaiden konkurssien varalta. Vakuutus kattaa sekä asiakkaiden maksukyvyttömyydestä että -haluttomuudesta johtuvat menetykset, ja sillä voidaan kattaa sekä kotimaan että ulkomaan saatavia. Ulkomaankaupassa vakuutus suojaa myös poliittisten riskien varalta.

Lue lisää

Takausvakuutus

Takausvakuutuksessa saat takauksen vakuutusyhtiöltä pankin sijaan. Tämä vapauttaa pankin takauslimiittiä esimerkiksi yrityksesi kasvuinvestointeihin. Takausvakuutusta käytetään paljon mm. rakennusalalla ja investointitavaroiden valmistuksen yhteydessä. Takausvakuutus toimii tilanteissa, joissa esimerkiksi sopimusehdoissa vaaditaan vakuuksia tai takauksia.

Lue lisää

Ulkomaankauppa

Onko yrityksesi aika siirtyä kurkottelemaan kohti kansainvälisiä markkinoita, mutta et oikein tiedä, miten vakuutusturva pitäisi hoitaa? Ei hätää - autamme mielellämme.

Lue lisää