Tarinamme

Söderberg & Partners näki ensimmäistä kertaa päivänvalon vuonna 2004, kun yhdeksän analyytikon ryhmä toimitusjohtajamme Gustaf Rentzhogin johdolla päätti jättää yhden Pohjoismaiden alueen suurimmista rahoitusyhtiöistä. Per-Olof Söderbergistä tuli yhtiön pääosakas ja hän on toiminut siitä lähtien hallituksen puheenjohtajana.

Yhdeksän analyytikon ryhmästä on kasvanut jo noin 3500 työntekijän joukko seitsemässä maassa. Ensimmäinen liiketoiminta-alueemme olivat henki- ja eläkevakuutukset, sitten muut vakuutukset. Jatkamme laajentamista aina uusille liiketoiminta-alueille.

Analyysit ovat aina olleet toimintamme kulmakivi. Olemme erittäin ylpeitä analyysiosastostamme, joka on kasvanut vuosien varrella Pohjoismaiden suurimmaksi. Suosituksemme perustuvat aina asiantuntevaan analyysiin.

Se, mikä alkoi yhdeksän analyytikon unelmasta, on tällä hetkellä toimiva yritys. Söderberg & Partners on yksi Ruotsin johtavista vakuutus- ja rahoitustuotteiden asiantuntijoista ja välittäjistä. Olemme yhtiöstämme erittäin ylpeitä.

Pikakelaus historiaamme

2022

Konsernissa työskentelee jo yli 3000 työntekijää!

2021

Meklaritalo, ITM Brokers, Semita sekä MSR Finser sulautuvat Suomen Söderberg & Partnersiin. Osana fuusiota yhtiöön sulautuvat myös sen omistamat Benefit Advisors ja Söderberg & Partners International Insurance (ent. Optimum Insurance Consultants). Yhtiö on yksi Suomen suurimmista yritysvakuutusmeklareista.

2019

Söderberg & Partners -konserni täyttää 15 vuotta! Yli 2 000 työntekijäämme kuudesta eri maasta kokoontuu jättimäiseen juhlaan Tukholman Globen-areenalle.

2018

Konsernissa työskentelee jo yli 2000 työntekijää.

2014

Ovet ensimmäisissä toimistoissamme Tanskassa, Norjassa ja Suomessa avautuvat. Kansainvälinen kasvu alkaa.

2004

Yhdeksän ruotsalaista analyytikkoa yhdistää voimansa, jotta analyyttiset taloudelliset neuvot olisivat yhä useamman ihmisen saatavilla. Yhtiö saa nimen Söderberg & Partners.