Skip to main content Skip to main navigation
Söderberg & Partners

Organisaatio

Tarjoamme ammattitaitoista vakuutusmeklaripalvelua suomalaisille organisaatioille, Suomessa ja ulkomailla toimiville julkisen sektorin yksiköille ja yrityksille, samoin kuin Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisen vakuutusmeklariverkoston kanssa, mikä tarjoaa asiakkaillemme pääsyn globaalille markkinoille.

Hallinto

Söderberg & Partners on suomalaisten meklariyritysten konsortio, johon kuuluvat Benefit Advisors, Suunta Meklarit, ITM Brokers, Finnrisk, Meklaritalo, MSR Finser, Söderberg & Partners International Insurance, Rewenda, Semita ja Finpremium. Söderberg & Partners Finlandin kotimaan verkostossa on kymmenen toimipistettä kautta maan.

Lue lisää

Luvat ja tunnustukset

Täältä näet mm. luottoluokitukset ja muut meille myönnetyt tunnustukset.

Lue lisää

Visio ja arvot

Palveluidemme ja tuotteidemme avulla asiakkaamme ovat aina askeleen edellä. Yritysfilosofiamme kolme kulmakiveä ovat avoimuus, analyysi ja henkilökohtainen neuvonta.

Lue lisää

Söderberg & Partners International

Olemme osa kansainvälistä Söderberg & Partners Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista vakuutus- ja rahoitustuotteiden neuvojista ja välittäjistä.

Lue lisää

Lakisääteistä tietoa

Sekä yhtiömme toimintaan että työntekijöihimme kohdistuu lakiin liittyviä vaatimuksia. Vakuutuksia myyvillä ja rahoitusneuvontaa antavilla on oltava laajat tiedot vakuuttamisesta, oleelliset tiedot lainsäädännöstä ja taloudesta sekä riittävästi käytännön kokemusta. 

Lue lisää
Ota yhteyttä