Skip to main content Skip to main navigation
Söderberg & Partners

Organisaatio

Söderberg & Partners Finlandin ensisijaisena tavoitteena on tarjota ammattitaitoista vakuutusmeklaripalvelua suomalaisille ogranisaatioille, Suomessa ja ulkomailla toimiville julkisen sektorin yksiköille ja yrityksille, samoin kuin Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisen vakuutusmeklariverkoston kanssa, mikä tarjoaa asiakkaillemme pääsyn globaalille markkinoille. Kattavan kansainvälisen palvelun lisäksi meitä arvostetaan paikallisuutemme ja henkilökohtaisen toimintatapamme ansiosta.

Hallinto

Söderberg & Partners Finland on useiden maineikkaiden suomalaisten meklariyritysten konsortio, joka on tunnettu vankasta kokemuksestaan ja ammattitaidostaan. Siihen kuuluvat: Benefit Advisors, Suunta Meklarit, ITM Brokers, Finnrisk, Meklaritalo, MSR Finser, Söderberg & Partners International Insurance, Rewenda, Semita ja Finpremium. Söderberg & Partners Finlandin kotimaan verkostossa on kymmenen toimipistettä kautta maan.

Lue lisää

Luvat

Lue lisää

Visio & arvot

Lue lisää

Söderberg & Partners International

Söderberg & Partners Finland on osa kansainvälistä Söderberg & Partners Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista vakuutus- ja rahoitustuotteiden neuvojista ja välittäjistä.

Lue lisää

Lakisääteistä tietoa

Monet toiminnoistamme ovat luvanvaraisia, ja niiden toteuttamiseksi paitsi Söderberg & Partners-yhtiöön, myös sen työntekijöihin kohdistuu monia vaatimuksia. Muun muassa niillä, jotka myyvät vakuutuksia ja antavat rahoitusneuvontaa, on oltava laajat tiedot vakuuttamisesta, oleelliset tiedot lainsäädännöstä ja taloudesta sekä riittävästi käytännön kokemusta. Kaikki Söderberg & Partnersin neuvojat ovat käyneet riittävän koulutuksen ja heillä on vaadittu kokemus.

Lue lisää
Ota yhteyttä