Skip to main content Skip to main navigation
Meistä

Organisaatio

Tarjoamme ammattitaitoista vakuutusmeklaripalvelua suomalaisille organisaatioille, Suomessa ja ulkomailla toimiville julkisen sektorin yksiköille ja yrityksille, samoin kuin Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisen vakuutusmeklariverkoston kanssa, mikä tarjoaa asiakkaillemme pääsyn globaalille markkinoille.

Hallinto

Joakim Seeberg, vt. toimitusjohtaja, Söderberg & Partners Oy

Johanna Mitjonen, talous- ja hallintojohtaja, Söderberg & Partners Finland Oy

Söderberg & Partners -konserni

Olemme osa globaalia Söderberg & Partners -konsernia, joka kuuluu pohjoismaiden johtaviin vakuutusmeklari- ja finanssialan asiantuntijapalveluiden tarjoajiin. Konsernilla on lähes 3 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Luxemburgissa sekä Espanjassa.

Visio ja arvot

Palveluidemme ja tuotteidemme avulla asiakkaamme ovat aina askeleen edellä. Yritysfilosofiamme kolme kulmakiveä ovat avoimuus, analyysi ja henkilökohtainen neuvonta.

Lue lisää

Lait säätelevät meklaritoimintaa

Lakiin liittyvät vaatimukset velvoittavat meitä yhtiönä sekä työntekijöitämme. Vakuutuksia myyvillä ja rahoitusneuvontaa antavilla henkilöillä on oltava laajat tiedot vakuuttamisesta, oleelliset tiedot lainsäädännöstä ja taloudesta sekä riittävästi käytännön kokemusta.

Lue lisää

Olemme Suomen vakuutusmeklariliiton jäsen

Suomen vakuutusmeklariliitto toimii vakuutusmeklariyritysten valtakunnallisena yhdyssiteenä ja edistää riippumatonta, ammattitaitoista vakuutusmeklaritoimintaa Suomessa. Suomen vakuutusmeklariliitto:

  • seuraa aktiivisesti vakuutusmeklaritoiminnan yleistä kehitystä ja jakaa tätä tietoa jäsentensä hyödyksi.
  • hoitaa ulkoista tiedottamista välittämällä medialle ajankohtaista tietoa vakuutusmeklarin tehtävistä, palveluista sekä asiakkaille tuotettavasta lisäarvosta.
  • antaa lausuntoja viranomaisille ja tekee aloitteita meklaritoimintaa koskevan lainsäädännön kehittämiseksi.
  • osallistuu jäsentensä ammattitaidon kehittämiseen ylläpitämällä sisältöä ja perusteita vakuutusmeklaritutkintoon.
  • on perustajajäsenenä Suomen Vakuutustiedon kehittämissäätiössä, joka ylläpitää alan koulutustoimintaa
Ota yhteyttä