Skip to main content Skip to main navigation

Organisaatio

Konsernista

Tarjoamme ammattitaitoista vakuutusmeklaripalvelua suomalaisille organisaatioille, Suomessa ja ulkomailla toimiville julkisen sektorin yksiköille ja yrityksille, samoin kuin Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisen vakuutusmeklariverkoston kanssa, mikä tarjoaa asiakkaillemme pääsyn globaalille markkinoille.

Suomen organisaatiomme on osa globaalia Söderberg & Partners -konsernia, joka kuuluu pohjoismaiden johtaviin vakuutusmeklari- ja finanssialan asiantuntijapalveluiden tarjoajiin. Konsernilla on lähes 3 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Luxemburgissa sekä Espanjassa.

Johto ja hallinto

Juridista tietoa

Lakiin liittyvät vaatimukset velvoittavat meitä yhtiönä sekä työntekijöitämme. Vakuutuksia myyvillä ja rahoitusneuvontaa antavilla henkilöillä on oltava laajat tiedot vakuuttamisesta, oleelliset tiedot lainsäädännöstä ja taloudesta sekä riittävästi käytännön kokemusta. Tutustu juridisiin toimintatapoihimme vakuutusmeklarina.

Lue lisää
Ota yhteyttä