Skip to main content Skip to main navigation

HR-rådgivning

Vi kan hjälpa er med personalrelaterade frågor och sådant ni behöver tänka på för att följa marknadspraxis som arbetsgivare.

Vi kan ge råd om anställningskontrakt, kollektivavtal, arbetskostnader, skatter och löneförmåner m.m.

Vi kan också ge råd om socialförsäkring samt kan administrera och införskaffa löneförmåner. Vi kan hjälpa HR med särskilda projekt, t.ex. kring arbetsmiljö och anställningskontrakt.

Vi kan hjälpa er sprida viktig information till era anställda. Ni kanske inför nya anställningsförmåner och vill att alla anställda ska få reda på fördelarna med dessa?

En effektiv kommunikationsstrategi kan öka de anställdas engagemang, skapa medvetenhet, främja resultat, få talanger att stanna kvar på företaget, till och med göra er personal mer öppna för förändringar.

Vi kan hjälpa er skapa och förbättra ert budskap om anställningsförmåner och förmedla det till de anställda för er räkning.

Helén Hägglund

Senior Advisor, HR & Employee Benefits

+358 40 189 7740

Kontakta oss!

När du fyller i formuläret kommer vi att spara dina kontaktuppgifter under den period som krävs för att vi ska kunna komma i kontakt med dig. Uppgifterna sparas som längst 6 månader från senaste kontakt, och vi kommer endast att använda dina kontaktuppgifter för ovan angett syfte. Du kan när som helst invända mot att vi behandlar dina uppgifter genom att maila till info.finland@soderbergpartners.fi.

Kontakta oss