Försäkra företaget

Företagsförsäkring till marknadens bästa pris och kvalitet genom en försäkrings­mäklare. Vi hjälper dig att plocka körsbäret ovanpå kakan, det vill säga de bästa försäkringarna. Dessutom blir du räddad från krånglet med att lägga bud på försäkring, när vi tar hand om det åt dig.

yritysvakuutus tuo turvaa arjen tekemiseen

Företags­försäkringar med personlig service

När du skaffar företagsförsäkring med hjälp av en försäkringsmäklare har du en kontaktperson, oavsett hur många bolag din försäkring finns hos.

Vi säkerställer för dig att riskerna med din verksamhet noggrant kartläggs och säkras med försäkringar så kostnadseffektivt som möjligt. Vi tar hänsyn till särdragen i din verksamhet och de lagstadgade skyldigheterna gällande ditt företags bransch. Behöver du internationell försäkring för till exempel dotterbolag eller utländska projekt hjälper våra nordiska kollegor och vårt omfattande internationella nätverk dig flexibelt.

Som försäkringsmäklare vill vi att du alltid ska hitta försäkringsrelaterade ärenden så enkelt som möjligt. Därför handlar vi direkt med våra kunders försäkringsgivare med hjälp av en fullmakt, vi ger en skriftlig rekommendation om vilken typ av försäkring vi tror kommer att fungera bäst för ditt företag och vi förbereder så långt det är möjligt för dig. Vi bedömer om till exempel konkurrensutsättning av försäkringar är relevant och ditt konto får bara ta de slutgiltiga besluten.

Du får en försäkringsmäklare utsedd efter ditt företag, som har bakgrund av vårt företags omfattande expertgrupp. Du kan vända dig till din mäklare eller vår kundtjänst för eventuella försäkrings- eller skadeärenden.

Försäkrings­analys som underlag för företagets försäkring

I de flesta fall bör granskning och optimering av företagsförsäkringar börja med en försäkringsanalys. I försäkringsanalysen utvärderar mäklaren riskerna relaterade till bolagets verksamhet och möjligheten att försäkra dem. Han går också igenom företagets nuvarande försäkringsskydd och skadehistorik i detalj.

Utifrån detta kan han avgöra om försäkringsupphandlingar skulle komma i tid och bedöma vilken typ av besparingar som skulle kunna uppnås genom försäkringsupphandlingar.

Du får alltid en skriftlig rapport från mäklaren, där iakttagelser har gjorts om de aktuella försäkringarna och eventuella ändringar av det aktuella försäkringsskyddet. Vi kommer att gå igenom våra försäkringsrelaterade rekommendationer noggrant tillsammans med dig och lämnar dig med ett beslut om hur du vill gå tillväga i frågor som rör försäkring av bolaget.

Begär offert för en försäkringsanalys

Vanligaste frågor

Varför anställa en försäkrings­mäklare?

Funderar du på varför ditt företag borde anställa en försäkringsmäklare? Som produkt är försäkringen relativt abstrakt och komplex. Därför krävs det expertis om man villa skaffa ett bra försäkringsskydd till ett kostnadseffektivt pris. Att använda en expert sparar utöver kostnader även din tid, vilket är ännu viktigare.
Läs mer

Vi hör av oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.

Läs mer