Bästa företags­försäkrings­lösningarna

Letar du efter det bästa försäkringsskyddet för ditt företag till de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden? Med hjälp av en försäkringsmäklare kan du få en lösning anpassad efter dina behov, oavsett om det är ett medelstort eller ett stort företag. Vi tar hand om konkurrensutsättning av ditt företags försäkringar och skaffar vid behov försäkringar från flera försäkringsbolag så att du får den bästa lösningen. På så sätt kan du fokusera fullt ut på ditt företag.

hanki yrityksen vakuutukset parhaaseen hintaan vakuutusmeklarin avulla

Varför välja Söderberg & Partners för att sköta ditt företags försäkringar?

1. Individuella försäkringslösningar för ditt företag

När det är dags att fundera över ditt företags försäkringsbehov står vår erfarna försäkringsmäklare redo att hjälpa till. Vi lär känna ditt företag i detalj och erbjuder en skräddarsydd service i alla försäkringsärenden. Du får även tillgång till den innovativa onlinetjänsten S&P Online, som låter dig bevaka ditt företags försäkringsskydd i realtid – oavsett antal försäkringsbolag eller storleken på din grupp.

2. Omfattande riskhanteringstjänster

Noggrann riskbedömning är nyckeln till ett framgångsrikt företagsförsäkringsskydd. Vi hjälper dig att identifiera riskerna med din verksamhet och förbereda dig för dem med hjälp av försäkringar. Vi bekantar oss noggrant med ditt företag och dess speciella egenskaper och identifierar de juridiska skyldigheterna per land. Vi ger dig ett försäkringsskydd utan överlappningar eller onödiga utgifter.

3. Internationell försäkringsexpertis

Behöver du försäkringsskydd för din internationella verksamhet? Med hjälp av vår internationella organisation och våra partners kan vi få det försäkringsskydd du behöver även för din koncerns dotterbolag och utländska projekt. Lita på oss när du behöver omfattande internationell försäkringsexpertis.

Begär ett erbjudande 
Med hjälp av en mäklare sparar jag både tid och pengar. Att gå igenom försäkringar, förhandlingar och andra regelverk är ett oerhört mycket arbete och mycket detaljer. Jag vill att någon annan ska sköta hela försäkringsprogrammet åt mig.
Kim Heiniö
Toimitusjohtaja, Soupster Family
Läs mer

Noggranna och tydliga analyser

När vi upprättar försäkringsanalyser presenterar vi alltid våra rekommendationer skriftligt. Detta ger dig möjlighet att bekanta dig med dem i din egen takt och dela relevant information med din organisation efter dina behov.

Kundens intresse först

Vi tar alltid hand om försäkringsrelaterade frågor åt dig så långt det är möjligt. Vi utvärderar till exempel när försäkringsbudgivning är relevant, så att du bara får ta det slutliga beslutet baserat på våra rekommendationer.

Personlig service

Du och ditt team får en personlig ansvarsmäklare, med stöd av både vårt kundtjänstteam och vårt omfattande nätverk av experter. Med detta säkerställer vi att du alltid har tillgång till bästa möjliga expertis och support.

Boka möte med en mäklare

Vill du diskutera ditt företags riskhantering, försäkringsskydd och deras utveckling med en försäkringsexpert? Vi är också glada över att kunna presentera vår unika onlinetjänst S&P Online. Boka en tid i vår kalender så pratar vi mer!
Boka möte

Försäkrings­analys som underlag för företagets försäkring

I de flesta fall bör granskning och optimering av företagsförsäkringar börja med en försäkringsanalys. I försäkringsanalysen utvärderar mäklaren riskerna relaterade till bolagets verksamhet och möjligheten att försäkra dem. Han går också igenom företagets nuvarande försäkringsskydd och skadehistorik i detalj.

Utifrån detta kan han avgöra om konkurrensutsättning av försäkringar skulle komma i tid och bedöma vilken typ av besparingar som skulle kunna uppnås genom konkurrensutsättning.

Du får alltid en skriftlig rapport från mäklaren, där iakttagelser har gjorts om de aktuella försäkringarna och eventuella ändringar av det aktuella försäkringsskyddet. Vi kommer att gå igenom våra försäkringsrelaterade rekommendationer noggrant tillsammans med dig och lämnar dig med ett beslut om hur du vill gå tillväga i frågor som rör försäkring av bolaget.

Begär offert för en försäkringsanalys 

Vanligaste frågor

Varför anlita en försäkringsmäklare?

Undrar du varför ditt företag ska anlita en försäkringsmäklare? Att köpa och optimera företagsförsäkringar kan vara komplicerat och det kan vara svårt att veta vad som är rätt kostnadsnivå. Ibland kan rimligt risktagande och realisering av risken vara billigare än för dyra försäkringar. Att använda en erfaren försäkringsmäklare kommer inte bara att spara pengar, utan också din tid, vilket är ännu viktigare.
Läs mer

Vi hör om oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.

Relaterade artiklar