Försäkring av den offentliga sektorn

Försäkringar, offentliga organ och upphandlingslagstiftning... inga problem! Förutom att det ibland uppstår problem. Lagstiftning om offentlig upphandling och koncessioner och försäkringar är inte en enkel ekvation. En lyckad upphandling kräver ett engagemang från både beställaren och försäkringsgivaren - som försäkringsmäklare är vi orädda att förena arbetet. Även om försäkringsmäklartjänster anses kulminera i konkurrensutsättning av försäkringar är tjänsten, särskilt för den offentliga sektorn, ofta mycket mer än så.

julkisyhteisöiden vakuuttaminen vaatii erityisosaamista

Få det bästa försäkringsskyddet till det bästa priset med stöd av ett stort team

Söderberg & Partners kunder är hundratals offentliga organ. Dussintals försäkrings­mäklare och specialister som betjänar offentliga enheter arbetar i vårt team. Av dessa skäl är vi Finlands ledande försäkringsmäklare offentliga sektorn.

Förutom kommuner, städer och enheter som tillhör deras grupper, betjänar vi universitet, kommunalförbund, välfärdsområden, församlingar och många andra offentliga organ. Vi är involverade i stora offentliga projekt, till exempel alliansprojekt. Vi bistår även i skadeärenden, både på engångsbasis och som en kontinuerlig servicemodell, och vi ger organisationer råd om riskhantering.

Våra tjänster för offentliga enheter omfattar praktiskt taget samma mäklartjänster som vi även erbjuder privata företag. I försäkringsanalyser, konkurrensutsättningar av försäkringar, försäkringshanteringstjänster och skadetjänster tar vi dock alltid hänsyn till särdragen i offentlig upphandling och offentlig verksamhet, som är tillräckliga i försäkringsfrågor.

De flesta av våra offentliga kunder använder vår kontinuerliga försäkringshanteringstjänst. Med den får den offentliga sektorn alltid en pålitlig och högkvalitativ kundservice av oss genom bekanta kontaktpersoner, även om försäkringsbolagen förändras i bakgrunden. All daglig verksamhet kring försäkringar, såsom administration och granskning av försäkringshandlingar och fakturor, nödvändig personalutbildning och skadehantering, löper också smidigt.

Jouni Perttula Tampereen kaupunki
Den bästa fördelen med en mäklare är expertis. Vi har inte möjlighet att lära oss om försäkringar lika bra som försäkringsexperter. Vi sparar mycket tid och möda genom att alltid få tydliga instruktioner om hur vi ska gå vidare med ett försäkrings- eller skadeärende.
Jouni Perttula
riskienhallinta- ja turvallisuusjohtaja, Tampereen kaupunki
Läs mer

Boka möte med mäklaren

Vill du diskutera din organisations riskhantering, försäkringsskydd och deras utveckling med en försäkringsexpert? Boka en tid i vår kalender så pratar vi mer!
Boka möte

Finlands bredaste axlar inom försäkrings­förmedling

När du väljer Söderberg & Partners som din försäkrings­mäklare får du tillgång till marknadens största och mest erfarna offentliga sektor team.

Vi har fältexperter, elektroniska system, färdiga men flexibla servicemodeller efter dina behov och ett professionellt kundserviceteam. Och även till ett konkurrenskraftigt pris!

När du väljer en försäkringsmäklare bör du definitivt ta hänsyn till inte bara priset, utan även servicenivån och den berömda bredden av axlar.

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och lägger ett erbjudande – kontakta oss!

Våra specialister inom offentlig sektorn

Vi hör om oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.