Försäkring av arbetstagare

Arbetstagarförsäkring är ett lagkrav i Finland. Många arbetsgivare tecknar också frivilliga försäkringar, som kan användas för att täcka ett bredare utbud av företagshälsovårdstjänster än vanligt. Frivilliga försäkringar är en viktig del av god riskhantering och värdefulla personalförmåner. Numera kan t.ex. distansförsäkring är verkligen vanligt.

Työntekijän vakuuttaminen vapaaehtoisilla vakuutuksilla on osa riskienhallintaa.

Vi hjälper med personal­försäkring

En skicklig försäkringsmäklare kan vara ovärderlig när det gäller att få en arbetsskadeförsäkring. En försäkringsmäklare hjälper dig att fundera över vilken typ av försäkringsskydd ditt företags anställda behöver.

Ett noggrant planerat försäkrings- och personalförmånpaket minskar företagets ekonomiska risker avsevärt och minskar också ofta sjukfrånvaro och arbetsoförmåga.

Expertisen hos en försäkringsmäklare specialiserad på att försäkra anställda och personalförmåner omfattar även skattefrågor. Om du så önskar kommer försäkringsmäklaren att lämna anbud på hela försäkringspaketet samt ditt företags personalförmåner.

Samtidigt kan man se att ditt företag har utnyttjat alla skatteförmåner och avdrag på bästa sätt och, om du vill konkurrera, även företagshälsovården.

Kartläggning

Vi kartlägger riskerna relaterade till ditt företags verksamhet, företagets försäkringar och skadehistoriken. Utifrån dessa kan vi fastställa ditt företags behov. Därefter analyserar vi de aktuella lösningarna i förhållande till behoven. Vi listar eventuella brister eller tjänster och försäkringar som inte längre behövs.

Konkurrens­utsättning

Vid behov konkurrerar vi om både försäkringar och personalförmåner. Vi sköter hela budgivningsprocessen med en fullmakt så att du behöver delta så lite som möjligt. Vi förbereder offertförfrågningar, besöker och analyserar offerten och jämför deras lämplighet för behoven. Vi förhandlar fram särskilda villkor och ytterligare frågor. Vi rekommenderar det mest lämpliga alternativet för dina behov.

Hantering

Efter konkurrensutsättning kan vi göra ett hanteringskontrakt. Vi tar hand om saker och ting åt dig. Vi går igenom försäkringsposten och kontrollerar fakturorna. Vi hanterar även skade-, pensions- och förmånsärenden åt dig. Minst en gång om året anordnar vi ett möte där vi går igenom aktuella frågor och uppdaterar försäkringar.

Vi hör om oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.