Grupp­försäkring

Ensam är du inte alltid stark. Som en del av en större grupp kan du få bättre villkor för dina försäkringar. Grupp­försäkringar försäkrar liknande risker för en större kund­krets. Detta ger försäkrings­givaren möjlighet att erbjuda bättre försäkrings­villkor, enklare processer och mer överkomliga priser än om varje risk försäkrats individuellt.

Ryhmäratkaisu on ryhmävakuutus, jonka ostaa moni yritys samanaikaisesti

Grupp­försäkringar är kostnads­effektiva

Vi har förhandlat fram flera grupplösningar redo för våra kunder.

Gruppförsäkringslösningar lämpar sig väl för såväl företag som organisationer, föreningar och offentliga verksamheter. Grupplösningar är mycket användbara för olika typer av försäkringar. Att försäkra personal och de förmåner som organisationer erbjuder sina medlemmar är bra exempel på vad gruppförsäkringar passar för.

Vanliga frågor

Vi hör om oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.