Tjänster

Arbetar du i ett företag, en organisation eller en offentlig sektor som verkar på den finska marknaden? Vi hjälper dig med riskhantering och försäkring, oavsett din bransch. Vi ser till att du inte behöver oroa dig för komplicerade försäkrings- och skadefrågor, men du får ändå det bästa skyddet till ett kostnadseffektivt pris. Vi ser också till att du uppfyller alla lagstadgade skyldigheter.

Vakuutusmeklari on aina käytettävissäsi

Varför anlita en försäkringsmäklare?

Undrar du varför ditt företag ska anlita en försäkringsmäklare? Att köpa och optimera företagsförsäkringar kan vara komplicerat och det kan vara svårt att veta vad som är rätt kostnadsnivå. Ibland kan rimligt risktagande och realiseringen av risken vara mer överkomligt än för dyra försäkringar. Att använda en erfaren försäkringsmäklare kommer inte bara att spara pengar, utan också din tid, vilket är ännu viktigare.
Läs mer

Vi är alltid på din sida

En försäkringsmäklare representerar alltid sin kund, inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi ser till att vår kunds intresse förverkligas på bästa möjliga sätt i alla lägen. Låt oss prata mer om om vi skulle kunna vara till hjälp för din organisation?
Kontakta oss