S&P Online

Välkommen till den moderna eran av försäkrings­administration. Det är dags att glömma att skicka försäkrings­handlingar via e-post. Vi erbjuder en online­tjänst för alla våra kunder, där du kan se hela ditt försäkrings­paket med detaljer på en gång – oavsett antal försäkrings­bolag. Enkel försäkrings­hantering 24/7.

Alla företag, alla försäkringar

Diversifiera försäkringsskyddet med lätthet

I S&P Online kan du se alla bolagen i din koncern och deras försäkringar samtidigt – oavsett antal försäkringsbolag

Glöm pdf-filer

För varje koncernbolag kan du se hela försäkringsskyddet med priser, självrisk och innehåll. Om du vill kan du även granska försäkringsvillkoren som smidigt bifogas försäkringsinformationen.

Kontrollera 24/7 var som helst

S&P Online kräver inga separata applikationsinstallationer utan fungerar som webbläsarversion både på en dator och på en mobiltelefon. Du kan enkelt kontrollera detaljerna för alla försäkringar i din organisation var som helst och när som helst.

En unik onlinetjänst

 

Vill du se mer?

Vi är glada att presentera vår unika onlinetjänst S&P Online, som används av alla våra förvaltningskunder. I tjänsten kan du alltid hitta aktuell försäkringsinformation och rapporter, t.ex. försäkringsanalyser och årliga besiktningar. Boka en tid i vår kalender så visar vi dig tjänsten mer i detalj!
Boka en demo

Vi hör om oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.