Försäkringsmäklare hjälper dig att försäkra rätt

Försäkringsmäklare är din bästa vän när du vill spara tid och pengar i försäkringsfrågor. Vi hjälper till att se till att du inte betalar för onödiga försäkringar eller lämnar luckor i ditt försäkringsskydd. Din egen försäkringsexpert hjälper till att minimera riskerna med din verksamhet och skaffar de bästa försäkringslösningarna för din säkerhet – ibland genom att välja dem från flera företag. Du kan också få en konkurrenskraftig gruppförsäkring hos oss.

Vakuutusmeklari on aina käytettävissäsi

Tids sparande

Du sparar tid när du inte behöver söka och jämföra alternativ själv eller sätta dig in i olika bolags försäkringsvillkor. Du får tillgång till ett bredare utbud av försäkringar när du kan köpa försäkringslösningar från många olika bolag utan att lägga ner mer tid på att sköta försäkringar.

Kostnadsbesparingar

Du sparar pengar när du inte betalar för värdelösa, för dyra eller dubbla försäkringar. Du kan också få kostnadseffektiva lösningar från internationella försäkringsbolag, vars enda försäljningskanal är försäkringsmäklare.

Bättre försäkringsskydd

Ditt försäkringsskydd är inte en färdig paketlösning utan gjord specifikt med din organisations behov i åtanke, kombinera lösningar från olika försäkringsbolag vid behov. Ditt försäkringsskydd byggs av en professionell försäkringsköpare med en bra förhandlingsposition.

Försäkringsmäklaren hjälper till med försäkringsärenden

Ett proffs på din sida

Försäkringsmäklaren står på din sida i försäkringsfrågor. Vi jämför olika försäkringsbolags erbjudanden för din räkning och letar efter den lämpligaste, högsta och billigaste försäkringslösningen för dig. Som mäklare känner vi till olika branschers särdrag i relation till försäkring och kan utnyttja vår erfarenhet i förhandlingar.

Grundlig riskanalys

Vi går noggrant igenom riskerna med din verksamhet, hjälper till att skydda dig mot risker med försäkringar på bästa möjliga sätt samt minskar och minskar riskerna med bra riskhantering. Vi ger också råd när det är värt att ta en rimlig risk och när det är bättre att få ett högkvalitativt försäkringsskydd.

Hjälp med skade- och försäkringsärenden

Som vår försäkringsmäklarkund hjälper vi dig i alla försäkrings- och skadeärenden och ger dig och dina kollegor råd i eventuella problem som kan uppstå.

Begär offert för försäkringsmäklartjänster 

Så här ser samarbetet med en mäklare ut

 1. Försäkringsanalys

  Vi rekommenderar att börja med en försäkringsanalys, där ditt nuvarande försäkringsskydd granskas i förhållande till försäkringsbehov och försäkringsmarknad. Vi diskuterar också om det är rätt tid för din organisation att konkurrensutsättä försäkringar. Som ett resultat av analysen kommer du att känna till riskerna med din verksamhet och förstå hur riskerna skyddas med försäkring. Du identifierar styrkorna och svagheterna med din försäkringslösning och har en skriftlig plan som du kan använda för att utveckla försäkringsskyddet.

  Läs mer om försäkringsanalys
 2. Konkurrensutsättning av försäkringar

  Vi ber försäkringsbolagen om jämförbara erbjudanden, ger en rekommendation på det lämpligaste försäkringsskyddet och sätter det nya försäkringsskyddet i kraft för din räkning. Som ett resultat av konkurrensutsättning är din verksamhet försäkrad enligt försäkringsplanen och försäkringen har köpts till bästa möjliga pris.

  Läs mer om konkurrensutsättning av försäkringar
 3. Försäkringshantering

  Vi rekommenderar kontinuerlig försäkringshantering till de flesta av våra försäkringsanalys- och konkurrensutsättningskunder. När en professionell sköter din organisations försäkringar kan du vara säker på att försäkringsärenden alltid är i ordning. Vi hanterar åt dig t.ex. försäkringsförnyelser, ändringar och revideringar av fakturor. Vi hanterar alla våra kunder i vår unika S&P Online-tjänst, där hela försäkringsskyddet kan ses på ett ögonblick, oavsett antal försäkringsbolag.

  Läs mer om försäkringshantering
Med Söderberg & Partners har vi framför allt övertygats av vår mäklares professionalism. Han har verkligen tänkt på våra försäkringar.
Elina Spillane
Hallinto- ja talousjohtaja, Suomen Konetalot
Läs referensberättelsen
Alla gjorda löften har lösts in. Mäklaren är ansiktet utåt för försäkrings- och riskhanteringsfrågor för oss. Försäkringsbolaget kan ändras i bakgrunden, men vår kontakt kommer alltid att förbli densamma.
Harri Vainionpää
Toimitusjohtaja, Honkatalot
Läs referensberättelsen
Vi märkte att när du använder en försäkringsmäklare behöver du inte gå efter försäkringsbolagens fasta kataloger, utan du kan förhandla bättre från fall till fall om priser och produktinnehåll.
Juhani Lehti
Toimitusjohtaja, Tampereen Konepajat
Läs referensberättelsen

Försäkringsmäklaren är en professionell köpare av försäkringar

Känner du ibland att försäkringsbolagen inte kan hitta ett lämpligt försäkringsskydd för din organisation eller att villkoren är orimliga? Särskilt i sådana situationer är det värt att ta hjälp av en försäkringsmäklare.

Din mäklare kan förhandla fram särskilda villkor, förtydliganden och andra nödvändiga ändringar av försäkringsskyddet med försäkringsbolag. På Söderberg & Partners, som en av Finlands största försäkringsköpare, har vi en utmärkt utgångspunkt för att förhandla om innehållet i försäkringsavtal.

Som en del av en stor nordisk koncern har vi omfattande internationella försäkringsnätverk. Detta innebär inte bara ett expertskydd för din egen internationella verksamhet, utan också möjligheten att söka efter försäkringsskydd på den internationella marknaden när ingen lämplig försäkring kan hittas i Finland.

Kontakta oss 

Vanliga frågor

Vi hör om oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.

Våra nöjda kunder