Försäkrings­mäklaren är på din sida

Försäkrings­mäklaren ser till att du inte betalar för onödiga försäkringar eller lämnar luckor i ditt försäkrings­skydd. Din egen utsedda mäklare tar hand om dina försäkringar och får de bästa lösningarna – ibland genom att välja dem från flera företag. Vi är experter oberoende av försäkrings­bolag, från vilka du även kan få konkurrens­kraftiga special­försäkringar.

Vakuutusmeklari on aina käytettävissäsi

Försäkrings­mäklaren känner olika branscher

Eftersom en försäkringsmäklare jobbar med kunder i så många olika branscher har han eller hon förmodligen specialkompetens även inom din bransch. Mäklaren hjälper till att identifiera riskerna med ditt företag och din bransch och skyddar dem med ett utmärkt och kostnadseffektivt försäkringsskydd.

Alla våra försäkringsmäklare är en del av vår nordiska koncern och ett starkt internationellt nätverk. På grund av sin storlek har vårt nätverk en stark förhandlingsstyrka för att komma överens om mer konkurrenskraftiga priser än vanligt och bättre försäkringsvillkor för kunden.

En bra försäkringsmäklare känner också igen situationer där att ta en rimlig risk kan vara vettigare för ett företag än att teckna för dyra försäkringar. En mäklares uppgift är trots allt inte att sälja det maximala försäkringsbeloppet, utan att på ett optimalt sätt säkra verksamheten för företaget du representerar.

Vanliga frågor

Varför anlita en försäkrings­­förmedlare?

Vad är fördelen med en försäkringsmäklare och för vilken typ av organisation? Hur känner man igen en bra försäkringsmäklare? Vilka avtalsmodeller har mäklare? Kontakta oss så pratar vi mer!
Kontakta oss
Våra nöjda kunder