Sjukkostnads­försäkring

Du kan teckna den sjukkostnads­försäkringslösning som Söderberg & Partners förhandlat fram för hela personalen eller en begränsad del av dina anställda. Det finns två olika säkerhets­nivåer att välja mellan för sjuk­försäkring.

Söderberg & Partners har förhandlat fram en mång­facetterad sjukkostnads­försäkring för sina kunder, som även täcker behandling av gamla sjukdomar och skador utan separat hälso­rapport.

Sjukförsäkring tillhandahålls av Protector Insurance. Protector är ett nordiskt försäkringsbolag som erbjuder försäkringar till företag och offentliga aktörer genom utvalda försäkringsmäklare.

Du kan välja två olika säkerhetsnivåer för vår sjukförsäkringslösning efter dina behov. Vid köp av försäkringen krävs inget hälsointyg alls, vilket innebär att den även täcker behandling av gamla sjukdomar och skador. Försäkringen har heller inga sportrestriktioner, så den omfattar även licensierade sporter.

Kolla in S&P sjukförsäkring

Vi hör om oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.