Skade­hantering

Att hantera skadefall är en huvudvärk, och försäkrings­bolagets beslut är inte alltid lyckligt. Ersättnings­beslutet kan dock enligt vår erfarenhet förändras väsentligt i och med förhandlingen. Felaktiga beslut kan tas till exempel på grund av ofullständig information. Vi ger dig råd i skade­ärenden och hjälper dig med rättelse­krav.

Besparingar med skade­övervakning

Vi följer även ditt företags skadeutveckling och hjälper dig med t.ex. att minska olycksfall tillsammans med ditt pensionsförsäkringsbolag.

Genom att styra och optimera skadeutvecklingen i rätt riktning kan du spara betydande belopp i försäkringspriser. Noggrann övervakning av skador hjälper till att uppmärksamma riskpunkterna och att hantera problem i god tid.

Vi hjälper till med vardagens utmaningar

Om du önskar kan vi hantera all skadepost och kontakt med försäkringsbolaget åt dig.

Du kan göra skadeanmälningar på vår hemsida så skickar vi dem vidare till försäkringsbolaget. Vi ser bara först till att relevant information och bilagor finns med och ber dig vid behov om mer information.

På så sätt skickas skadeanmälan direkt till försäkringsbolaget, korrekt ifylld, vilket gör handläggningsprocessen snabbare och effektivare.

Vi gör ett systematiskt och förebyggande arbetskapacitetsarbete varje dag för att minska och förebygga skador. Vi följer skadeutvecklingen från mäklarens utmärkta rapporter.
Tiina Forsbom
Personaldirektör, Staffpoint
Läs mer
Vårt lantbrukshus brann ner på grund av ett elfel och utan en försäkringsmäklare som förstått branschen hade vi hamnat i trubbel. Vi rekommenderar varmt försäkringsmäklaren även till andra lantbruksföretagare.
Nina och Kim Wickström
Entreprenörer, Sällis Gård
Läs mer
När en brand utbröt i lokalen klappade vi oss själva på axeln för beslutet att samarbeta med försäkringsmäklaren. Mäklaren skötte aktivt kommunikation och förhandlingar med försäkringsbolaget.
Kimmo Erikoinen
VD, Helasteel
Läs mer

Vill du ha en särskild­experts åsikt?

I Söderberg & Partners-gruppen ingår även Claims Link, ett företag som erbjuder specialiserade skadetjänster. Claims Link erbjuder hjälp vid både enstaka stora skador och upprepade skador. Du får även stöd för utvärdering av ersättningsbeslut som försäkringsbolaget utfärdar, samt expertutlåtanden för tolkning av försäkringsvillkoren.
Kolla in Claims Link (på Finska)

Vi hör om oss!

Skicka oss din information via kontaktformuläret så återkommer vi till dig snart.

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att vi sparar dina uppgifter. Vi använder informationen inom vår grupp och delar den inte med tredje part utanför Söderberg & Partners-gruppen. Vi kan kontakta dig för att marknadsföra våra tjänster. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till viestinta@soderbergpartners.com.