Analysoimme ja kilpailutimme Seuren vakuutukset – tuloksena selkeitä säästöjä

Henkilöstöpalveluyhtiönä Seuren tärkein resurssi ovat sen työntekijät. Yhtiön toiminnan vakuuttamisessa korostuu työntekijöiden vakuuttaminen, kun taas omaisuuden osuus on pienempi kuin monilla muilla toimialoilla. Toteutimme Seurelle vakuutusanalyysin ja vakuutusten kilpailutuksen, joista tuloksena oli merkittävät säästöt.

Kun Seuressa oli aika kilpailuttaa vakuutukset, todettiin että samalla olisi hyvä tehdä perusteellinen riskien kartoitus ja arviointi vakuutusten kattavuudesta. Koska Seure on julkisyhteisö, toteutimme vakuutusten kilpailutuksen hankintalain mukaisesti.

Vakuutusturvaa haluttiin kehittää ja kilpailuttaa kokonaisvaltaisesti, joten asiassa käännyttiin ammattilaisten puolen. Söderberg & Partnersilla oli ilo päästä näyttämään osaamistaan.

Seuren henkilöstöjohtaja Aki Ahlroth ja toimistopäällikkö Anu Peusaari ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyön lopputulokseen. Ammattitaidolla hoidetut vakuutusanalyysi ja kilpailutus etenivät heidän mukaansa vaivattomasti ja tuottivat myös tärkeimmän lopputuloksen eli kustannussäästöt vakuutusten hankinnassa.

- Yhteydenpito oli helppoa. Aikataulut pitivät ja viesteihin vastattiin nopeasti. Jos emme ymmärtäneet jotakin yksityiskohtaa tai perustetta, meklari selvitti asian, kuvaa Peusaari, joka toimi yhteyshenkilönä Seuren puolella.

Yhteistyö meklarin kanssa lisäsi ymmärrystä myös oman talon sisällä

Vakuutusturvan kilpailutus alkoi Söderberg & Partnersin tekemällä vakuutusanalyysilla, joka käytiin läpi yhdessä seurelaisten kanssa.

Vakuutusanalyysin avulla yhtiö sai kokonaiskuvan nykyisestä vakuutusturvastaan ja pystyi keskustelemaan vakuutusmeklarinsa kanssa muutostarpeista. Tämän jälkeen meklari kilpailutti Seuren koko vakuutusturvan.

Ahlrothin ja Peusaaren mukaan monet vakuuttamiseen liittyvät periaatteet ja maksuperusteet voivat olla vaikeaselkoisia, kun ei itse työskentele vakuutusten parissa.

Heidän mielestään oma ymmärrys vakuutuskokonaisuudesta on kuitenkin lisääntynyt vakuutusmeklarin kanssa työskennellessä.

- Meklari on vastannut perusteellisesti moniin sellaisiinkin kysymyksiin, joita ei osattu edes kysyä. Tarvittaessa meklari on konsultoinut myös asiantuntevia kollegoitaan, Ahlroth toteaa.

Seure Henkilöstöpalvelut

Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n omistavat Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Vantaan kaupunki, HUS-kuntayhtymä, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä, Kauniaisten kaupunki, Vantaan tilapalvelut, Koulutuskuntayhtymä Omnia, A-tulkkaus Oy sekä Espoo Catering Oy. Yhtiön liikevaihto on yli 127 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on yli 15 000 työntekijää noin 3 600 työkohteessa. Yleisimmin seurelaiset työskentelevät päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja terveysasemilla.

www.seure.fi

Haluatko kuulla lisää?

Täytä oheinen lomake, niin palaamme asiaan pian ja kerromme lisää vakuutusmeklaripalveluista!

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.