Vakuutusmeklarin laajaa näkemystä arvostetaan Juustoportissa

Olemme avustaneet Juustoporttia riskienhallinnassa ja vakuutusasioissa jo useamman vuoden ajan. Suurin hyöty on saatu laajasta asiantuntemuksesta koko vakuutuskokonaisuuteen.

"Teen yhteistyöstä meklarin kanssa, koska hänellä on monipuolinen kokemus ja näkemys erilaisista vakuutuksista sekä koko vakuutusalasta", kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

"Meklarini on säännöllisesti yhteydessä useisiin vakuutusyhtiöihin, joten hän kuulee uutuuksista ja muutoksista ensimmäisten joukossa. Hänellä on myös laaja kontaktiverkosto alan sisällä."

Juustoportilla on yhteensä 12 toimivaa yhtiötä, joten vakuutettavaa on paljon. Yhtiöiden toimintaan liittyy esimerkiksi isoja laiteasennuksia, laajennuksia, vastuukysymyksiä sekä hallinnon vastuuvakuutuksia. Söderberg & Partnersin tavoite on ollut toimia kumppanina, joka tukee Juustoportin menestystä.

Henkilökohtainen palvelu tärkeää

Keski-Kasarin mukaan oma vastuumeklari on elintärkeä asia. Hän on yhteydessä suoraan omaan meklariinsa ihan kaikissa vakuutuksiin liittyvissä asioissa.

"Ei tästä muuten olisi niin paljon hyötyä. Minulla ei ole aikaa jonotella puhelinpalveluihin tai seikkailla nettisivuilla", hän toteaa.

Koska toiminta on monimuotoista, vakuutusturva vaatii usein miettimistä, etsimistä, keskustelua ja vertaamista, jotta löydetään järkevät ja toimivat ratkaisut. Keski-Kasari suositteleekin vakuutusmeklarin palkkaamista juuri laajan asiantuntemuksen vuoksi.

"Meklaria ei kannata missään nimessä ottaa pelkkään hintojen kilpailuttamiseen, sillä suurimman lisäarvon tuo nimenomaan meklarin asiantuntemus ja näkemys vakuutuksiin ja riskienhallintaan kokonaisuutena", hän tiivistää.

Juustoportti

Juustoportti on jalasjärveläinen meijeri, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 300 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Yrityksellä on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kuopiossa ja Kärsämäellä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä.

juustoportti.fi

Haluatko kuulla lisää?

Täytä oheinen lomake, niin palaamme asiaan pian ja kerromme lisää vakuutusmeklaripalveluista!

Anna muodossa 040123456.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.