Yrityksen vastuu­vakuutukset

Yrityksen vastuuvakuutukset kattavat yrityksen ja sen työntekijöiden kolmannelle osapuolelle aiheuttamia vahinkoja. Autamme arvioimaan millaista vastuuvakuutusturvaa yrityksesi tai organisaatiosi tarvitsee ja mistä vakuutusyhtiöstä sitä kannattaa hankkia.

Miksi vastuuvakuutus on yrityksellesi välttämätön?

1. Minimoit toiminnan riskit

Vastuuvakuutukset tarjoavat yrityksellesi luotettavan turvaverkon, sillä hyvin suunnitellulla vastuuvakuutusratkaisulla siirrät merkittävän osan toiminnan riskeistä vakuutusyhtiön harteille. Autamme vakuuttamaan niin oman organisaatiosi kuin tarvittaessa esimerkiksi alihankkijoita tai sopimuskumppaneita.

2. Menestyt paremmin neuvotteluissa

Yrityksen vastuuvakuutukset ovat elintärkeitä jo ennen ensimmäistäkään tarjousta. Neuvotellessasi uusista asiakassuhteista tulee vastuuvakuutus myös usein eteen viimeistään sopimusvaiheessa. Yhä useammat asiakkaat vaativat kattavaa vastuuvakuutusta yhteistyökumppaneiltaan ja alihankkijoiltaan. Kokonaan oma lukunsa on projektivakuuttaminen - erityisesti allianssihankkeissa.

Autamme yritystäsi niin myyjänä, ostajana kuin kumppanina käymällä yksityiskohtaisesti läpi, millaisia vakuutuksia kumppaneilta voi sopimuksissa vaatia ja toisaalta millaisiin ehtoihin kannattaa itse suostua.

3. Vahvistat yrityksesi luotettavuutta ja imagoa

Yrityksen vastuuvakuutus ei ainoastaan lisää organisaatiosi houkuttelevuutta yhteistyökumppanina, vaan vahvistaa myös uskottavuutta ja luotettavuutta.

Haluat varmasti olla kumppani, jonka kanssa on turvallista tehdä yhteistyötä?

 

Kilpailuta yrityksen vastuuvakuutukset 

Mitä yrityksen vastuuvakuutus korvaa

Yritykselle voi syntyä vahingonkorvausvelvollisuus esimerkiksi näissä tilanteissa

  • virheellinen työsuoritus
  • kiinteistön kunnossapidon laiminlyönti
  • yrityksen myymien tuotteiden puutteellinen turvallisuus
  • virheelliset suunnitelmat, neuvot, ohjeet tai muu asiantuntijapalvelu
  • työntekijän työssään aiheuttama vahinko.

Tämän lisäksi yrityksen johtajat ja hallituksen jäsenet voivat joutua jopa henkilökohtaiseen vahingonkorvausvastuuseen tehtävässään aiheuttamastaan taloudellisesta vahingosta.

Meklari auttaa valitsemaan oikeat yrityksen vastuuvakuutukset

Vastuuvakuutuksia on tarjolla paljon erilaisia. Vakuutusmeklari arvioi aina yksilöllisesti, mitkä vastuuvakuutukset ovat tarpeen kunkin yrityksen toiminnassa ja toimialalla.

Vakuutusasiantuntijamme kilpailuttavat yrityksen vastuuvakuutukset puolestasi sekä neuvovat yritystäsi mm. seuraavissa vastuuvakuutuksissa:

Hallinnon vastuuvakuutus kattaa yrityksen toimitusjohtajan tai hallituksen jäsenen osakeyhtiölain mukaista henkilökohtaista korvausvastuuta.

Toiminnan vastuuvakuutus on perusturva, joka pitäisi löytyä jokaiselta yritykseltä. Se korvaa yrityksen toiminnassa aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja.

Tuotevastuuvakuutus korvaa yrityksen valmistaman, maahantuoman tai myymän tuotteen puutteiden aiheuttamia vahinkoja. Tuotevastuuvahingoissa korvaussummat voivat nousta suuriksikin, joten vakuutus on tärkeä kaikenkokoisille yrityksille.

Konsulttivastuuvakuutus korvaa henkilö- ja esinevahinkoja sekä taloudellisia vahinkoja, jotka aiheutuvat puutteellisesta tai virheellisestä konsulttityöstä. Vakuutus soveltuu erityisen hyvin tekniselle konsultille.

Varallisuusvastuuvakuutus korvaa puhtaita taloudellisia vahinkoja. Vakuutus on tarpeen esimerkiksi kiinteistövälittäjille tai tilitoimistoille sekä muille sellaisille toimialoille, joilla tehdään asiantuntijatyötä ja virheestä voi aiheutua taloudellista vahinkoa.

Tiesitkö?

Vastuuvakuutuksiin liittyy rajoitusehtoja, jotka eri toimialoilla voivat vahinkotilanteessa muodostua hyvinkin merkityksellisiksi korvausratkaisun kannalta.

On hyvä tietää, että osa näistä rajoitusehdoista on kuitenkin mahdollista poistaa - erityisesti tällaisissa neuvotteluissa taitava vakuutusmeklari voi olla suureksi avuksi!

Ota yhteyttä vakuutusmeklariin!

Yrityksen vastuu­vakuutuksen hintaan vaikuttaa moni asia

Yrityksen vastuuvakuutuksen hintaan ja ratkaisun kattavuuteen vaikuttavat

  • yrityksesi toimiala
  • maksettujen palkkojen määrä
  • valittu vakuutusmäärä ja omavastuu
  • yrityksesi liikevaihto.

Meklari auttaa kilpailuttamaan vastuuvakuutuksesi niin, että käytössäsi on mahdollisimman hyvä ratkaisu erinomaiseen hintaan.

Kilpailuta yrityksen vastuuvakuutukset 

Usein yrityksen vastuuvakuutuksista kysyttyä

Markkinoiden paras hallinnon vastuu­vakuutus

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön yhden Suomen parhaista hallinnon vastuuvakuutuksista. Mikä parasta, paras turva ei aina ole kallein, vaan saat sen meiltä erinomaiseen hintaan. Lue lisää ja pyydä tarjous!
Tutustu hallinnon vastuuvakuutukseen

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.