Yrityksen vastuu­vakuutukset

Yrityksen vastuuvakuutukset kattavat yrityksen ja sen työntekijöiden kolmannelle osapuolelle aiheuttamia vahinkoja. Autamme arvioimaan millaista vastuuvakuutusturvaa yrityksesi tai organisaatiosi tarvitsee ja mistä vakuutusyhtiöstä sitä kannattaa hankkia.

Miksi vastuuvakuutus on yrityksellesi välttämätön?

1. Minimoit riskit

Vastuuvakuutukset tarjoavat yrityksellesi luotettavan turvaverkon, siirtämällä toiminnan riskit suoraan vakuutusyhtiön harteille. Voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ilman huolta yllättävistä taloudellisista tappioista, jotka voisivat muuten vaarantaa yrityksesi toiminnan ja kasvun.

2. Parannat neuvotteluvalttejasi 

Yrityksen vastuuvakuutukset ovat tärkeitä jo ennen ensimmäistäkään tarjousta. Neuvotellessasi uusista asiakassuhteista, vastuuvakuutus saattaa nousta yllättävän tärkeäksi. 

Yhä useammat asiakkaat vaativat nykyään, että yhteistyökumppaneilla ja alihankkijoilla on kattavat vastuuvakuutukset. Tämä vaatimus korostaa vakuutuksen merkitystä ja voi jopa antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden.

Neuvomme sinua niin palveluntarjoajan kuin asiakkaan roolissa, millaisia vastuuvakuutusvaateita sopimusteksteihin kannattaa sisällyttää.

3. Vahvistat yrityksesi luotettavuutta

Yrityksen vastuuvakuutus ei ainoastaan lisää liiketoimintasi houkuttelevuutta, vaan myös vahvistaa sen uskottavuutta ja luotettavuutta. Kun asiakkaat ja yhteistyökumppanit tietävät, että sinulla on asianmukainen vakuutusturva, he voivat luottaa siihen, että yrityksesi toimii vastuullisesti.

Ota yhteyttä 

Mitä yrityksen vastuuvakuutus korvaa

Vastuuvakuutus kattaa yritykselle aiheutuvaa vahingonkorvausvastuuta. Ilman vastuuvakuutusta korvausvastuu jää yritykselle itselleen.

Vahinkoja, joista yritykselle voi syntyä vahingonkorvausvelvollisuus ovat mm.

  • ulkopuolisen henkilön loukkaantuminen yrityksen toimitiloissa tai yrityksen toiminnan seurauksena
  • ulkopuolisen henkilön omaisuuden vahingoittuminen
  • yrityksen tuotteiden tai palveluiden aiheuttamat vahingot
  • yrityksen toiminnasta aiheutuvat ympäristölle aiheutuneet haitat
  • yrityksen tarjoamien palveluiden virheellisyydestä tai puutteellisuudesta aiheutuvat vahingot asiakkaille.

On hyvä huomata, että vastuuvakuutuksissa on rajoitusehtoja, joten osa korvausvastuusta voi jäädä yrityksen omalle vastuulle. Tästä syystä vastuuvakuutus on suunniteltava aina huolellisesti. Tässä asiantunteva vakuutusmeklari voi olla suuresti avuksi.

Meklari auttaa valitsemaan oikeat yrityksen vastuuvakuutukset

Yritysvastuuvakuutuksia on tarjolla paljon erilaisia. Vakuutusmeklari arvioi aina yksilöllisesti, mitkä vastuuvakuutukset ovat tarpeen kunkin yrityksen toiminnassa ja toimialalla.

Vakuutusasiantuntijamme kilpailuttavat yrityksesi vastuuvakuutukset sekä neuvovat yritystäsi mm. seuraavissa yritysvastuuvakuutuksissa:

Hallinnon vastuuvakuutus kattaa johdon ja hallinnon henkilökohtaista korvausvastuuta.

Toiminnan vastuuvakuutus on perusturva, joka pitäisi löytyä jokaiselta organisaatiolta. Se korvaa toiminnassa aiheutuneita henkilö- ja esinevahinkoja.

Konsulttivastuuvakuutus korvaa henkilö- ja esinevahinkoja sekä taloudellisia vahinkoja, jotka aiheutuvat puutteellisesta tai virheellisestä konsulttityöstä. Vakuutus soveltuu erityisen hyvin tekniselle konsultille.

Varallisuusvastuuvakuutus korvaa puhtaita taloudellisia vahinkoja. Vakuutus on tarpeen esimerkiksi kiinteistövälittäjille tai tilitoimistoille sekä muille sellaisille toimialoille, joilla tehdään asiantuntijatyötä ja virheestä voi aiheutua taloudellista vahinkoa.

Tiesitkö?

Vastuuvakuutuksiin liittyy rajoitusehtoja, jotka eri toimialoilla voivat vahinkotilanteessa muodostua hyvinkin merkityksellisiksi korvausratkaisun kannalta.

On hyvä tietää, että osa näistä rajoitusehdoista on kuitenkin mahdollista poistaa - erityisesti tällaisissa neuvotteluissa taitava vakuutusmeklari voi olla suureksi avuksi!

Ota yhteyttä vakuutusmeklariin!

Yrityksen vastuu­vakuutuksen hintaan vaikuttaa moni asia

Yrityksen vastuuvakuutuksen hintaan ja ratkaisun kattavuuteen vaikuttavat

  • yrityksen toimiala
  • maksettujen palkkojen määrä
  • valittu vakuutusmäärä ja omavastuu
  • yrityksen liikevaihto.

Meklari auttaa kilpailuttamaan yrityksesi vastuuvakuutuksen niin, että yrityksesi käytössä on mahdollisimman hyvä ratkaisu erinomaiseen hintaan.

Ota yhteyttä 

Usein yrityksen vastuuvakuutuksista kysyttyä

Markkinoiden paras hallinnon vastuu­­vakuutus

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön yhden Suomen parhaista hallinnon vastuuvakuutuksista. Mikä parasta, paras turva ei aina ole kallein, vaan saat sen meiltä erinomaiseen hintaan. Lue lisää ja pyydä tarjous!
Tutustu hallinnon vastuuvakuutukseen

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.