Skip to main content Skip to main navigation
Palvelut

Henkilöstöedut

Houkutteleeko yrityksesi alan parhaita osaajia erittäin kattavilla henkilöstöeduilla vai haluatko hoitaa lakisääteiset minimit helposti ja nopeasti kuntoon? Vai jotain siltä väliltä? Me etsimme juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavan ratkaisun laajasta tarjonnasta ja kilpailutamme ratkaisun puolestasi.

Henkilöstöetujen hallinnointi

Tuskailetko juoksevien asioiden parissa? Se ei ole tarpeen! Hoidamme puolestasi yhteydenpidon vakuutusyhtiöihin ja autamme eläke- ja etuusasioissa. Hoidamme puolestasi myös laskujen, vahinkoilmoitusten ja eläkekorvaushakemusten hallinnoinnin.

Lue lisää

Henkilöstöetujen kartoitus

Yritysjärjestelyiden ja yrityskauppojen yhteydessä autamme sinua yhdenmukaistamaan eri yhtiöiden henkilöstöetuudet sekä vakuutusturvan. Kartoitus auttaa tunnistamaan olemassa olevat hyvät ratkaisut sekä mahdolliset puutteet. Yhdenmukaistaminen tuo kustannustehokkuutta.

Lue lisää

Henkilöstöetuohjelma

Henkilöstöetujen on oltava paitsi työntekijöille houkuttelevia myös yritykselle kustannustehokkaita. Lisäksi usein tavoitteena on lisätä etujen kautta työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia. Autamme etsimään sinun yrityksesi kulttuuriin sopivat vaihtoehdot.

Lue lisää

Henkilöstöhallinnon konsultointi

Autamme sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa, lakisääteiset velvollisuudet ja ajankohtaiset toimintatavat huomioiden. Konsultoimme mm.

  • työsopimus- kuin työehtosopimusasioissa
  • luontaiseduissa ja niiden verokohtelua koskevissa kysymyksissä
  • henkilöstöetuuksien hakemisessa henkilöstölle
  • sosiaalivakuutusasioissa
  • luontaisetujen hallinnoinnissa.

Palvelemme ja tuemme henkilöstöhallintoa myös erilaisissa projekteissa kuten työsuhde-, työlaki- ja työsopimusasioissa. Meiltä saat neuvoja myös siihen, miten kerrot etuuksista henkilökunnallesi. Tehokkaalla ja hyvin suunnitellulla viestinnällä voit lisätä henkilöstösi sitoutumista, parantaa suhtautumista muutoksiin, säilyttää arvokasta osaamista sekä parantaa suorituskykyä.

Kansainvälinen poolaus

Kansainvälisellä poolauksella hallinnoidaan henkilöstöetuuksiin liittyviä riskejä maailmanlaajuisesti. Eri maiden henkilöetuusvakuutukset yhdistetään ja niistä muodostetaan pooli. Poolaus parantaa riskienhallintaa ja kustannustehokkuutta. Poolausta voi myös käyttää hallinnollisena työkaluna ja tietolähteenä päätöksenteossa.

Lakisääteiset henkilöstöedut

Autamme sinua huolehtimaan siitä, että täytät työnantajana kaikki liiketoimintaasi liittyvät lakisääteiset vaatimukset mm. erilaisten henkilöstöetujen, lakisääteisten vakuutusten sekä ilmoitusten ja maksujen osalta.

Lue lisää
nainen makaa sängyssä ja niistää nenäänsä

Työterveyshuolto

Ennaltaehkäisevä työterveyshuolto on lakisääteinen, mutta yhä useampi työnantaja tarjoaa työntekijöilleen myös sairaanhoitoa. Autamme yrityksiä solmimaan ja hallinnoimaan työterveyshuoltopalvelusopimuksia, niin että lain vaatimat työnantajan velvollisuudet täyttyvät.

Lue lisää
nainen makaa sängyssä ja niistää nenäänsä

Ulkomaankomennus

Ulkomaankomennuksella olevat työntekijät eli ekspatriaatit tarvitsevat monenlaisia lupia ja dokumentteja ennen kuin pääsevät matkaan. Autamme yritystäsi järjestämään kaikki matkalle mukaan tarvittavat vakuutukset, viisumit ja muut dokumentit.

Lue lisää
Ota yhteyttä