Henkilöstö­edut

Henkilöstöedut sitouttavat ja tuovat uusia osaajia taloon. Autamme hankkimaan henkilöstö­edut kustannus­tehokkaasti, niin, että veroedut ja laki­sääteiset velvoitteet on huomioitu. Kilpailutamme ja täydennämme tarvittaessa myös olemassa olevia henkilöstöetu­kokonaisuuksia

Henkilöstöedut ovat palkan ohella erinomainen keino houkutella ja sitouttaa alan parhaita osaajia yritykseesi.

Paremmat henkilöstöedut

Etsimme työntekijöidesi käyttöön kaikista vaikuttavimmat henkilöstöedut, jotka lisäävät työtyytyväisyyttä ja sitoutumista.

Analyysiin perustuvia neuvoja

Suosituksemme perustuvat siihen, että tutustumme huolellisesti sinuun ja organisaatioosi. Analysoimme nykyiset henkilöstöetunne mm. toimialatietoon perustuen. Optimoimme kokonaisuuden niin, että sekä työntekijät että työnantaja ovat tyytyväisiä.

Kirjallinen analyysi ja ohjelma

Toimitamme henkilöstöetuohjelmat aina kirjallisessa muodossa, jolloin sinun on helppo palata tarkistamaan asioita tai esitellä tietoja eteenpäin omassa organisaatiossasi.

Säästät aikaa

Kun annat meidän hoitaa päivittäisiä HR-rutiineita ja henkilöstöetuasioita puolestasi, säästät aikaa muihin asioihin.

Henkilöstöedut ovat sijoitus parhaisiin osaajiin

Henkilöstöedut ovat palkan ohella erinomainen keino houkutella ja sitouttaa alan parhaita osaajia. Tarjoamme henkilöstö­etujen konsultointia Suomen lisäksi myös muualla maailmassa tapahtuvaan työhön mm. kansain­välisen verkostomme kautta. Autamme sinua riippumatta siitä, missä maissa yritykselläsi on henkilöstöä.

Hyödynnä henkilöstöedut verotuksessa

Monet henkilöstöedut ovat työnantajalle verovähennyskelpoisia, joten työnantaja joutuu harvoin maksamaan koko kustannusta edun tarjoamisesta itse. Henkilöstöetujen verotus ja siihen liittyvät yksityiskohdat voivat kuitenkin tuottaa joskus päänvaivaa.

Kun hyödynnät henkilöstöetuihin perehtynyttä vakuutusmeklaria, saat näkemyksen henkilöstöetutrendeistä yli toimialarajojen. Meklari tarjoaa sinulle kokemukseen perustuvaa tietoa siitä, millaisia henkilöstöetuja eri yrityksissä ja toimialoilla tyypillisesti tarjotaan, ja mitä eduista työntekijät arvostavat eniten.

Voimme myös arvioida mitkä henkilöstöedut ovat yrityksesi liiketoiminnan kannalta hyödyllisimpiä ja mitä henkilöriskejä ei välttämättä ole huomioitu.

Pandemia on muuttanut työntekijöiden odotuksia ja suhtautumista siihen, mitä hyvät henkilöstöedut sisältävät. Henkilöstöedut voivatkin olla merkittävä kilpailutekijä työntekijöiden valitessa uutta työnantajaa. Erityisen tärkeitä työsuhde-etuudet ovat silloin, kun työntekijä valitsee kahdesta muilta osin samankaltaisesta työnantajasta.

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.