Vakuutusten hallinnointi

Vakuutusten hallinnointi vapauttaa merkittävän määrän aikaa omasta organisaatiosta, kun ammattilainen pitää huolen vakuutusturvan ylläpidosta ja kehityksestä. Tämän lisäksi alan uutuudet ja kansainväliset erikoisuudet tulevat hyödynnetyksi ja vakuutuksia kilpailutetaan säännöllisesti.

Vakuutusten ylläpito vaatii aktiivisuutta

Yritykset ja organisaatiot muuttuvat, kehittyvät ja kasvavat - samoin käy vakuutustarpeille. Vakuutusten hallinnointi järkevästi vaatii useimmiten ammattiosaamista.

Usein käy niin, että koska julkisyhteisöiden ja yritysten vakuutukset koetaan liian monimutkaisiksi ja haastaviksi, pidetään nykyiset vakuukset voimassa vuosikausia ilman suurempia muutoksia.

Kun ulkoistat vakuutusasiat vakuutusmeklarille, voit olla varma, että selustasi on turvattu kaikissa tilanteissa. Meklari myös hoitaa juoksevat vakuutusasiat puolestasi ammattitaidolla ja vakuutusyhtiöistä riippumattomana osapuolena.

Vakuutusten ylläpito

Seuraamme jatkuvasti vakuutusmarkkinaa ja varmistamme, että käytössäsi on aina asianmukainen, tarpeisiin soveltuva ja järkevän hintainen vakuutuskokonaisuus. On tärkeää, että et ali- tai ylivakuuta toimintaasi. Päivitämme tarvittaessa vakuutussopimuksiasi mm. organisaatiomuutosten yhteydessä ja käymme läpi vuosiuudistukset puolestasi.

Moderni verkkopalvelu

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön modernin verkkopalvelun, jossa organisaatiosi vakuutusturva kulkee aina mukanasi päätelaitteesta riippumatta. Näet palvelusta koko vakuutusturvasi kerralla - riippumatta vakuuttajiesi määrästä. Palvelusta on helppoa ja nopeaa tarkistaa asioita.

Asiakastuki

Vastaamme kaikkiin vakuuttamis- ja vahinkokysymyksiisi aina saman työpäivän aikana. Sinulla on oma luottoneuvonantajasi eli oma nimetty vakuutusmeklarisi aina tukena, mutta päivittäisissä asioissa voit helposti kääntyä myös ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimimme puoleen.

Raportointi

Tarjoamme sinun tarpeisiisi perustuvat raportit vakuutus- ja vahinkokehitykseen liittyen. Määritellään yhdessä teille järkevät mittarit, joiden kehitämme toimintaa oikeaan suuntaan.

Vakuutusdokumentit ja muu vakuutusposti

Hoidamme puolestasi vakuutusten hallinnointiin liittyvät juoksevat asiat, kuten 

  • vakuutussopimukset ja niiden ajan tasalla pitämisen
  • erilaisten vakuutusdokumenttien tarkistukset
  • vakuutuslaskujen tarkistamisen ennen kuin ne toimitetaan yrityksesi maksettavaksi
  • kaikkien tarvittavien vakuutustodistusten hankinnan ja toimitukset oikeille ihmisille.

Sinun tarvitsee ainoastaan tietää kuka vakuutusmeklarisi on. Ei enää yhteystietojen selvittelyä vakuutusyhtiön eri osastoille.

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.