Skip to main content Skip to main navigation

Vakuutusten hallinnointi

Vakuutusten hoito asiakkaan puolesta on vakuutusmeklarin tärkein tehtävä. Tavoitteenamme on aina, että asiakkaamme voi keskittyä liiketoimintaan ja sen kehittämiseen turvallisin mielin, kun selusta on turvattu. 

Yritykset muuttuvat, kehittyvät ja kasvavat - samoin käy vakuutustarpeille. Vakuutusten hallinnointi järkevästi vaatii useimmiten ammattiosaamista.

Usein käy niin, että koska vakuutusasiat koetaan liian monimutkaisiksi ja haastaviksi, pidetään nykyiset vakuukset voimassa vuosikausia ilman suurempia muutoksia.

Kun ulkoistat vakuutusasiat vakuutusmeklarille, voit olla varma, että yrityksesi selusta on turvattu kaikissa tilanteissa. Vakuutusmeklari myös hoitaa juoksevat vakuutusasiat puolestasi ammattitaidolla ja vakuutusyhtiöistä riippumattomana osapuolena.

Vakuutusdokumentit ja muu vakuutusposti

Hoidamme puolestasi vakuutusten hoidon juoksevat asiat, kuten 

  • vakuutussopimukset ja niiden ajan tasalla pitämisen
  • erilaisten vakuutusdokumenttien tarkistukset
  • vakuutuslaskujen tarkistamisen ennen kuin ne toimitetaan yrityksesi maksettavaksi
  • kaikkien tarvittavien vakuutustodistusten hankinnan ja toimitukset oikeille ihmisille.

Sinun tarvitsee ainoastaan tietää kuka vakuutusmeklarisi on. Ei enää yhteystietojen selvittelyä vakuutusyhtiön eri osastoille.

Vakuutusten hoidon ammattilainen pitää vakuutuksistasi hyvää huolta

Seuraamme jatkuvasti vakuutusmarkkinaa ja varmistamme, että yritykselläsi on asianmukainen ja järkevän hintainen vakuutuskokonaisuus aina käytössä.

On tärkeää, että et ali- tai ylivakuuta toimintaasi. Päivitämme tarvittaessa vakuutussopimuksiasi mm. liiketoimintamuutosten yhteydessä ja käymme läpi vuosiuudistukset puolestasi.

Raportointi yrityksesi tarpeiden mukaan

Tarjoamme sinun tarpeisiisi perustuvat raportit vakuutus- ja vahinkokehitykseen liittyen.

Määritellään yhdessä teille järkevät mittarit, joiden kehitämme toimintaa oikeaan suuntaan.

Asiakastuki aina tarjolla

Vastaamme kaikkiin vakuuttamis- ja vahinkokysymyksiisi aina saman työpäivän aikana.

Sinulla on oma luottoneuvonantajasi eli oma nimetty vakuutusmeklarisi aina tukena, mutta päivittäisissä asioissa voit helposti kääntyä myös ammattitaitoisen asiakaspalvelutiimimme puoleen.

Moderni verkkopalvelu

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön modernin verkkopalvelun, jossa yrityksesi vakuutusturva kulkee aina mukanasi päätelaitteesta riippumatta.

Näet palvelusta koko yrityksesi vakuutusturvan kerralla riippumatta vakuuttajiesi määrästä. Palvelusta on helppoa ja nopeaa tarkistaa asioita.

 

Ota yhteyttä