Sairaus­kulu­vakuutus

Voit ottaa Söderberg & Partnersin neuvotteleman sairauskulu­vakuutuksen koko henkilöstölle tai rajatulle osalle työn­tekijöistäsi. S&P sairauskulu­vakuutukseen on valittavissa kaksi eri turva­tasoa.

Söderberg & Partners on neuvotellut asiakkaidensa käyttöön moni­puolisen sairauskulu­vakuutuksen, joka kattaa myös vanhojen sairauksien ja vammojen hoitoa ilman erillistä terveys­selvitystä.

Sairauskuluvakuutuksen tuottaa Protector Vakuutus. Protector on pohjoismainen vakuutusyhtiö, joka tarjoaa vakuutuksia yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille valikoitujen vakuutusvälittäjien kautta. 

Sairauskuluvakuutusratkaisuumme on valittavissa kaksi eri turvatasoa omien tarpeiden mukaan. Vakuutusta hankittaessa ei vaadita lainkaan terveysselvitystä, mikä tarkoittaa, että se kattaa myös vanhojen sairauksien ja vammojen hoitoa. Vakuutuksessa ei myöskään ole urheilurajoituksia, joten siihen sisältyy myös lisenssinalainen urheilu.

Tutustu S&P sairauskuluvakuutukseen

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.