Tapaturma­vakuutus

Söderberg & Partners on neuvotellut asiakkailleen laajan tapaturma­vakuutuksen. Vakuutus on aina voimassa niin kotimaassa kuin ulkomailla – valintasi mukaan myös vapaa-ajalla tai etä­työn aikana. Voit valita yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvan turva­tason eri vaihtoehdoista.

Tapaturmavakuutus turvaa kun vahinko sattuu.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön AIG:lta neuvottelemamme tapaturma­vakuutuksen. Vakuutus on aina voimassa niin kotimaassa kuin ulkomailla – valintasi mukaan joko vapaa-ajalla tai etätyön aikana. Voit valita yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvan turvatason eri vaihtoehdoista.

Tapaturmavakuutuksella voit vakuuttaa alle 70-vuotiaat työntekijät, johtajat sekä hallituksen johtajat. Vakuutuksen on mahdollista sisällyttää myös tytäryhtiöiden työntekijät muissa EU-/EEA-maissa. Vakuutusturva EU-/EEA-maiden ulkopuolelle on järjestettävissä erikseen. Vakuutukseen sisältyy etätyövakuutus.

Vakuutus ei korvaa sairautta tai tautia (joka ei aiheudu tapaturmaisesta ruumiinvammasta), osallistumista kilpaurheiluun tai mihin tahansa ammattilaisurheiluun, tarkoituksellisesti itse aiheutettua vammaa tai aktiivista osallistumista mihin tahansa vaaralliseen urheilulajiin (mm. laskuvarjohyppy, riippuliito, off-piste-laskettelu, laitesukellus).

Tutustu S&P tapaturmavakuutukseen

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.