Yrityksen riskien­hallinta

Yrityksen tai julkisyhteisön riskienhallinta tuo hyvin tehtynä lähes aina taloudellista säästöä. Autamme riskialttiiden toiminta­tapojen tunnistamisessa ja välttämisessä, työturvallisuuden parantamisessa sekä suojautumisessa vakuutuksilla. Arvioimme myös, milloin kohtuullisen riskin ottaminen on kannattavampaa kuin liian kalliin vakuutuksen hankkiminen.

Riskienhallinnan konsultointia moneen tarpeeseen

Kokeneet asiantuntijamme ottavat mielellään vastaan kinkkisempiäkin haasteita. Useimmiten riskienhallintaa kannattaa käsitellä kokonaisuutena, mutta neuvomme tarvittaessa myös projektien tai jonkin tietyn liiketoiminta-alueen tai kohteen riskienhallinnassa (esimerkiksi toimitusketjun riskienhallinta).

Saat riskienhallinnan lisäksi kauttamme myös julkisyhteisön tai yrityksen vakuuttamiseen liittyvät palvelut. Vakuutusmeklarimme käy läpi tilanteen yksilöllisesti ja hankkii juuri teidän tarpeitanne vastaavan ratkaisun.

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.