Vahinkojen hoito

Vahinkojen hoitaminen aiheuttaa päänvaivaa, eikä vakuutusyhtiön päätös ole aina ilahduttava. Kokemuksemme mukaan korvauspäätös voi kuitenkin muuttua merkittävästi neuvottelun myötä. Virheellisiä päätöksiä voi tulla esimerkiksi puutteellisten tietojen vuoksi. Neuvomme sinua vahinkoasioissa sekä autamme oikaisuvaatimuksissa.

Säästöjä vahinko­seurannalla

Seuraamme organisaatiosi vahinkokehitystä ja autamme sinua mm. vähentämään tapaturmia yhdessä eläkevakuutusyhtiösi kanssa.

Vahinkokehityksen ohjaamisella ja optimoinnilla oikeaan suuntaan voi säästää vakuutusten hinnoissa tuntuviakin summia. Tarkka vahinkojen seuranta auttaa huomaamaan riskikohdat ja tarttumaan asioihin hyvissä ajoin.

Autamme arjen haasteissa

Halutessasi voimme hoitaa kaikki vahinkoasiointiin liittyvät rutiinit puolestasi. Esimerkiksi vahinkopostit ja yhteydenpidon vakuutusyhtiöön.

Voit tehdä vahinkoilmoitukset verkkosivustollamme ja me välitämme ne vakuutusyhtiöön. Varmistamme vain ensin, että asiaankuuluvat tiedot ja liitteet ovat mukana ja tarvittaessa pyydämme sinulta lisätietoja.

Näin vahinkoilmoitus lähtee heti hyvin täytettynä vakuutusyhtiöön, jollloin käsittelyprosessi on nopeampi ja tehokkaampi. Pidämme sinut ajan tasalla vahingon käsittelystä ja kyselemme tarvittaessa puolestasi vahingon perään vakuutusyhtiöltä.

Teemme systemaattista ja ennaltaehkäisevää työkykytyötä päivittäin vahinkojen vähentämiseksi ja estämiseksi. Seuraamme vahinkokehitystä meklarin tuottamista erinomaisista raporteista.
Tiina Forsbom
Henkilöstöjohtaja, Staffpoint
Lue asiakastarina
Maatalousrakennuksemme paloi sähkövian vuoksi ja ilman toimialaa ymmärtävää vakuutusmeklaria olisimme olleet pulassa. Suosittelemme lämpimästi vakuutusmeklaria myös muille maatalousyrittäjille.
Nina ja Kim Wickström
Yrittäjät, Sällis Gård
Lue asiakastarina
Kun toimitiloissa syttyi tulipalo, taputimme itseämme selkään päätöksestä lähteä yhteistyöhön vakuutusmeklarin kanssa. Meklari hoiti aktiivisesti yhteydenpitoa ja neuvotteluita vakuutusyhtiön kanssa.
Kimmo Erikoinen
Toimitusjohtaja, Helasteel
Lue asiakastarina

Haluatko erityis­asiantuntijan mielipiteen?

Söderberg & Partners -konserniin kuuluu myös erikoistuneita vahinkopalveluita tarjoava yhtiö Claims Link. Claims Link tarjoaa apua niin yksittäisissä suurissa vahingoissa kuin toistuvissa vahingoissa. Saat myös tukea vakuutusyhtiön antamien korvauspäätösten arviointiin sekä asiantuntijan lausuntoja vakuutusehtojen tulkintaan.
Tutustu Claims Linkiin

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.