Kansain­välinen vakuuttaminen

Kansainvälinen vakuuttaminen vaatii paitsi kokemusta myös kontakteja. Olemme tukenasi kun on aika suunnata maailmalle. Autamme sinua kasvamaan ja menestymään ulkomailla riskeihin varautuen.

Kartoitukset ja vertailut

Tarjoamme kansainvälisen vakuuttamisen tiimimme sekä laajan kansainvälisen verkostomme kautta monipuoliset ja kattavat kansainväliset vakuuttajien kartoitukset ja vertailut.

Globaalit kokonaisuudet

Suunnittelemme globaaleita vakuutusohjelmia ja henkilöstöetukokonaisuuksia sekä pienille että suurille yrityksille monenlaisiin tarpeisiin.

Hankinnat ja sijoittamiset

Hankimme ja sijoitamme vakuutuksia kaikkialla maailmassa. Saat meiltä paikallista osaamista paikasta riippumatta.

Lain­mukaisuus

Varmistamme, että organisaatiotasi koskevat lakivelvoitteet täyttyvät kunkin toimintamaan lakien mukaisesti.

Auditointi ja analyysi

Toteutamme vakuutusten ja henkilöstöetujen auditointeja ja analyyseja joko koko kokonaisuuden osalta tai osakokonaisuuksittain.

Globaali riskienhallinta

Autamme parantamaan riskienhallintaa kokonaisvaltaisesti ja saat meiltä asianmukaiset riskienhallintasuunnitelmat (Enterprise Risk Management, ERM) ja riskikartoitukset (Risk Survey).

Globaalit kumppanit tukenasi

Kun tavoitteena on menestyvä globaali liiketoiminta, on kansainvälisen vakuuttamisen asiantuntemus kriittisen tärkeää. Kauttamme pääset hyötymään laajasta kansainvälisestä meklariverkostosta. Autamme myös vakuutusyhtiön valinnassa.

Kansainvälisten vakuutusverkostojemme kautta meidän on mahdollista rakentaa globaali riskienhallintasuunnitelma ja voimme hyödyntää kussakin maassa parasta paikallista osaamista. Selvitämme myös paikalliseen vakuutuslainsäädäntöön liittyvät velvoitteet sekä huolehdimme niiden täyttymisestä.

Autamme laki­viidakossa

Kun yritykselläsi on toimintaa eri maissa, on kutakin sijaintia koskevat paikalliset säännöt ja lait otettava huomioon yritysvakuutuksissa. Koko vakuutuskokonaisuutta on mahdollista hallinnoida Suomesta käsin. Vahinkotapauksissa on kuitenkin tärkeää, että vakuutusturva ulottuu kaikkiin paikkoihin, joissa yritykselläsi on toimintaa.

Jos yhtiökokonaisuuteesi kuuluu eri maissa toimivia tytäryhtiöitä paikallisine toimitusjohtajineen voit turvata koko johdon kerralla globaalilla hallinnon vastuuvakuutuksella. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää ratkaisusta. Tarjoamme palveluita myös henkilöstöetukokonaisuuksien poolaukseen ja yhdenmukaistamiseen kautta maailman.

Työskentely ulkomailla

Suomalaisella työnantajalla on velvollisuus järjestää työntekijän vakuutusturva myös ulkomaankomennuksen ja ulkomaan etätyön aikana. Tämä pätee kaikkiin työsuhteisiin työntekijöihin riippumatta siitä, kenen aloitteesta työntekijä lähtee ulkomaille.
Lue työskentelystä ulkomailla 

Kansainvälisen vakuuttamisen asiantuntijamme

Simo Hannula
Simo Hannula
johtaja, verkostomyynti, kansainväliset palvelut ja HR
simo.hannula@soderbergpartners.com
Timo Laakso
Timo Laakso
Senior Account Executive
timo.laakso@soderbergpartners.com
BB
Bo Boedeker
Senior Account Executive
bo.boedeker@soderbergpartners.com
Helén Hägglund
Helén Hägglund
Senior Advisor, HR & Employee Benefits
helen.hagglund@soderbergpartners.com
Eveliina Illman
Eveliina Illman
Senior Network Coordinator
eveliina.illman@soderbergpartners.com

Ollaan yhteydessä!

Haluaisitko kuulla lisää vakuutusmeklaripalveluista tai tarjouksen organisaatiollesi? Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.