Kansain­välinen poolaus

Kansainvälinen poolaus tarkoittaa henkilöstöetuuksiin liittyvää riskienhallintaa maailmanlaajuisesti. Menetelmä on käytössä erityisesti suurilla yhtiöillä.

Kansainvälinen poolaus (multinational pooling) on yleistä monikansallisissa organisaatioissa. Kansainvälisen poolauksen järjestämiseksi toimintaa on oltava vähintään kahdessa maassa.

Poolaus tarkoittaa käytännössä, että monikansallisen yhtiön eri maissa toimivien tytäryhtiöiden henkilövakuutuksista muodostetaan pooli, joka huomioi eri maiden paikalliset lait ja vakuutuskäytännöt.

Pooliin voidaan ottaa mukaan joko kaikki henkilövakuutukset tai halutessa vain osa niistä. Vakuutuskorvaukset ja eläkkeet myönnetään paikallisen lainsäädännön perusteella. 

Poolaus tuo henkilöstöetukokonaisuuteen monia etuja. Kansainvälinen poolaus parantaa yrityksen riskienhallintaa ja tuo henkilöstön vakuuttamiseen kustannustehokkuutta.

Kansainvälistä poolausta voi myös käyttää hallinnollisena työkaluna vakuutusturvaa tarkastellessa sekä tietolähteenä päätöksenteossa. 

Kansainvälisen vakuuttamisen asiantuntijoillamme on usean vuoden kokemus kansainvälisestä poolauksesta erinomaisin tuloksin. Tarjoamme mielellämme asiantuntemuksemme käyttöösi.

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Miten kuulit meistä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.