Soupster Family säästää vakuutusmeklarin avulla sekä rahaa että aikaa

Soupster Familyn Kim Heiniö teetti vakuutusmeklarilla perusteellisen vakuutusanalyysin, jonka tulosten perusteella löydettiin vakuuttamattomia riskejä sekä saatiin neuvoteltua vakuuttajan kanssa niin ehdoista kuin hinnoista.

"Meillä on todella paljon vakuutuksia, mutta käytännössä olimme maksaneet suuria vakuutusmaksuja ja ilmoittaneet vain vähän vahinkoja. Vakuutusmeklari totesi, että kyllä te olette vakuutusyhtiölle niin hyvä ja riskitön asiakas, että neuvotteluvaraa varmasti löytyy", kertoo Soupster Familyn toimitusjohtaja Kim Heiniö.

Söderberg & Partners teki Soupsterille perusteellisen vakuutusanalyysin. Meklari löysi jopa muutamia tiedostamatta jääneitä riskejä, joista olisi voinut vahingon sattuessa koitua melkoinen lasku.

Vakuutusanalyysista vakioasiakkaaksi

Vakuutusanalyysin jälkeen todettiin, että koko vakuutusturva kilpailutetaan. Meklari hoiti tarjousten pyytämisen, teki niistä kattavan vertailun ja analyysin sekä neuvotteli lopputuloksen vakuutusyhtiön kanssa.

Heiniö oli niin tyytyväinen, että päätyi tekemään sopimuksen jatkuvasta vakuutusten hallinnoinnista Söderberg & Partnersin kanssa.

"Vakuutusten läpikäynnissä, neuvotteluissa ja muussa säädössä on ihan hirveä homma ja paljon yksityiskohtia. Haluan, että joku muu hoitaa koko vakuutusshown puolestani", hän toteaa.

"Odotan mielenkiinnolla miten asiat sujuvat mahdollisten vahinkohakemusten ja -neuvottelujen kanssa. Myös vahinkojen hoito menee jatkossa meklarin kautta."

Ravintola-alan tuttavan suositus ratkaisi

Ravintola- ja catering-alalla vakuuttamiseen liittyy paljon huomioitavaa. Vakuutettavana on niin yrityksen omaa omaisuutta, leasingin kautta käytössä olevaa kalustoa kuin asiakkaiden omaisuutta. Ravintoloissa persoonalliset sisustusratkaisut ovat usein niiden kalleimpia osia keittiötekniikan lisäksi.

Lisäksi tarvitaan turvaa mahdollisten liiketoiminnan keskeytysten varalle, kuten vaikka avainhenkilöiden sairastuminen tai salmonellaepidemia toimitiloissa.

Ravintolat toimivat usein vuokratiloissa, mm. arvohuoneistoissa ja kauppakeskuksissa. Cateringia taas tehdään asiakkaiden tiloissa, jotka ovat hyvin erilaisia.

Laitteiden rikkoutumiset tai sähkökatkokset ovat kriittisiä, kun säilytetään herkästi pilaantuvia tuotteita. Sulamisvahingot voivat myös aiheuttaa merkittäviä vahinkoja kiinteistölle.

"Tutun suositus oli tärkeä syy lähteä kokeilemaan meklaria, erityisesti koska hän on samalla toimialalla. Hän kertoi, että vakuutusmeklarilla on asiantuntemusta ja hänen kauttaan on mahdollista saada parempi hinta vakuutuksille. Hinta edellä lähdin siis kokeilemaan meklaria", Heiniö mainitsee.

Tuttava oli käyttänyt vakuutusmeklaria, luopunut sen käytöstä ja palannut sitten takaisin meklarin hellään huomaan huomatessaan vakuutustensa hintojen alkavan nousta.

Soupster Family

Kim Heiniön perustamaan Soupster Familyyn kuuluu 12 toimivaa yhtiötä ja 30 toimipaikkaa, runsaat 200 työntekijää. Soupsterin toiminnan keskiössä ovat persoonalliset indie-lounasravintolat Helsingissä. Lisäksi perheen toimintaan kuuluu useita illallisravintoloita, baareja, juhlatiloja, tapahtumajärjestämistä, cateringia sekä coworking-työtila.

soupster.com

Haluatko kuulla lisää?

Täytä oheinen lomake, niin palaamme asiaan pian ja kerromme lisää vakuutusmeklaripalveluista!

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.