Skip to main content Skip to main navigation

Valitse yritysvakuutukset oikein ja suojaa liiketoimintasi

Kun olet aloittamassa liiketoimintaa sinun on tärkeää ymmärtää, mitä vakuutuksia yrityksesi tarvitsee heti alusta alkaen, ja millaisia vakuutusvaihtoehtoja kannattaa harkita myöhemmin, kun liiketoimintasi on vakiintunut ja lähtenyt kasvuun. 

Me Söderberg & Partnersilla autamme, kun tarvitset apua näihin kysymyksiin. Vakuutusmeklarimme huolehtivat sinun eduistasi ja käyttävät asiantuntemustaan sinun hyödyksesi, ei vakuutusyhtiöiden. Autamme sinua selvittämään omaan liiketoiminta-alaasi liittyvät riskit sekä riittävän vakuutusturvan. Ota meihin yhteyttä ja totea, millaisia etuja yhteistyö vakuutusasiantuntijan kanssa tarjoaa – sinulle räätälöidyn palvelun lisäksi saat ammattitaitoista neuvontaa, kunnolla vastinetta vakuutusmaksuillesi sekä mielenrauhaa.

Pidä yritysvakuutukset aina tilanteen tasalla

Liiketoiminnassa, yrityksissä ja markkinoilla tapahtuu jatkuvasti muutoksia, joten myös vakuutuksia ja niiden antamaa turvaa on pidettävä silmällä säännöllisesti. Kun kasvava yritys esimerkiksi palkkaa lisää työntekijöitä, kehittää uusia innovaatioita tai ottaa käyttöön uusia tietojärjestelmiä, voi olla ajankohtaista myös lisätä vakuutusturvaa liiketoiminnan suojaamiseksi.

Kun liiketoiminnan muutosten myötä tarkastelet yrityksesi vakuutusturvan riittävyyttä ja mahdollisia uusia tarpeita, esimerkiksi näitä yritysvakuutuksia voi olla hyvä pohtia:

  • Täydentävä sairausvakuutus
  • Ryhmähenkivakuutus
  • Oikeusturvavakuutus
  • Vastuuvakuutus
  • IPR-vakuutus
  • Tietoturvavakuutus
  • Keskeytysvakuutus
  • Luottovakuutus
  • Ympäristövastuuvakuutus

Asiantuntijamme neuvovat ja auttavat neuvotteluissa

Työtapaturma, oikeusprosessi kilpailijan kanssa, kalliiksi käyvä tuotantovirhe – nämä ja monet muut ikävät tilanteet voivat osua kohdalle yhtäkkiä. Vaikka olisit hoitanut riskien hallinnan hyvin ja yrityksesi vakuutusturva on kunnossa, voit silti tarvita tärkeää tukea vakuutusasiantuntijalta, joka pitää puoltasi neuvotteluissa. Me autamme, jotta vahingonkorvausprosessi on sinun kannaltasi mahdollisimman helppo ja tuloksekas.

Hyödynnä asiantuntemustamme kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa, niin voit itse rauhassa keskittyä pääasiaan – huolehtimaan liiketoiminnastasi.

Ota yhteyttä