Skip to main content Skip to main navigation

Mitä vakuutusmeklari tekee?

Vakuutusmeklari on vakuutusalan asiantuntija

Vakuutusmeklari on vakuutusalan asiantuntija

Vakuutusmeklari on kokenut vakuutusalan asiantuntija, joka on usein työskennellyt eri vakuutusyhtiöissä ja tutustunut lukuisiin eri vakuutusratkaisuihin. Hänellä on näkemys parhaista tavoista vakuuttaa hyvin ja kustannustehokkaasti. Vakuutusmeklari arvioi yritystäsi ja sen vakuutusturvaa aina puolueettomasta näkökulmasta. Hän on apunasi vakuutusten kilpailutusprosessissa alusta loppuun saakka ja voi myös hoitaa vakuutusturvaasi jatkuvalla hoitosopimuksella.

Vakuutusmeklari on vakuutusalan asiantuntija

Vastinetta vakuutusmaksuillesi meklarin avulla

Vakuutusmeklari edistää asiakkaan etua asiantuntemuksensa avulla. Hän lähtee aina liikkeelle vakuutustarpeiden selvittämisestä. On tärkeää, että vakuutusturva on mitoitettu juuri oikein, päällekkäisyyksiä ei ole ja vakuutusehdot ovat asiakkaan näkökulmasta toimivat.

Vakuutusmeklari arvioi riskianalyysin perusteella sinun organisaatiollesi sopivan tason vakuuttaa. Pyrimme aina ratkaisuun, joka mahdollistaa edullisen hinnoittelun, kattavan vakuutusturvan sekä sopivan suuruiset omavastuut. Meklari tekee suosituksia, joten lopullinen päätösvalta säilyy sinulla.

Halutessasi saat apua myös vahinkotilanteissa. Vahingonkorvauksissa voi olla omat kiemuransa. Useimmiten vakuutusmeklari voi neuvotella tilanteen vakuutuksenottajan kannalta edullisemmaksi.

meklari tuo mielenrauhaa
meklari tuo mielenrauhaa

Meklari tuo mielenrauhaa

Jotta voit suojata työntekijäsi, toimitilasi ja liiketoimintasi jatkuvuuden myös silloin, jos jotakin menee pieleen, on vakuutusturvan oltava kunnossa. Vaihtoehtoja on niin paljon, että voi olla vaikeaa löytää niistä paras. 

Vakuutusmeklari tietää vakuutuksista kaiken, mitä tarvitsee tietää. Hänen erikoisosaamistaan on auttaa sinua tunnistamaan riskit, jotka ovat ominaisia edustamallesi alalle ja selvittää vakuutusratkaisut kattamaan nämä riskit parhaiten.

Vakuutusmeklarimme ovat osa vahvaa verkostoa, jolla on neuvotteluvoimaa sopia kilpailukykyisemmästä hinnoittelusta ja paremmista vakuutusehdoista. Näin saat vakuutusturvasi kattavammaksi ja yksilöllisemmäksi.

Tuttu paikallinen palvelu - kattava kansainvälinen verkosto

Meillä asiakasta auttaa aina oma nimetty asiantuntija, joka tuntee liiketoimintasi sekä sen vaatimukset. Oli kyse sitten yrityksen omaisuusvakuutuksista, lakisääteisistä vakuutuksista tai vapaaehtoisista henkilöstöeduista, palvelemme sinua.

Paikallisen yhteyshenkilön kautta pääset myös suoraan hyödyntämään globaalia verkostoamme. Saat siis samasta paikasta henkilökohtaisen palvelun sekä globaalin toiminnan vahvuudet ja turvallisuuden.

Kuinka hyvä yrityksesi vakuutusturva on?