Skip to main content Skip to main navigation

Mitä vakuutusmeklari tekee?

Vakuutusmeklari on aina sataprosenttisesti asiakkaansa puolella, eikä edusta mitään vakuutusyhtiötä. Hän arvioi vakuutusmarkkinoiden tarjontaa täysin riippumattomasti. Vakuutusmeklari analysoi, arvioi sekä tarpeen vaatiessa kilpailuttaa asiakkaidensa vakuutuksia. Kun sinulla on hoito- ja hallinnointisopimus vakuutusmeklarin kanssa, hän hoitaa puolestasi päivittäisiä juoksevia vakuutusasioita, raportoi asioiden edistymistä ja varmistaa, että toimintasi on aina oikein turvattu.

Vakuutusmeklari on luottohenkilösi

Vakuutusmeklari on luottohenkilösi

Oma vakuutusmeklarisi on sinun luottohenkilösi, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa vakuutus- ja vahinkoasioissa. Hän neuvoo ja auttaa mielellään asiassa kuin asiassa. Oman meklarisi kautta pääset myös suoraan hyödyntämään kansainvälistä verkostoamme. Saat siis samasta paikasta henkilökohtaisen palvelun turvallisuuden sekä globaalin toiminnan edut ja vahvuudet. Me Söderberg & Partnersilla palvelemme paikallisesti 16 paikkakunnalla ja arvostamme henkilökohtaista palvelua.

Vakuutusmeklari on luottohenkilösi
Vakuutusmeklarilla on neuvotteluvoimaa

Vakuutusmeklarilla on neuvotteluvoimaa

Koska vakuutusmeklari tekee tarkistukset, seurannat ja raportoinnit asiakkaidensa asioihin liittyen vakuutusyhtiöiden puolesta, myöntävät vakuutusyhtiöt meklareiden asiakkaille erilaisia meklarialennuksia. Vakuutusmeklari on ostovolyyminsa vuoksi vakuutusyhtiön näkökulmasta suurasiakas, joten meklari saa usein neuvoteltua myös vakuutusehdoiltaan edullisempia tuotekokonaisuuksia. Tämä on etu, jota kannattaa hyödyntää.

Vakuutusmeklarilla on neuvotteluvoimaa
Vakuutusmeklari tuntee toimialat

Vakuutusmeklari tuntee toimialat

Kun vakuutusmeklari hoitaa yrityksesi vakuutusasiat, voit nukkua yösi rauhassa. Vakuutusmeklarilla on kokemusta useilta eri toimialoilta. Hänen erikoisosaamistaan on auttaa tunnistamaan sinun toimintasi ja toimialasi riskit. Vakuutusmeklarimme ovat osa vahvaa kansainvälistä verkostoa, jolla on myös neuvotteluvoimaa sopia kilpailukykyisemmästä hinnoittelusta ja paremmista vakuutusehdoista. Meklari tunnistaa myös tilanteet, jolloin kohtuullisen riskin ottaminen voi olla järkevämpää kuin liian kallis vakuuttaminen.

Vakuutusmeklari tuntee toimialat

Millainen yritys tarvitsee vakuutusmeklarin?

Vakuutusmeklarit eivät ole vain suuryrityksiä varten. Meklareiden asiakkaina on paljon pk-yrityksiä. Suosittelemme meklaria erityisesti, jos yrityksesi omistaa kalliita laitteita, koneita, tuotantotiloja tai muuta erikoisomaisuutta, työllistää yli 15 työntekijää, tekee alihankintasopimuksia tai toimii kansainvälisillä markkinoilla. Myös toimintaan liittyvät erilaiset vastuut ja niiden vakuuttaminen ovat vakuutusmeklarin erikoisalaa.

Vain ammattilainen voi olla vakuutusmeklari

Vain ammattilainen voi olla vakuutusmeklari

Vakuutusmeklarin ammatti on EU-tasolla asti säädelty. Suomessa meklareiden toimintaa valvoo Finanssivalvonta. Vakuutusmeklarin ammatin on katsottu olevan niin vaativa, että tehtävään vaaditaan vakuutusmeklaritutkinto. Vain Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteriin merkitty taho saa käyttää nimikettä vakuutusmeklari tai vakuutuksenvälittäjä. Söderberg & Partners on myös Suomen Vakuutusmeklariliiton (SVAM) jäsen.

Vain ammattilainen voi olla vakuutusmeklari

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että säilytämme yhteystietosi niin kauan kuin voimme ottaa sinuun yhteyttä, kuitenkin enintään 6 kuukautta. Käytämme yhteystietojasi vain yllä mainittuun tarkoitukseen konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.finland@soderbergpartners.fi.

Ota yhteyttä