Skip to main content Skip to main navigation

Mitä vakuutusmeklari tekee?

Vakuutusmeklari on vakuutusalan asiantuntija

Vakuutusmeklari on vakuutusalan asiantuntija

Vakuutusmeklari on kokenut vakuutusalan asiantuntija, joka on usein työskennellyt eri vakuutusyhtiöissä. Hänellä on näkemys monista eri tavoista vakuuttaa kattavasti ja kustannustehokkaasti. Vakuutusmeklari on sinun, eikä vakuutusyhtiön puolella. Hän hoitaa vakuutusten kilpailutusprosessin alusta loppuun saakka ja pitää huolta, että yrityksesi vakuutusturva on aina ajan tasalla. 

Vakuutusmeklari on vakuutusalan asiantuntija

Vastinetta vakuutusmaksuillesi meklarin avulla

Vakuutusmeklari tutustuu huolella yrityksesi liiketoimintaan ja selvittää vakuutustarpeet. On tärkeää, että toimintasi ei ole yli- tai alivakuutettu, vaan vakuutusturva on oikein mitoitettu. Myös vakuutusehtojen on oltava asiakkaan näkökulmasta toimivat. Vakuutusmeklari pyrkii ratkaisuun, jossa kattava vakuutusturva ja sopivan suuruiset omavastuut kohtaavat markkinoiden parhaan hinnan. Meklari tekee suosituksia, joten lopullinen päätösvalta säilyy sinulla.

Halutessasi saat apua myös vahinkotilanteissa. Vahingonkorvauksissa voi olla omat kiemuransa. Useimmiten vakuutusmeklari voi neuvotella tilanteen vakuutuksenottajan kannalta edullisemmaksi.

meklari tuo mielenrauhaa
meklari tuo mielenrauhaa

Vakuutusmeklari tuo mielenrauhaa

Moni ajattelee, että vakuutusturvaa voi vertailla ja kilpailuttaa itsekin. Tämä pitää paikkansa. Useimmiten kun vakuutuskokonaisuus kasvaa tai tarpeet vaihtelevat, on vakuutusten hallinnointi ja ylläpito melko työlästä. Lisäksi alaan perehtymättömälle eri yhtiöiden tarjoukset ovat raskaita ja hankalia käydä läpi. Vaihtoehtoja on niin paljon, että voi olla vaikeaa löytää niistä itselle paras. 

Vakuutusmeklari tietää vakuutuksista kaiken, mitä tarvitsee tietää. Hänen erikoisosaamistaan on auttaa sinua tunnistamaan riskit, jotka ovat tavallisimpia juuri sinun toimialallasi ja selvittää vakuutusratkaisut kattamaan nämä riskit parhaiten.

Vakuutusmeklarimme ovat osa vahvaa verkostoa, jolla on neuvotteluvoimaa sopia kilpailukykyisemmästä hinnoittelusta ja paremmista vakuutusehdoista. Näin saat vakuutusturvasi kattavammaksi ja yksilöllisemmäksi.

Tuttu paikallinen palvelu - kattava kansainvälinen verkosto

Tuttu paikallinen kattavalla kansainvälisellä twistillä. Oli kyse sitten yrityksen omaisuusvakuutuksista, lakisääteisistä vakuutuksista tai vapaaehtoisista henkilöstöeduista, palvelemme sinua.

Paikallisen yhteyshenkilösi kautta pääset myös suoraan hyödyntämään globaalia verkostoamme. Saat siis samasta paikasta henkilökohtaisen palvelun sekä globaalin toiminnan vahvuudet ja turvallisuuden.