Tampereen Konepajat hyödyntää vakuutusmeklaria erityisesti neuvotteluissa

Tampereen Konepajat Oy on ollut Söderberg & Partnersin tyytyväinen asiakas jo useamman vuoden ajan. Vakuutusmeklarin asiakkaaksi yritys päätyi huomatessaan, että vakuutusmeklari pystyy neuvottelemaan vakuutusyhtiöiden listatuotteita toimivammat ratkaisut yrityksen arkeen.

"Huomasimme, että vakuutusmeklaria käyttäessä ei tarvitse mennä vakuutusyhtiöiden kiinteillä katalogeilla, vaan hinnoista ja tuotteiden sisällöistä pystyy neuvottelemaan paremmin tilannekohtaisesti", kertoo Tampereen Konepajojen toimitusjohtaja Juhani Lehti.

"Hyvä esimerkki on konsernin liiketoiminta Yhdysvalloissa. Aiemmin harmittelimme, että toimintamme siellä oli pienimuotoista ja sen myötä riskitkin melko pieniä. Vakuutukset saattoivat olla vakuutettavaan riskiin nähden suhteettoman kalliita. Näissä kansainvälisen vakuuttamisen kiemurat tuntevan meklarin apu on ollut kullanarvoista", hän jatkaa.

Meklari hoitaa vakuutusturvaa proaktiivisesti

Tampereen konepajat pitää yhteyttä meklarinsa kanssa säännöllisesti puolin ja toisin. Meklari tekee yhteistyötä useamman henkilön kanssa talon sisällä ja pitää lisäksi yhteyttä vakuuttajiin. Hän myös kertoo, milloin vakuutusturvaa on syytä kilpailuttaa.

"Teemme vuosikatselmoinnin suoraan vakuutusmeklarin sähköisessä verkkopalvelussa S&P Onlinessa – sieltä näemme kokonaisuuden parhaiten. Meklari ilmoittaa meille, jos vakuutuksissa on kilpailutustarpeita, sillä hän tuntee markkinoiden tilanteen ja yritysvakuutuskokonaisuutemme", Lehti kuvailee.

Tampereen Konepajojen vakuutuskokonaisuus on nykyisin hyvin kustannustehokas, eikä mitään ole yli- tai alivakuutettu. Vakuutusten saatavuus ja räätälöintimahdollisuudet ovat parantuneet, kun meklari on mukana neuvotteluissa vakuutusyhtiön kanssa.

"Kokenut ja asiantunteva meklari tietää mistä asioista on mahdollista neuvotella ja miten. Neuvotteluasetelma on täysin erilainen, kuin jos itse lähtisin neuvottelemaan vakuutusyhtiön kanssa", Lehti toteaa.

Tampereen Konepajat

Nykymuodossaan vuonna 2011 perustettu teollisuusyritys, joka valmistaa erilaisia konetuotteita useille eri toimialoille. Yritys työllistää yli 200 työntekijää ja sen liikevaihto on 40 miljoonaa euroa. Tampereen konepajoilla on 8 tehdasta Suomessa ja tytäryhtiö Virossa. Yhtiö on kasvanut vuosien varrella mm. yritysostojen kautta ja sen toimintaan kuuluu myös kansainvälistä liiketoimintaa. Tampereen Konepajat -konserniin kuuluvat Riikonen Group, Peatmax, Metallipalvelu Hartikainen (MPH), Geomachine sekä ProSilva.

Ota yhteyttä!

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.