Työntekijän vakuuttaminen

Työntekijän vakuuttaminen on Suomessa lakisääteistä. Moni työnantaja ottaa työntekijöille myös vapaa­ehtoisia vakuutuksia. Vapaa­ehtoiset henkilö­vakuutukset ovat tärkeä osa riskien­hallintaa sekä erinomaisia henkilöstö­etuja. Nykyisin mm. etätyövakuutus on todella yleinen.

Työntekijän vakuuttaminen vapaaehtoisilla vakuutuksilla on osa riskienhallintaa.

Optimoimme henkilö­vakuutukset

Paras turva työntekijöillesi muodostuu hyvistä henkilövakuutuksista, pysyvyyttä ja työtyytyväisyyttä lisäävistä henkilöstöeduista sekä näiden kanssa yhteen toimivasta työterveyshuollosta.

Vakuutusmeklarina autamme sinua miettimään, millaista vakuutusturvaa sinun yrityksesi työntekijäsi todella tarvitsevat sekä optimoimme henkilöstön vakuutukset suhteessa työterveyshuollon kokonaisuuteen. 

Huolella suunniteltu vakuutus- ja henkilöstöetukokonaisuus vähentää merkittävästi taloudellisia riskejäsi sekä vähentää ja lyhentää lähes aina sairauspoissaoloja ja työkyvyttömyyttä.

Työntekijöiden vakuutusten ja työterveyshuollon kokonaisuuteen liittyvät keskeisesti myös verotusasiat. Varmistamme luonnollisesti, että saat täydet verohyödyt ostamistasi palveluista.

Tarpeiden kartoitus

Kartoitamme yrityksesi liiketoimintaan liittyvät riskit, yrityksen vakuutukset sekä vahinkohistorian. Näiden pohjalta saamme määriteltyä millaiset tarpeet yritykselläsi on. Tämän jälkeen analysoimme nykyisiä ratkaisuita suhteessa tarpeisiin. Listaamme mahdolliset puutteet tai palvelut ja vakuutukset, joille ei ole enää tarvetta.

Vakuutusten & etujen kilpailutus

Hoidamme koko kilpailutusprosessin organisaation antamalla valtakirjalla niin, että sinun tarvitsee itse osallistua prosessiin mahdollisimman vähän. Teemme tarjouspyynnöt, otamme saadut tarjoukset vastaan sekä vertaamme niiden soveltuvuutta tarpeisiin. Tarvittaessa neuvottelemme erikoisehdoista tai muista lisäkysymyksistä. Teemme suosituksen tarpeisiinne sopivimmasta vaihtoehdosta.

Kokonaisuuden hallinnointi

Kilpailutusvaiheen jälkeen organisaatio voi halutessaan jäädä hallinnointiasiakkaaksemme. Käytännössä se tarkoittaa, että voit jättää työntekijöidesi vakuutusturvan ja yrityksen henkilöstöedut kokonaan meidän hoidettavaksemme. Hoidamme kaikki päivittäiset juoksevat asiat puolestasi. Otamme mm. vakuutuspostit vastaan sekä tarkistamme laskujen oikeellisuuden. Voimme myös hoitaa puolestasi esimerkiksi vahinko-, eläke- ja etuisuusasioita. Vähintään kerran vuodessa järjestämme tapaamisen, jossa käymme ajankohtaisia asioita läpi ja teemme päivitykset vakuutusturvaan.

Ryhmä­vakuutukset

Tarjoamme asiakkaillemme valmiiksi neuvoteltuja ja kilpailutettuja ryhmävakuutusratkaisuita. Näissä vakuutuksissa organisaatiosi on osana suurempaa ostajajoukkoa, jolloin vakuutuksiin on mahdollista neuvotella paremmat vakuutusehdot ja edullisempi hinta. Erillisiä terveysselvityksiä ei myöskään vaadita, joten vakuutukset korvaavat myös vanhojen sairauksien ja tapaturmien hoitoa.
Tutustu S&P ryhmävakuutuksiin

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Anna muodossa 040123456.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.