Yrityksen vakuuttaminen

Yritysvakuutus markkinoiden parhaalla hinnalla ja laadulla vakuutus­meklarin kautta. Autamme keski­suuria ja suuria yrityksiä hankkimaan parhaan mahdollisen vakuutusturvan yritykselleen - tarvittaessa useammasta vakuutus­yhtiöstä. Hoidamme myös yrityksen vakuutusten kilpailutuksen puolestasi.

yritysvakuutus tuo turvaa arjen tekemiseen

Yritysvakuutus ja henkilökohtainen palvelu - kyllä kiitos!

Yritysvakuutuksen rakentaminen itse voi olla haastavaa. Laadukas yritysvakuutus sisältää kaikki tarpeelliset elementit, mutta ei mitään ylimääräistä. Siksi yrityksen vakuutuskokonaisuus kannattaa rakentaa asiantuntevan vakuutusmeklarin avulla.

Tutustumme yritykseesi yksityiskohtaisesti ja vastaamme kysymyksiisi riippumatta siitä, kuinka monessa yhtiössä yrityksesi vakuutukset ovat. Hoitoasiakkaillemme tarjoamme myös sähköisen verkkopalvelun, josta tarkastelet kätevästi yrityksen koko vakuutusturvaa reaaliaikaisesti.

Kartoitamme liiketoimintasi riskit huolellisesti ja autamme varautumaan erilaisiin riskeihin vakuutusten avulla, niin että vakuutusturvasta ei tule liian kallis. Pidämme mielessä liiketoimintasi erityispiirteet sekä yrityksesi toimialaa koskevat lakisääteiset velvoitteet.

Jos tarvitset kansainvälisiä vakuutuksia esimerkiksi konsernisi tytäryhtiöille tai erillisiä ulkomaanprojekteja varten, hankimme sinulle tarvittavan vakuutusturvan joko pohjoismaisten kollegoidemme tai laajojen kansainvälisten verkostojemme avulla.

Ota yhteyttä 

Säästä aikaa

Vakuutusmeklarina hoidamme mielellämme asioita puolestasi ja haluammekin, että pääset aina mahdollisimman helpolla vakuutuksiin liittyvissä asioissa. Siksi asioimme aina suoraan vakuutusyhtiöiden kanssa antamasi valtakirjan avulla.

Vakuutusanalyyseja tehdessämme, toimitamme suosituksemme kirjallisesti, jotta voit tutustua niihin rauhassa ja jakaa tarvittaessa tietoa oman organisaatiosi sisällä.

Valmistelemme asiat aina mahdollisimman pitkälle sinun puolestasi. Arvioimme, onko esimerkiksi vakuutusten kilpailuttaminen ajankohtaista ja sinun kontollesi jää vain lopullisen päätöksen tekeminen suositustemme pohjalta.

Nimeämme sinun ja kollegoidesi käyttöön oman vastuumeklarin, jolla on taustatukenaan sekä asiakaspalvelutiimimme että talomme laaja asiantuntijajoukko. Näin varmistamme, että saat parhaan mahdollisen asiantuntemuksen.

Varaa tapaaminen meklarin kanssa

Haluaisitko keskustella yrityksesi riskienhallinnasta, vakuutusturvasta ja niiden kehittämisestä vakuutusasiantuntijan kanssa? Varaa aika kalenteristamme niin jutellaan lisää!
Varaa tapaaminen

Vakuutusanalyysi pohjana yrityksen vakuutuksille

Useimmiten yritysvakuutusten läpikäynti ja optimointi kannattaa aloittaa vakuutusanalyysilla. Vakuutusanalyysissa meklari arvioi yrityksen toimintaan liittyviä riskejä sekä mahdollisuutta niiden vakuuttamiseen. Hän käy myös yksityiskohtaisesti läpi yrityksen nykyisen vakuutusturvan sekä vahinkohistorian.

Tämän perusteella hän pystyy toteamaan, olisiko vakuutusten kilpailutus ajankohtaista sekä arvioimaan millaisia säästöjä vakuutuskilpailutuksen avulla voitaisiin saavuttaa.

Saat meklarilta aina kirjallisen raportin, jossa on tehty huomioita  nykyisistä vakuutuksista sekä mahdollisista muutostarpeista nykyiseen vakuutusturvaan. Käymme vakuutuksiin liittyvät suosituksemme kanssanne huolellisesti läpi, jolloin teille jää päätös siitä, miten haluatte edetä yrityksen vakuuttamiseen liittyvissä asioissa.

Pyydä tarjous vakuutusanalyysista

Usein kysyttyä

Miksi palkata vakuutus­meklari?

Mietitkö, miksi yrityksesi pitäisi palkata vakuutusmeklari? Yrityksen vakuutusten ostaminen ja optimointi saattaa olla monimutkaista ja voi olla vaikeaa tietää, mikä on oikea kustannustaso. Toisinaan kohtuullinen riskinotto ja riskin toteutuminen saattaa olla edullisempaa kuin liian kallis vakuutus. Kokeneen vakuutusmeklarin käyttäminen säästää rahan lisäksi myös aikaasi, mikä on vielä tärkeämpää.
Lue lisää

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.

Lue lisää