Yritysvakuutus

Yritysvakuutukset markkinoiden parhaalla hinnalla ja laadulla vakuutus­meklarin kautta. Autamme keski­suuria ja suuria yrityksiä hankkimaan yrityksen vakuutukset parhaalla mahdollisella tavalla - tarvittaessa useammasta vakuutus­yhtiöstä. Hoidamme myös tarvittavat vakuutusten kilpailutukset puolestasi.

yritysvakuutus tuo turvaa arjen tekemiseen

Yritysvakuutukset henkilökohtaisella palvelulla

Yritysvakuutuskokonaisuus kannattaa rakentaaa siantuntevan vakuutusmeklarin avulla. Tällöin sinulla on yksi oma yhteyshenkilö, riippumatta siitä kuinka monessa yhtiössä vakuutuksesi ovat. Hoitoasiakkaanamme tarjoamme käyttöösi sähköisen verkkopalvelun, josta tarkastelet kätevästi yrityksen koko vakuutusturvaa reaaliaikaisesti.

Varmistamme puolestasi, että liiketoimintasi riskit on huolellisesti kartoitettu ja turvattu vakuutuksilla mahdollisimman kustannustehokkaasti. Huomioimme liiketoimintasi erityispiirteet sekä yrityksesi toimialaa koskevat lakisääteiset velvoitteet. Jos tarvitset kansainvälisiä vakuutuksia esimerkiksi tytäryhtiöille tai ulkomaanprojekteille, pohjoismaiset kollegamme sekä laajat kansainväliset verkostomme ovat joustavasti apunasi.

Vakuutusmeklarina haluamme, että pääset aina mahdollisimman helpolla vakuutuksiin liittyvissä asioissa. Siksi asioimme suoraan asiakkaidemme vakuuttajien kanssa valtakirjan avulla, teemme kirjallisen suosituksen siitä, millaiset vakuutukset mielestämme toimivat parhaiten sinun yrityksellesi ja valmistelemme asiat mahdollisimman pitkälle puolestasi. Arvioimme, onko esimerkiksi vakuutusten kilpailuttaminen ajankohtaista ja sinun kontollesi jää vain lopullisten päätösten tekeminen.

Saat yrityksellesi nimetyn vakuutusmeklarin, jolla on taustatukenaan talomme laaja asiantuntijajoukko. Voit kääntyä meklarisi tai asiakaspalvelutiimimme puoleen missä tahansa vakuutus- tai vahinkoasiassa. 

Vakuutusanalyysi pohjana yrityksen vakuutuksille

Useimmiten yritysvakuutusten läpikäynti ja optimointi kannattaa aloittaa vakuutusanalyysilla. Vakuutusanalyysissa meklari arvioi yrityksen toimintaan liittyviä riskejä sekä mahdollisuutta niiden vakuuttamiseen. Hän käy myös yksityiskohtaisesti läpi yrityksen nykyisen vakuutusturvan sekä vahinkohistorian.

Tämän perusteella hän pystyy toteamaan, olisiko vakuutusten kilpailutus ajankohtaista sekä arvioimaan millaisia säästöjä vakuutuskilpailutuksen avulla voitaisiin saavuttaa.

Saat meklarilta aina kirjallisen raportin, jossa on tehty huomioita  nykyisistä vakuutuksista sekä mahdollisista muutostarpeista nykyiseen vakuutusturvaan. Käymme vakuutuksiin liittyvät suosituksemme kanssanne huolellisesti läpi, jolloin teille jää päätös siitä, miten haluatte edetä yrityksen vakuuttamiseen liittyvissä asioissa.

Pyydä tarjous vakuutusanalyysista

Usein kysyttyä

Miksi palkata vakuutus­meklari?

Mietitkö, miksi yrityksesi pitäisi palkata vakuutusmeklari? Yrityksen vakuutusten ostaminen ja optimointi saattaa olla monimutkaista ja voi olla vaikeaa tietää, mikä on oikea kustannustaso. Toisinaan kohtuullinen riskinotto ja riskin toteutuminen saattaa olla edullisempaa kuin liian kallis vakuutus. Kokeneen vakuutusmeklarin käyttäminen säästää rahan lisäksi myös aikaasi, mikä on vielä tärkeämpää.
Lue lisää 

Ollaan yhteydessä!

Lähetä tietosi meille yhteydenottolomakkeella, niin palaamme pian asiaan.

Anna muodossa 040123456.

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että tallennamme tietosi. Käytämme tietoja konsernimme sisällä, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voimme olla sinuun yhteydessä markkinoidaksemme palveluitamme. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@soderbergpartners.com.

Lue lisää