Suomalaisia vakuutusmeklareita liittyy Söderberg & Partners -brändiin

5 helmik. 2020
Söderberg & Partners International Insurance, Semita, Rewenda, MSR Finser, Finnrisk, Benefit Advisors ja Suunta Meklarit liittyvät 5. helmikuuta Söderberg & Partners -brändiin. Yhtiöt ovat jo ennestään kuuluneet Söderberg & Partners -konserniin.

Yritysten toiminta jatkuu niiden asiakkaille ja kumppaneille tuttuun tapaan.

- Tavoitteemme on edelleen luoda asiakkaille lisäarvoa. Haluamme kasvattaa asiakaskuntaamme sekä huolehtia hyvin nykyisistä asiakkaista. Tulevana vuonna investoimme lisäksi digitalisaatioon ja parannamme siten entisestään palveluamme niin asiakkaille kuin vakuutusyhtiöillekin, sanoo Söderberg & Partners Finlandin vastuuhenkilö Peter Bergman.

Söderberg & Partners tuli Suomen markkinoille jo vuonna 2009, kun Söderberg & Partners International Insurance Oy perustettiin. Siitä lähtien toimintaa on vähitellen kasvatettu yritysostoilla, ja nykyään Söderberg & Partners on Suomen vakuutusmeklarimarkkinoiden kolmanneksi suurin toimija.

Pohjoismaissa Söderberg & Partners lukeutuu vakuutusneuvonnan ja -välityksen suurimpiin yrityksiin. Yrityksen liikevaihto on 4 miljardia Ruotsin kruunua ja työntekijöitä on yli 2 000. Söderberg & Partnersilla on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Luxemburgissa ja Espanjassa. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.

Lisätietoja

Peter Bergman, vastuuhenkilö, Söderberg & Partners Finland
peter.bergman@soderbergpartners.com
Matkapuhelin: +46 70 878 6011

Rasmus Löwenmo Buckhöj, tiedotuspäällikkö, Söderberg & Partners
rasmus.LowenmoBuckhoj@soderbergpartners.se
Matkapuhelin: +46 76 149 5005