Finpremium ja Söderberg & Partners solmivat franchising-sopimuksen

14 huhtik. 2020
Finpremium Oy ja Söderberg & Partners Finland Oy ovat solmineet 24.3.2020 franchising-sopimuksen. Osana sopimusta Söderberg & Partnersista tulee Finpremium Oy:n vähemmistöosakas.

- Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme hyötyvät ennen kaikkea parantuneesta ja laajenevasta palvelusta, uusista ratkaisuista sekä laajemmasta riskienhallinnan osaamisesta, kertoo toimitusjohtaja Hannu-Pekka Mäkinen.

- Meidän ja asiakkaidemme välillä sopimukset eivät muutu ja yhteyshenkilöt pysyvät ennallaan.

Vakuutusliiketoiminnassa henkilökohtaisella palvelulla on suuri merkitys.

- Paikallinen ja henkilökohtainen palvelu on aina ollut Finpremiumin valtti, ja tätä haluan nimenomaan jatkaa myös Söderberg & Partnersin kanssa. Yhtiön pääosakkaana voin vakuuttaa, että palvelumme vastedes vain paranee, kun saamme taustavoimaa ja osaamista asiakastyöhön lisää, toteaa Finpremium Oy:n pääosakas ja hallituksen puheenjohtaja Jari Heino.

Finpremium Oy on perustettu vuonna 1996 ja on yksi ensimmäisistä alan toimijoista Suomessa. Finpremiumissa asiakaspalvelulla ja pitkäaikaisilla asiakassuhteilla on aina ollut iso merkitys.

- Perustin aikanaan Finpremiumin siksi, että minusta oli hyvä saada vakuutusalalle toimija, joka tarjoaa asiakkaille laajasti eri vaihtoehtoja ja hakee optimaalisen riskienhallintaratkaisun. On ilo nähdä, että tämä työ ei ole mennyt hukkaan vaan meille tulee arvoisemme yhteistyökumppani, kertoo Rolf Wickström, Finpremium Oy:n perustaja ja edelleen yhtiössä työskentelevä lakimies.

Lisätiedot

Hannu-Pekka Mäkinen, CEO, Finpremium Oy
p. +358 40 137 1445
hannu-pekka.makinen@finpremium.fi

Peter Bergman, CEO, Söderberg & Partners Finland Oy
p. +46 70 878 6011
peter.bergman@soderbergpartners.com