Skip to main content Skip to main navigation

Henkilötiedot ja evästeet

Rekisterinpitäjä

Henkilötietojen käsittelyvastuu vaihtelee Söderberg & Partners Groupiin kuuluvissa yhtiöissä. Kysymyksiä voi antaa ottamalla yhteyttä osoitteeseen info.finland@soderbergpartners.com.

Söderberg & Partners Finland ryhmä on seuraavien maineikkaiden suomalaisten meklariyritysten ryhmä (Y-tunnus suluissa):

 • Benefit Advisors Oy (1993917-3), Nuijamiestentie 5 A, 00400 Helsinki
 • Finnrisk Oy (2841505-6), Alkutie 37 F, 00660 Helsinki
 • Finpremium Oy (1064154-9), Petikontie 4, 01720 Vantaa
 • ITM Brokers Oy (1870131-5), Runeberginkatu 36, 06100 Porvoo (itsenäiset kotisivut)
 • Meklaritalo Oy (2282436-9), Kuninkaankatu 22 B, 70100 Kuopio (itsenäiset kotisivut)
 • MSR Finser Oy (2631473-7), Kauppapuistikko 12 B 24, 65100 Vaasa
 • Söderberg & Partners International Insurance Oy (2294884-7), Töölönkatu 4, 00100 Helsinki
 • Rewenda Oy (0986763-9), Töölönkatu 4, 00100 Helsinki
 • Suunta Meklarit Oy (2733310-4), Hallituskatu 13-17 C 19, 90100 Oulu
 • Vakuutusmeklariliike Semita Oy (1711876-9), Tikkaajantie 3, 35300 Orivesi

Toimintamme on luvanvaraista ja yhtiömme löytyvät Finanssivalvonnan vakuutusedustajarekisteristä. Käyttämällä yhteissivuamme hyväksyt, että Söderberg & Partners ryhmä käsittelee asiakas- ja henkilötietojanne. Meillä on ryhmän sisäisen henkilötietojen käsittelysopimuksen lisäksi rekisterinpitäjän oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja konsernin sisällä.

Tietoja voidaan luovuttaa asian ja/tai sopimusten toteuttamisen niin vaatiessa konsernimme sisällä, vakuutusyhtiöille, työeläkelaitoksille, Kelalle, terveyspalveluiden tuottajille, asiakasyhteisöille sekä kyseessä oleville henkilöille. Tietoja voidaan tarvittaessa luovuttaa myös toimivaltaisille viranomaisille meklariyhtiön laillisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeellista käyttötarkoituksen toteuttamiseksi tai niin kauan kuin niiden säilyttämiseen on lakimääräinen velvollisuus. Saatamme mm. säilyttää tiettyjä tapahtumatietoja tai kirjeenvaihtoa, kunnes aikaraja korvausvaatimusten esittämiseen kyseisen tapahtuman kohdalla päättyy.

Henkilötiedot poistetaan, kun niiden säilyttäminen ei edellä mainituilla perusteilla enää ole tarpeen.

Millaisia tietoja Söderberg & Partners käsittelee?

Suhteesi Söderberg & Patnersiin ratkaisee, millaisia henkilötietoja sinusta käsittelemme. Alempana kerromme tarkemmin, mitä henkilötietoja käsittelemme meiltä ostamiesi palvelujen tyypin perusteella.

Vaikka et olisi asiakkaamme, saatamme käsitellä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Jos sukulaisesi on Söderberg & Partnersin asiakas, saatamme käsitellä joitakin tietoja sinusta antaaksesi sukulaisellesi mahdollisimman hyviä neuvoja. Alempaa voit saada lisätietoja itseäsi koskevien henkilötietojen käsittelystä sekä käsittelytavoista, vaikka et vielä olisi asiakkaamme.

Miksi Söderberg & Partner käsittelee henkilötietojani?

Asiakkuuteesi liittyviä henkilötietoja käsitellään, jotta voisimme täyttää sopimus- ja muut velvoitteemme sinua kohtaan, jotta voimme tarjota hyvää asiakaspalvelua. Lisäksi laki velvoittaa meitä dokumentoimaan asiakassuhteitamme, minkä vuoksi meidän on käsiteltävä henkilötietoja asiakkaistamme ja heidän sukulaisistaan.

Meidän on myös käsiteltävä joitakin henkilötietoja kirjanpitoamme ja toimintakertomuksiamme varten. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme ottaa yhteyttä mahdollisiin ja jo olemassa oleviin asiakkaisiin markkinointitarkoituksessa sekä kehittää järjestelmiämme, tuotteitamme ja asiakkaillemme lähetettäviä tarjouksia.

Miksi Söderberg & Partners on ottanut minuun yhteyttä, vaikka en ole asiakas?

Jos olemme ottaneet sinuun yhteyttä vaikka et ole asiakkaamme, käsittelemme tietojasi markkinointitarkoituksessa, kuten ajanvaraustietoja.

Jos et halua meidän käsittelevän henkilötietojasi, ota yhteyttä meihin, niin poistamme sinua koskevat tiedot. Ota yhteyttä neuvojaasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.finland@soderbergpartners.com.

Millä tavoin Söderberg & Partner suojaa henkilötietojani?

Söderberg & Partnersin tietosuoja on erittäin vahva. Se tarkoittaa että muiden etujen ohella meillä on järeät tekniset ratkaisut henkilötietojen suojaamiseen, kuten palomuurit ja tunkeutumisenhavainta.

Lisäksi rajoitamme tietoihin pääsyä, eli henkilötietoja käsittelevät vain ne työntekijät, joille se on ehdottoman välttämätöntä työtehtviensä hoidon kannalta. Lisäksi asetamme yhtä korkeat vaatimukset muille tahoille, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme.

Mitä oikeuksia minulla on ja kuinka käytän niitä?

Sinulla on useita oikeuksia henkilötietojen käsittelyn suhteen. Jos olet epävarma käsittelemmekö henkilötietojasi, voit tiedustella asiaa Ota yhteyttä neuvojaasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info.finland@soderbergpartners.com.

Sinulla on oikeus saada selville, käsittelemmekö henkilötietojasi sinusta. Jos teemme niin, sinulla on myös oikeus saada ote, joka sisältää tietoja kyseisistä henkilötiedoista. Oikeus sisältää myös lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

Jos haluat hankkia rekisteriotteen, voit hakea sitä lähettämällä hakemuslomakkeen, jonka löydät täältä.

Jos käytämme henkilökohtaisia tietojasi mainostaaksemme palveluitamme sinulle, sinulla on oikeus vastustaa tätä käsittelyä. Tällöin lopetamme tietojen käsittelyn markkinointitarkoituksiin.

Jos haluat vastustaa meitä käyttämällä henkilökohtaisia tietojasi markkinoida sinulle, voit ottaa yhteyttä: info.finland@soderbergpartners.com ja kertoa mihin vastalauseesi liittyy.

Tietyin ehdoin sinulla on oikeus saada sinusta käsittelemämme tiedot poistettua. Tämä pätee esimerkiksi silloin, kun meillä ei ole laillista perustaa tietojen käsittelemiselle tai jos tietoja ei enää tarvita liiketoiminnassamme. Sen sijaan, että pyytäisivät tietojen poistamista, voit pyytää, että rajoitamme tietojen käsittelyä. Tämä tarkoittaa, että tallennamme tiedot, mutta rajoitamme käsittelyn passiiviseen varastointiin.

Jos haluat poistaa tietoja tai rajoittaa niitä, voit hakea tätä lähettämällä hakemuslomakkeen, jonka löydät täältä.

Jos käsittelemme sinusta henkilökohtaisia tietoja toteuttaaksesi sopimuksen, joka meillä on kanssasi tai suostumuksesi tuella, sinulla on oikeus ns. Tietojen siirrettävyyteen tietojen suhteen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus vaatia, että toimitamme sinulle tiedot sähköisessä muodossa. Voit myös pyytää, että lähetämme tiedot suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, kun se on teknisesti mahdollista.

Jos haluat tietosi siirrettävyyttä, voit hakea tätä lähettämällä hakemuslomakkeen, jonka löydät täältä.

Jos käsittelemme vääriä tai puutteellisia henkilökohtaisia tietojasi, sinulla on oikeus saada nämä tiedot korjatuiksi.

Jos haluat saada tietoja korjatuiksi, voit hakea tätä lähettämällä hakemuslomakkeen, jonka löydät täältä.

Kuinka Söderberg & Partners käsittelee henkilötietojani palveluista, joita minulla on?

Täältä voit lukea lisää siitä, mitä voidaan soveltaa erilaisiin palveluihin, joita meillä on. Lue lisää sinua kiinnostavien palvelu- ja henkilöluokkien kohdasta.

 

Asiakas


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Tietoja, joita käsittelemme sinusta, ovat nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, sosiaaliturvatunnus, vakuutustiedot, tiedot, jos olet poliittisesti altistuneessa asemassa, taloudelliset tiedot, terveystiedot, perhetiedot ja työsuhteesi.

Mistä tiedot ovat peräisin?

Keräämme tietoja sekä suoraan sinulta, yrityksestäsi, johon olet suhteessa, kuten työnantajiin ja vakuutusyhtiöihin, että laajasti saatavissa olevista lähteistä. Saamme tietoa myös muilta Söderberg & Partners -konsernin yrityksiltä markkinointitarkoituksiin

Mikä on hoidon tarkoitus?

Hoidon tarkoituksena on neuvoa sinua vakuutuksen valinnassa ja hallita itsellesi tai työnantajallesi, jäsenjärjestöllesi tai ryhmävakuutusratkaisullesi kuuluvaa vakuutusta. Voit myös tarvita toimia ennen kuin haluat ottaa uuden vakuutuksen. Tarkoituksena on myös noudattaa liiketoimintaamme sovellettavia juridisia dokumentointivaatimuksia ja markkinoida palveluitamme. (Lisätietoja markkinointiprosessistamme löydät kohdasta Henkilötietojen käsittely markkinointia varten.)

Pakollinen vai vapaaehtoinen?

Sinusta löytyviä tietoja tarvitaan, jotta voimme tarjota vakuutuksia, paitsi sähköpostiosoitteen, jonka meille ilmoittaminen on vapaaehtoista.

Mikä on Söderberg & Partnerin oikeusperusta / oikeutettu etu?

Hoitojen oikeusperusta on osittain asiakassuhteen dokumentoinnin oikeudellisen velvoitteen täyttäminen ja työnantajan kanssa tekemäsi sopimuksen tai suoraan kanssamme tehdyn sopimuksen toteuttaminen. Meillä on myös perusteltu intressi markkinoida palveluitamme.

Ketkä ovat henkilötietojen vastaanottajia ja missä maissa he ovat?

Tietoja, joita käsittelemme sinusta, lähetetään vakuutusyhtiölle, jossa vakuutus tehdään, ja työnantajallesi. Saatamme joutua myös toimittamaan toimittajillemme tarvittavat tiedot palveluidemme suorittamiseksi, esimerkiksi tietojen tallennuksen yhteydessä. Vastaanottajat sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa tai EU / ETA-alueella. Yksittäisissä tapauksissa käytämme toimittajia, joissa henkilötietoja voidaan siirtää EU: n / ETA: n ulkopuolelle, ja näissä tapauksissa varmistamme, että ryhdytään toimenpiteisiin tietosuoja-asetuksen 46 artiklan suojausvaatimusten noudattamiseksi. Lisäksi sinua koskevia yhteystietoja voidaan jakaa Söderberg & Partners-ryhmän muiden yritysten kanssa markkinointitarkoituksiin. (Lisätietoja markkinointiprosessistamme löydät kohdasta Henkilötietojen käsittely markkinointia varten.)

Kuinka kauan tietoja säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen vakuutuskauden ja ajan kuluessa, jonka kuluessa vakuutusta voidaan vaatia. Tallennamme tietoja yleensä 11 vuotta sen jälkeen, kun sopimuksemme kanssasi tai yrityksen / organisaation kanssa on päättynyt.


Sukulaiset


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Tietoja, joita käsittelemme sinusta, ovat nimet, perhesuhteet ja taloudelliset tiedot.

Mistä tiedot ovat peräisin?

Keräämme tietoja sukulaiselta, joka on asiakas kanssamme.

Mikä on hoidon tarkoitus?

Hoidon tarkoituksena on antaa neuvoja asiakkaallemme ja noudattaa liiketoimintaan liittyviä asiakirjoja koskevia lakivaatimuksia.

Pakollinen vai vapaaehtoinen?

Läheisten on vapaaehtoista antaa tietoja.

Mikä on Söderberg & Partnerin oikeusperusta?

Hoidon oikeusperusta on, että asianmukaisen neuvonnan tarjoamiseksi meillä on laillinen velvoite pyytää tiettyjä tietoja sukulaisista.

Ketkä ovat henkilötietojen vastaanottajia ja missä maissa he ovat?

Vastaanottajat sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa tai EU / ETA-alueella. Yksittäisissä tapauksissa käytämme toimittajia, joissa henkilötietoja voidaan siirtää EU: n / ETA: n ulkopuolelle, ja näissä tapauksissa varmistamme, että ryhdytään toimenpiteisiin tietosuoja-asetuksen 46 artiklan suojausvaatimusten noudattamiseksi.

Kuinka kauan tietoja säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen vakuutuskauden ja ajan kuluessa, jonka kuluessa vakuutusta voidaan vaatia. Tallennamme tietoja yleensä 11 vuotta sen jälkeen, kun sopimuksemme kanssasi tai yrityksen / organisaation kanssa on päättynyt.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Jos olet yhteyshenkilö yrityksessä tai organisaatiossa, jonka kanssa Söderberg & Partnersilla on sovittelijan tehtävä, käsittelemme seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja millainen asema sinulla on yrityksessä tai organisaatiossa. Jos yrityksesi on yksittäinen yritys, käsittelemme yllä mainitun lisäksi myös sosiaaliturvatunnustasi. Jos sinut nimitetään työntekijänä tai muulla tavoin vakuutuksessa tai vakuutussopimuksessa, jonka ottaa pois yritys tai organisaatio, jolle Söderberg & Partners on välittäjätehtävä, käsittelemme sinusta tietoja, jotka ovat tarpeen kyseiselle vakuutukselle, toisin sanoen sosiaaliturvatunnus, nimi ja vakuutustiedot. Jos Söderberg & Partners auttaa yritystä tai organisaatiota vahingon sattuessa, tiedot vammasta käsitellään. Jos henkilökohtaisesti otat vakuutuksen Söderberg & Partnersin kautta, käsittelemme nimiä, sosiaaliturvatunnuksia, osoitteita, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja vakuutustietoja, jotka liittyvät asiaankuuluviin vakuutuksiin.

Mistä tiedot ovat peräisin?

Keräämme tietoja sekä suoraan sinulta että yritykseltä tai organisaatiolta, johon sinulla on suhde. Ne voivat olla työnantaja, jäsenorganisaatio, ryhmän edustaja tai muu yritys tai muu organisaatio, jonka kanssa sinulla on samanlainen suhde.

Mikä on hoidon tarkoitus?

Hoidon tarkoituksena on neuvoa ja auttaa sinua tai yritystä / organisaatiota, johon sinulla on suhde, valitessaan vakuutusta ja hallita vakuutuksia, jotka sinulla tai yritykselläsi / organisaatiollasi on. Se voi myös olla toimia ennen uuden vakuutuksen ottamista tai auttaa vahinkojen varalta. Tarkoituksena on myös noudattaa liiketoimintaamme sovellettavia juridisia dokumentointivaatimuksia ja markkinoida palveluitamme. (Lisätietoja markkinointiprosessistamme löydät kohdasta Henkilötietojen käsittely markkinointia varten.)

Pakollinen vai vapaaehtoinen?

Sinusta löytyviä tietoja tarvitaan, jotta voimme välittää vakuutuksen, paitsi sähköpostiosoite ja sijaintityyppi, jonka meille ilmoittaminen on vapaaehtoista.

Mikä on Söderberg & Partnerin oikeusperusta / oikeutettu etu?

Vakuutuksenottajan tai meiltä neuvoja saaneiden henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on sopimuksen täyttäminen tai valmistelutöiden tekeminen ennen sopimuksen tekemistä. Meillä on myös lakisääteinen velvollisuus dokumentoida jokainen asiakassuhde. Jos meillä ei ole sopimusta suoraan kanssasi, mutta työnantajan, jäsenjärjestön tai ryhmän edustajan kanssa, eikä sinulla ole sopimusta yrityksen / organisaation kanssa, joka on meille asiakas, meillä on perusteltu intressi käsitellä tietosi täyttääksemme sopimussuhteemme meidän asiakas tai suorittaa valmistelutyöt ennen tällaisen sopimuksen tekemistä. Lisäksi meillä on perusteltu intressi markkinoida palveluitamme. Jos haluat tietää, millä perusteilla lailliset intressiarvioinnit on tehty, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info.finland@soderbergpartners.com.

Ketkä ovat henkilötietojen vastaanottajia ja missä maissa he ovat?

Tietoja, joita käsittelemme sinusta, lähetetään vakuutusyhtiölle, jossa vakuutus tehdään, ja työnantajallesi. Saatamme joutua myös toimittamaan toimittajillemme tarvittavat tiedot palveluidemme suorittamiseksi sinulle, esimerkiksi tiedon tallennuksen yhteydessä. Vastaanottajat sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa tai EU / ETA-alueella. Yksittäisissä tapauksissa käytämme toimittajia, joissa henkilötietoja voidaan siirtää EU: n / ETA: n ulkopuolelle, ja näissä tapauksissa varmistamme, että ryhdytään toimenpiteisiin tietosuoja-asetuksen 46 artiklan suojausvaatimusten noudattamiseksi. Lisäksi sinua koskevia yhteystietoja voidaan jakaa Söderberg & Partners-ryhmän muiden yritysten kanssa markkinointitarkoituksiin. (Lisätietoja markkinointiprosessistamme löydät kohdasta Henkilötietojen käsittely markkinointia varten.)

Kuinka kauan tietoja säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen vakuutuskauden ja ajan kuluessa, jonka kuluessa vakuutusta voidaan vaatia. Tallennamme tietoja yleensä 11 vuotta sen jälkeen, kun sopimuksemme kanssasi tai yrityksen / organisaation kanssa on päättynyt.

Henkilötietojen käsittely markkinointitarkoituksessa

Mistä tiedot ovat peräisin?

Keräämme tiedot Söderberg & Partners Groupiin kuuluvilta yhtiöiltä, joiden asiakas olet, sekä ulkoisilta toimittajilta.

Mikä tietojenkäsittelyn tarkoitus on?

Käsittelyn tarkoitus on markkinoida palvelujamme.

Pakollinen vai vapaaehtoinen?

Voit valita, annatko meidän käyttää henkilötietojasi palvelujemme markkinointitarkoituksiin. Voit vastustaa henkilötietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin. Lisätietoja löydät yltä kohdasta Oikeus vastustaa.

Mikä on Söderberg & Partnersin laillinen peruste / oikeutettu etu?

Meillä on oikeutettu etu markkinoida palvelujamme. Jos haluat lisätietoa tekemistämme arviointiperusteista, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info.finland@soderbergpartners.com.

Ketkä vastaanottavat henkilötietojani ja missä maassa he asuvat?

Henkilötietojasi välitetään vain ulkoisille yrityksille, jotka auttavat meitä markkinoinnissa ja tapahtumien järjestämisessä. Henkilötietojesi vastaanottajat sijaitsevat Ruotsissa tai EU/ETA-alueella.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Säilytämme asiakastietosi sen ajan, joka on ilmoitettu palvelukohtaisesti yllä. Jos et ole asiakkaamme, mutta olet tilannut uutiskirjeemme, säilytämme tietojasi niin kauan kunnes ilmoitat peruuttavasi uutiskirjeen tilauksen. Jos et ole asiakas ja otamme yhteyttä sinuun markkinointitarkoituksessa, säilytämme tietojasi kolmen kuukauden ajan keräämisajankohdan jälkeen.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Sopimuksemme puitteissa käsittelemme seuraavia henkilötietoja: nimi, osoite ja puhelinnumero. Jos edustat yritystä, keräämme tietoja asemastasi. Sopimuksemme noudattamiseksi keräämme myös sähköpostiosoitteesi.

Tapahtumakutsuja varten käsittelemme seuraavat henkilötiedot: nimi, osoite, puhelinnumero sekä tulotiedot. Jos ilmoitat olevasi kiinnostunut yrityksestämme verkkosivullamme olevalla lomakkeella, käsittelemme seuraavat tiedot: nimi, paikkakunta, henkilötunnus, yhteystiedot, minkä yhtiön asiakas mahdollisesti olet sekä muut antamasi tiedot.

Jos olemme nauhoittaneet sinusta videon, tallennamme sen lisäksi nimesi, asemasi ja edustamasi yrityksen nimen.

Jos olet ilmoittanut, ettet halua meiltä markkinointimateriaalia, säilytämme sähköpostiosoitteesi. 

Verkkosivullamme käytetään evästeitä. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, joka sisältää tietoa vierailijan selainasetuksista ja joka tallentuu selaimellesi kun käyt sivullamme. Käytämme evästeitä, jotta voimme parantaa käyttäjäkokemustasi, verkkosivumme toimintaa sekä analysoida kävijätilastoja. (Lisätietoa evästeiden käytöstä löydät tästä)

Evästeet

Mikä on eväste?

Evästeet (”cookies”) ovat pieniä tiedostoja, joita verkkosivustot käyttävät tehdäkseen käyttäjäkokemuksesta paremman.

Miksi evästeitä käytetään?

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Söderberg & Partners käyttää evästeitä tunnistaakseen selaimesi tyypin tehdäkseen verkkosivuston käyttäjäystävälliseksi, estääkseen väärinkäytöksiä ja kerätäkseen tilastotietoja. Jatkamalla selailua verkkosivuillamme hyväksytte evästeiden käytön.

Mitä evästeitä käytämme?

Tarpeelliset evästeet

Nämä mahdollistavat verkkosivujen käytön aktivoimalla perustoiminnot, kuten sivunavigoinnin sekä pääsyn verkkosivuston suojatuille osille. Verkkosivu ei voi toimia kunnolla ilman näitä evästeitä.
Lain mukaan saamme käyttää verkkosivuston toiminnan kannalta tarpeellisia evästeitä laitteissanne. Muiden evästeiden osalta tarvitsemme suostumuksenne.

Ei-välttämättömät evästeet

 • Preferenssit: Nämä evästeet mahdollistavat verkkosivuston muistavan tietoa, joka muuttaa tapaa, jolla verkkosivusto toimii tai näyttää.
 • Tilastot: Tilastoevästeet auttavat verkkosivustojen omistajia ymmärtämään, miten kävijät toimivat verkkosivustoilla keräämällä ja raportoimalla tietoja nimettömästi.
 • Mainos/markkinointi: Markkinointievästeitä käytetään seuraamaan kävijöitä verkkosivustoilla. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat relevantteja yksittäiselle käyttäjälle, ja siten ne ovat arvokkaampia julkaisijoille ja kolmannen osapuolen mainostajille.

Kolmannen osapuolen evästeet

Kolmannen osapuolen evästeet ovat evästeitä, joita Söderberg & Partners ei tuota. Kolmannen osapuolen evästeitä voivat esimerkiksi olla:

 • Google Analytics: Käytämme Google Analyticsiä anonyymin tilastotiedon keräämiseen.
 • Sosiaalinen media: Käytämme evästeitä, jotka mahdollistavat verkkosivustomme ”tykkäyksen” sekä sen jakamisen seuraavissa: Facebook, LinkedIn ja Twitter.
 • Doubleclick: Selatessanne verkkosivujamme, mainosevästeitä siirretään tietokoneeseenne nähdäksemme, millä verkkosivujemme alueille olette käyneet. Markkinointikumppanimme, DoubleClick, mahdollistaa siten meidän tarjoavan kohdennettua mainontaa teille muilla verkkosivuilla, joka pohjautuu aiempiin käynteihinne sivuillamme. Mainoskumppanimme käyttämät keinot eivät kerää henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeänne, sähköpostiosoitettanne, postiosoitettanne tai puhelinnumeroanne. Voitte vierailla tällä sivulla estääksenne DoubleClickin sekä heidän yhteistyökumppaneiden kohdemarkkinoinnin.

Näin käytämme evästeitä

Istuntokohtaiset evästeet

Käytämme istuntokohtaisia evästeitä parantaaksemme navigointianne verkkosivuillamme sekä parantaaksemme turvaanne. Istuntokohtaiset evästeet eivät kerää henkilökohtaista tietoa teistä ja istuntokohtaiset evästeet häviävät, kun suljet selaimen.

Pysyvät evästeet

Nämä evästeet pysyvät selaimessanne suljettuanne sen. Käytämme pysyviä evästeitä muistamaan tekemiänne asetuksia, jotta teidän ei tarvitsisi tehdä näitä asetusmuutoksia uudestaan seuraavalla sivustomme käyntikerralla. 

Suostumus evästeiden käyttämiseen

Jatkamalla selailua verkkosivuillamme hyväksytte evästeiden käytön. Voitte milloin tahansa poistaa evästeet tietokoneeltanne tai mobiililaitteeltanne sekä kieltää evästeiden tallentamisen seilameenne verkkosivuillamme www.soderbergpartners.fi.

Evästeiden hallinta ja poistaminen on helppoa. Ohjeita tähän löydätte selaimenne apuosiosta. Evästeiden kieltäminen poistaa joitakin Söderberg & Partnersin verkkosivuilla olevia toimintoja.

Ota yhteyttä