Skip to main content Skip to main navigation

Vahinkojen hoito

Vakuutusyhtiöiden ensimmäinen korvausratkaisu ei ole aina lopullinen. Kokemuksemme mukaan vahingonkorvaukset voivat muuttua paljon neuvottelujen myötä. 

Neuvomme sinua vahinkoasioissa ja autamme korvauspäätösten oikaisuvaatimusten sekä valitusten teossa. Neuvottelemme tarvittaessa vakuutusyhtiöidesi kanssa vahingonkorvauksista.

Säästöjä vahinkokehityksen seurannalla

Seuraamme myös yrityksesi vahinkokehitystä ja autamme sinua mm. vähentämään tapaturmia yhdessä eläkevakuutusyhtiösi kanssa. Vahinkokehityksen ohjaamisella ja optimoinnilla oikeaan suuntaan voi säästää vakuutusten hinnoissa tuntuviakin summia.

Esimerkiksi asiakkaamme Staffpoint on onnistunut pienentämään työtapaturmavakuutuksensa kustannuksia merkittävästi seuraamalla tiiviisti vahinkokehitystä ja tekemällä ennakoivia toimenpiteitä.

Hoidamme vahinkoilmoitusliikennettä puolestasi

Halutessasi voimme hoitaa yrityksesi vahinkoilmoitusliikennettä. Voit tehdä vahinkoilmoitukset meidän kauttamme. Varmistamme, että asiaankuuluvat tiedot ja liitteet ovat mukana ja tarpeen vaatiessa täydennämme vahinkoilmoitusta mm. pyytämällä lisätietoja asianosaisilta.

Näin varmistut siitä, että saat heti oikean korvauksen, vältyt useilta lisäselvityksiltä vakuutusyhtiöön, eikä prosessiin mene ylimääräistä aikaa.

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen suostut siihen, että säilytämme yhteystietosi niin kauan kuin voimme ottaa sinuun yhteyttä, kuitenkin enintään 6 kuukautta. Käytämme yhteystietojasi vain yllä mainittuun tarkoitukseen, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille Söderberg & Partners -konsernin ulkopuolelle. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info.finland@soderbergpartners.fi.

Ota yhteyttä