Skip to main content Skip to main navigation

Vahinkojen hoito

Vakuutusyhtiöiden ensimmäinen korvausratkaisu ei ole aina lopullinen. Kokemuksemme mukaan vahingonkorvaukset voivat muuttua paljon neuvottelujen myötä. 

Neuvomme sinua vahinkoasioissa ja autamme korvauspäätösten oikaisuvaatimusten sekä valitusten teossa. Neuvottelemme tarvittaessa vakuutusyhtiöidesi kanssa vahingonkorvauksista.

Säästöjä vahinkokehityksen seurannalla

Seuraamme myös yrityksesi vahinkokehitystä ja autamme sinua mm. vähentämään tapaturmia yhdessä eläkevakuutusyhtiösi kanssa. Vahinkokehityksen ohjaamisella ja optimoinnilla oikeaan suuntaan voi säästää vakuutusten hinnoissa tuntuviakin summia.

Lue tyytyväisen asiakkaamme kokemuksia: Staffpointin työtapaturmavakuutuksen kustannukset laskeneet kolmannekseen aiemmasta

Hoidamme vahinkoilmoitusliikennettä puolestasi

Halutessasi voimme hoitaa yrityksesi vahinkoilmoitusliikennettä. Voit tehdä vahinkoilmoitukset meidän kauttamme. Varmistamme, että asiaankuuluvat tiedot ja liitteet ovat mukana ja tarpeen vaatiessa täydennämme vahinkoilmoitusta mm. pyytämällä lisätietoja asianosaisilta.

Näin varmistut siitä, että saat heti oikean korvauksen, vältyt useilta lisäselvityksiltä vakuutusyhtiöön, eikä prosessiin mene ylimääräistä aikaa.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä